Mkt professionellt i hela processen från inlämna av vår husbil till utbetalning. Transparent och tryggt. Frida & Andreas hanterade allt från värdering till uppföljning på ett bra sätt. Uppskatta... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Lämnade min plåtis till Vincent’s för förmedling,då jag fick en bra känsla för dem när jag jämförde med andra företag De har verkligen levt upp till mina förväntningar, från första kontakt tills... Ver mais
Det fungerade bra och de ”fel” vi upptäckte blev åtgärdade samt vi fick ett trevligt bemötande av personalen. Tyvärr var det lite lång leverans tid enligt våra förväntningar, 1 månad. Man vill ju gär... Ver mais
Detalhes da empresa
- Revendedor de trailers
- Concessionária
- Concessionária de trailers
- Armazenamento de trailers
- Concessonária de trailers
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Informações de contato
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Suécia
- 0340-677778
- info@vincents.se
- vincents.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Mkt professionellt i hela processen…
Transparent och tryggt.
Frida & Andreas hanterade allt från värdering till uppföljning på ett bra sätt.
Uppskatta att de gav oss informerade löpande under hela processen.

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Det fungerade bra och de ”fel” vi…
Tyvärr var det lite lång leverans tid enligt våra förväntningar, 1 månad. Man vill ju gärna ha bilen man köpte så fort som möjligt 😀.

Mycket bra säljare
Mycket bra säljare, hade kontakt med flera av dem. Slutlig affär gjordes med Frida som återkopplade även på helgen. Noggrann genomgång av husvagn innan överlämning. Kan rekommenderas.

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade min plåtis till Vincent’s för…
De har verkligen levt upp till mina förväntningar, från första kontakt tills att bilen var såld
Mycket trevligt bemötande från alla man pratade med,lyhörda för kundens önskemål.Kändes proffsiga!
Pengarna kom snabbt in på kontot efter avslutad affär
Stort Tack!
//Karin

Fantastisk fin service
Fantastisk fin service, så bra bemötande, snabb och effektiv service!

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Tack för bra bemötande ifrån början när…
Tack för bra bemötande ifrån början när vi letade husbil med långbäddar till leverans , försäljningare Sigvard Paulsson
Och proffsig genomgång av husbil vid leverans av leveranskillen
Bättre bemötande kan man inte få

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Så lätt att ta kontakt inför…
Så lätt att ta kontakt inför försäljning, snabb och några återkopplingar från Vincents var jättebra; jag blev uppringd om frågor, fick hjälp med det som inte var fixat, sedan snabb försäljning och då återkoppling igen.
Mycket nöjd!

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Varmt och proffsigt bemötande från…
Varmt och proffsigt bemötande från första kontakten, hög servicenivå.
Försäljningen följde en tydlig process som stämde från början till slutförd affär.
Kan inte vara mer nöjda!

Bästa Husvagnsförsäljare
Ert bemötande till oss som kunder, ÄR helt fantastiskt. Alla i er personal gör att man känner sig så välkommen.
Lika trevliga och tillmötesgående,. gör att man känner sig så glad hela dagen. Tack för detta.
Mvh Siv å Paul

Tydlighet och tillmötesgående
Jag sålde min plåtis till Vincents. Hela processen överträffade mina förväntningar. Tillgänglighet, tydlighet, trevlighet och tillmötesgående. En uppstyrd process som jag kände mig trygg med. Supernöjd och rekommenderar!

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi stannade till hos Vincent’s när vi…
Vi stannade till hos Vincent’s när vi hade problem med gasolen i vår husbil och blev väldigt väl omhändertagna. Trots att vi kom med ett akut problem fick vi snabb hjälp och ett otroligt trevligt bemötande. Personalen var kunnig, hjälpsam och tog sig verkligen tid att hjälpa oss. Tack vare er kunde vi fortsätta vår resa utan bekymmer. Stort tack för den fina servicen – vi rekommenderar er varmt!

Skickade in intresseanmälan
Skickade in intresseanmälan, inget svar på en vecka

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra service och trevligt bemötande.
Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något.
Städningen hade mer att önska. Fint på ytan men lite brister under madrass o i andra skrymslen.

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi tycker att allt gick väldigt…
Vi tycker att allt gick väldigt smidigt, bra och snabbt. Pengarna på kontot efter 2 bankdagar, suverän service och mottagande i samband med inlämning av husbilen.
Tack Vincents!
Mvh Birgitta och Lennart Jönsson

10 poäng till Vincents husbil och husvagn
Det var en trevlig säljare som skötte affären smidigt. Bilen var värkligen
Städad och i fint skick, hälsa Kalle och Jessica. Tacka även Carsper för bra genomgång av bilen. Mvh Bengt o Mona

Var nöjd med upplevelsen
Var nöjd med upplevelsen, gick fort att få sålt husbilen o även att dom fixade sånt som var trasigt och det som behövde bytas så att även köparen kunde känna sig trygg i köpet.

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket trevlig och hjälpsam personal
Mycket trevlig och hjälpsam personal, försäljningen gick smidigt trots lite strul med en reservdel, pengarna satt på kontot samma dag som jag fick meddelandet, kan verkligen rekommendera Vincents👍

Proffsig hantering
Jag fick en snabb och problemfri hantering av mitt ärende som gällde försäljning av min husvagn till Vincents.
Blev underrättad under hela inköpsprocessen allteftersom den fortskred. Det uppskattar jag som kund mycket.

Resposta da Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi fick mycket fint bemötande och bra…
Vi fick mycket fint bemötande och bra service, både i Ålem och i Varberg, när vi tittade på husbilar. Sen när vi hade bestämt oss för köp, så sköttes allt mycket snyggt och snabbt. Vi är så nöjda och tacksamma! Stort tack till er alla, vi komner att rekommenderar er till andra!