Ik ben pas member (lid) van Vinetiq. Als fervent wijnliefhebber vind ik de website heel toegankelijk met ruime informatie over wijnen, wijndomeinen en events. Fijn dat er veel aandacht gaat naar B... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik vind alles wat jullie doen ronduit fantastisch. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, het Membership heeft alleen maar bijzonder veel voordelen, de tastings zijn altijd goed georgani... Ver mais
heel dynamisch en inspirerend! wordt er altijd blij van als ik de site open , wakkert nieuwsgierigheid aan naar de nieuwste weetjes omtrent hun wijnaanbod, activiteiten op het domein en versla... Ver mais
Vlotte levering, goed verpakt, dus OK ! (Minuscuul minpuntje : we hadden gevraagd om te leveren via Olivier die we al heel lang kennen en die voor jullie werkt terwijl het dus door de post geleverd w... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vinetiq is een wijnboutique met een eigen touch. Onze fijne selectie wijnen vind je op onze webshop als ook in de betere restaurants of op events en festiviteiten. Bij Vinetiq brengen we graag leven in de brouwerij en willen we de fijnste, lekkerste wijnen aan onze klanten presenteren die je nét niet overal vindt.
Informações de contato
Boechoutlaan 221, 1853, Grimbergen, Bélgica
- +32 2 263 63 22
- cheers@vinetiq.eu
- vinetiq.eu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik had geen wijn gesteld
Ik had geen wijn gesteld, maar ingeschreven voor wijnproef van 24/ en hier nog niks van gehoord!
Snelle service
Bestelling is correct en vlot verlopen
Bestelling is correct en vlot verlopen! Goed ingepakt ook.
1 minpuntje… de website mag efficiënter!
correcte en snelle levering
Je kan gerust zijn!
Je kan gerust zijn dat je het beste cadeau kan geven aan wijnkenners. Top service en mooie verpakking ook. Succes aan het Vinetiq team!
Altijd correct en in orde
Altijd snelle en heldere communicatie.
Altijd snelle en heldere communicatie.
Zoeken ook mee naar een alternatief wanneer product niet meer beschikbaar is.
Mooi nieuw concept cool wines
Mooi nieuw concept cool wines, goede adviezen online. Kortom goede eerste ervaring en ben member geworden.
Snel en goed geleverd aan de deur
Snel en goed geleverd aan de deur. Niet op de oprit gesmeten zoals bij PostNL.
Alles correct verlopen,en lekkere wijn.
Alles correct verlopen,en lekkere wijn.
Groeten Ralph.
Lekkere wijn en service dik ok!
Vlotte levering !
Lekkere wijnen en schuimwijn .correcte…
Lekkere wijnen en schuimwijn .correcte levering
Top voor de avontuurlijke wijnliefhebber
Wie graag onbekendere wijnstreken en druivensoorten ontdekt, is hier aan het juiste adres. Met deskundige en vriendelijke hulp vind je de ideale wijn.
Le produit n'est pas arrive
Le produit n'est pas arrive. Je n'ai pas recu non plus une indication que le produit est disponible au magasin. Et mon mail demandant une explication n'a pas suscite une reponse.
Snelle levering van cool climate wijnen
Een mooi concept met cool climate wijnen gekozen door een goede sommelier. Snel geleverd in een mooie verpakking met interessante details over de domeinen en wijnen zelf.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.