Produkty, puszki w kolorze czarnym i czerwonym, które zamówiłam są nie dość, że praktyczne to jeszcze ładnie wykonane. Miałam małą „nie miłą przygodę”, ale szybka reakcja ze strony sklepu zrekompe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt w pełni spełnia moje oczekiwania-garnki solidnie wykonane, zgodne z opisem i warte swojej ceny. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i szybko przy bezpr... Ver mais
Wybrałam tę firmę, gdyż ta firma oferuje akcesoria kuchenne retro i w dodatku w kolorze miętowym. Uwielbiam styl retro i kocham miętowy kolor. W dodatku dostawa jest niesamowicie szybka i mogę płacić... Ver mais
Lubię Państwa produkty - pasują do mnie i mojego domu. Są bardzo dobrej jakości, nowoczesne a jedocześnie maja design vintage. Pociągające połączenie - design nawiązujący do lat sześćdziesiątych i now... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vintage Cuisine to firma zajmująca się produkcją drobnego sprzętu AGD w estetyce retro. Od lat specjalizujemy się w wytwarzaniu stylowych i funkcjonalnych produktów, które idealnie wkomponują się w każde wnętrze. W kolekcji Vintage Cuisine znajdziesz produkty w kolorach: kremowym, miętowym, czerwonym i czarnym. Każdy z tych kolorów idealnie pasuje do różnorodnych stylów wnętrz dodając im nutki elegancji. Od wielu lat staramy się tworzyć produkty najwyższej jakości, stale pracując nad ich udoskonalaniem. Jeśli szukasz sposobu na stworzenie niepowtarzalnego stylu, nasze produkty są idealnym rozwiązaniem. Zapraszamy do przeglądania pełnej kolekcji. Niech żyje retro!
Informações de contato
Żwirki i Wigury 16A, 02-092, Warsaw, Polônia
- +48603258866
- info@vintagecuisine.pl
- vintagecuisine.pl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rewelacja
Szybka wysylka, produkty najwyższej jakości, super design, szkoda że nie wszystko jest w czarnym kolorze
Szybka realizacja, dobra współpraca z kurierem
Sprawna realizacja zamówienia. Towar bardzo bezpiecznie pakowany.
Szybka realizacja zamówienia.
Szybka realizacja zamówienia.
Dobrej jakości produkt.
Szybko I solidnie.
Szybko I solidnie.
Towar dobrej jakości zgodnie z opisem .
Zapakowano bardzo dobrze .
Niestety ale sprzęt nie działa
Niestety ale sprzęt nie działa. Dzwoniłam bo chciałam się dogadać co do wymiany na sprawny sprzęt, ale nikt nie odbierał. Na maile również nie odpowiadają. Była jedną odpowiedź w dniu otrzymania przesyłki, ale cała reszta totalnie olana. Ogólnie zamówienie dostawa jak i wygląd sprzętu super, szkoda że nie udało mi się całej sprawy załatwić polubownie. Wysłałam zwrot, ale co z tego będzie zobaczymy

Wspaniałe garnki
Wspaniałe garnki, kupiłam następne bo wnuczce się spodobały. Szkoda, że nie ma w sprzedaży pojedynczych mniejszych z tej samej serii. Dziękuję pozdrawiam Krystyna
Super piękne sprzęty
Super piękne sprzęty. Ja się w nich zakochałam. Są przepiękne.
Mama bardzo zadowolona :D
Mama zadowolona, garnuszki czekają na odpowiedni moment. 😁
Wszystko ok
Wszystko co zamówiłam dotychczas ,jest…
Wszystko co zamówiłam dotychczas ,jest świetnej jakości,opakowanie chroni przesyłkę
A ja mam takie małe pytanie?
A ja mam takie małe pytanie?? Odnośnie naprawy kuchenki mikrofalowej waszej firmy . Czy da się jakoś naprawić system zamykania drzwiczek do kuchenki . Bo miałem mełe problemy z jej otwieraniem i pewnego dnia pech chciał że w czasie ich otwierania coś pękło . Przez co drzwiczki zamykają się luźno i nie można z kuchenki tym samym skorzystać .

Resposta da Vintage Cuisine Poland
ładny ale nie blenduje twardych rzeczy
Bardzo ładnie wygląda ten blender ale niestety nie blefuje zapełnię twardych rzeczy :( no czekolada czy orzechy a nawet twardsze truskawki zostają w kawałkach :(

Resposta da Vintage Cuisine Poland
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.