Vinkylen och bemötandet från er har varit toppen. Mycket nöjd, men det som drar ner betyget är jag snart fått vänta i två veckor på att returnera ett tidigare felköp. Det borde gå snabbare att sända r... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Wow — vilken fantastisk upplevelse! Redan vid köpet märktes det att kundservice är en självklar prioritet, och den personliga dialogen som följde gjorde allt ännu bättre.
Det personliga bemötandet har varit mycket bra. Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda. Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plas... Ver mais
Väldigt bra service innan köp med svar på mail inom 1 timme, och bra svar via tele. Bra leverans med kort leveransfönster. Väldigt bra vinkyl, speciellt med hyllor som går på "hjul" och därför känns... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Vinkylen.se
Experter på vinkylar och vinlagring
På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.
Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!
🍷 Fristående vinkylar
🍷 Inbyggbara vinkylar
🍷 Integrerbara vinkylar
🍷 Vinlagringsskåp
🍷 Ölkylar
Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!
Informações de contato
Havsbadsvägen 1, 262 63, Ängelholm, Suécia
- 010-10 19 280
- info@vinkylen.se
- vinkylen.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 95% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Bra bemötande trots leverans av fel…
Bra bemötande trots leverans av fel kyl, snabb återkoppling å snabb leverans av rätt kyl
Vi uppskattade att ni kunde leverera…
Vi uppskattade att ni kunde leverera till fritidshuset i Funäsfjällen, och leveransen var smidig!
Proffsigt och bra bemötande
Bra leverans och bra design
Mycket trevlig säljare och snabb leverans
Mycket trevlig säljare som bl a förklarade skillnaderna mellan de olika vinkylarna, fördelar och nackdelar. Efter lite funderingar beställde vi sedan en vinkyl via deras hemsida. Leveransen kom snabbt och allt fungerade smidigt.
Fick ingen avisering om leverans
Fick ingen avisering om leverans. Kontaktade företaget inom 14 dagar efter beställning pga att jag saknade leveransen. Fick då till svar att varan returnerats pga att jag inte hört av mig.
Känner mig beskylld av företaget för att inte ha skött min del men har ju gjort allt jag fått info om.
Ingen ursäkt för av företaget.

Resposta da Vinkylen.se
Bra bemötande i butik
Bra bemötande i butik. Lever i enlighet med överenskommelse. Enda nackdel är att godset enbart levereras till tomtgräns, borde finnas alternativ med leverans på plats med tanke på godsets vikt, 100 kg.
Jag gillar utseendet och att den är så…
Jag gillar utseendet och att den är så tyst. Lite besviken på belysningen. Det är väldigt mörkt därinne och jag skulle gilla om den lyste jämnt och inte blått.
Jag är väldigt nöjd och snabb leverans…
Jag är väldigt nöjd och snabb leverans av kylen
Allt funkade från beställning till lev…
Allt funkade från beställning till lev snabbt och smärtfritt
Hypersnabb leverans
Köpte ett droppskydd till en vinkyl. En enkel produkt. Min bedömning gäller leveranstiden. Den var hypersnabb.
Göran Arleij
Smidig leverans och hög kvalitet på…
Smidig leverans och hög kvalitet på levererad kyl.
Suverän service
Köpte nya dörrar som matchar mitt nya kök. Blev helt fantastiskt bra.
Snabb leverans, bubbelkylen fungerar perfekt!
trevligt och kunnigt bemötande per telefon vid beställning
Bra leverantör, bra produkt
Bra produkt. Bra information om köp- och leveransprocessen
Produkten kom snabbt
Produkten kom snabbt. Måtten stämde vilket var mycket viktigt för mig. Det var lite trubbel med dörren men jag fick hjälp och stöd och kunde fixa själv. Nu ser allt toppen ut och jag är mycket nöjd.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.