Dit was een digitale aankoop en werd direct geregeld. Heel soepel. Ook de teksten van de computer zijn persoonlijk. Maar het verschilt niet met fysieke aankopen. Daar voelt de service ook persoonlijk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dit las ik in een mailing van Laura Vink " Ik zag helemaal voor me hoe een gepensioneerde fotograaf, in zijn stoffige kantoortje vol oude foto’s, als een soort nutty professor de ellenlange tech... Ver mais
Detalhes da empresa
- Aula de fotografia
- Editora de livros
- Provedor de serviços de carreira e educação
- Instituição Educacional
- Fotógrafo
- Escola de fotografia
Ontwikkel de fotograaf in jou met de fotografielessen van Vink Academy. Vink Academy helpt (hobby)fotografen om betere foto's te maken. Met gratis artikelen met praktische fotografietips, inspirerende webinars, uitgebreide e-books, boeken en complete online cursussen.
Informações de contato
Heeswijk-Dinther, Holanda
- 0850600480
- vinkacademy.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enthousiasme
Heerlijk dat Laura m’n enthousiasme blijft aanwakkeren om m’n camera op te pakken. 💪😘

Resposta da vinkacademy.nl
Pakketjes waar aandacht aan besteed is.
Snelle levering, keurig verpakt (leek wel een cadeautje!) Pakketje waar aandacht aan besteed was.
En als extraatje een hand geschreven welkom kaartje. Top!!!

Resposta da vinkacademy.nl
Het webinar "Wauw" was "naar mijn hart"…
Het webinar "Wauw" was "naar mijn hart" omdat ik ervaarde dat het vooral ging over de emotie achter de foto.

Resposta da vinkacademy.nl
Ik heb de toegang tot mijn cursus verlend
Ik heb de toegang tot een cursus verlengd, omdat ik na een aantal jaren nog steeds graag terugkijk om echt alles uit de cursus te halen. Enkele minuten na mijn bestelling was de toegang met een jaar verlengd. Snelle en betrouwbare actie.

Resposta da vinkacademy.nl
Laura’s enthousiasme werkt aanstekelijk…
Al een aantal hele fijne fotoworkshops mogen volgen met handige tips die gelijk in praktijk kunnen worden gebracht. Laura’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Vinkacademy is een geweldig platform en bij vragen wordt er direct contact met je opgenomen. Keep up the good work!

kwaliteit staat voorop bij Vink Academy
de kwaliteit van de cursussen, workshops, boeken en nieuwsbrieven zijn meer dan top. Ook de wijze waarop Laura in haar cursussen en workshops als het ware les geeft verdient een grote aanbeveling. Duidelijk en eenvoudig van structuur en voor iedereen begrijpbaar.
Ben er ontzettend blij mee

Handige tips en heropfrissing
Ik fotografeer al vele jaren en toch kreeg ik weer tips, waar ik vergeet op te letten.
Dus voor mij was dit echt een heropfrissing en alweer nieuwe tips erbij.

Resposta da vinkacademy.nl
Heldere uitleg en liefde voor fotografie
Laura’s manier van uitleggen is uitgebreid maar niet té, met voorbeelden uit het dagelijks leven. Daardoor beklijft haar uitleg bij mij, wat bij het doornemen van allerlei fotoboeken en artikelen over de techniek niet goed genoeg gelukt was. Om het populair uit te drukken: er zijn kwartjes gevallen. En Laura’s liefde voor fotografie en haar enthousiasme inspireren. Bootcamp Superscherpe foto’s gaf mij echt een boost.

Bootcamp
Het waren leuke maar vooral leerzame uren met Laura, ze is enthousiast en legt alles goed en rustig uit.
Altijd leuk om een webinair van haar te volgen

Super leuke bootcamp
Omdat ik er heel veel aan gehad heb, ik fotografeer al een tijdje maar soms vergeet je dingen en dat was de reden dat ik dit gedaan heb, laura haar uitleg is super goed en begrijpelijk

zeer leerrijke bootcamp
zeer leerrijke bootcamp - een paar nieuwe dingen op mijn camera ontdekt dankzij deze cursus - nu live uittesten of mijn foto's ook scherp zullen zijn

Resposta da vinkacademy.nl
Live cursus 'Scherpte in de foto's'
De duidelijkheid waarmee de online cursus wordt gegeven, is super!
Duidelijke uitleg, heldere stem en leerzame voorbeelden.

Heel tevreden.
Heel tevreden. Duidelijke en enthousiaste uitleg,

Geweldige online lessen
Laura is een ster om duidelijk, helder, levendig en enthousiast, online cursussen en webinairs en bootcamps te geven waarbij je je aandacht niet verliest en alles ook nog eens geweldig wordt geilustreerd met veel foto’s en beeldende verhalen!

Duidelijke uitleg
Veel geleerd door de mooie voorbeeldfoto's. Heb met plezier naar de duidelijke uitleg geluisterd. Een aanrader om deze bootcamp te volgen.

Resposta da vinkacademy.nl
Alle rust in de presentatie
Alle rust in de presentatie, daardoor wordt het soms te lang voor de gevordenen, daarom geen 5 sterren. Heel veel info !!

Resposta da vinkacademy.nl
Ik heb het bootcamp superscherpe foto's…
Ik heb het bootcamp superscherpe foto's gevolgd en ben onder de indruk van hoe laagdrempelig en duidelijk en enthousiast Laura Vink de zaken uitlegt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die makkelijk te onthouden zijn en eenvoudig in praktijk te brengen.

Het veel info
Het veel info, duidelijke uitleg en to the point.

Goede duidelijke lessen
Goede duidelijke lessen. Laura legt het op een eenvoudige manier uit en laat je veel oefenen.
Veel praktische tips!

Resposta da vinkacademy.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.