Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt og spennende utvalg. Ekstremt hyggelig, rask og effektiv service. Jeg bestilte klikk og hent, men fikk likevel pakken levert på døren. Jeg anbefaler Vintage Drums!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god service. Kunnskapsrik og fremskaffer riktig tilbehør til en gammel skarp som trenger seider med andre dimensjoner enn normalen. Alltid noen gode tilbud. Bredt og skikkelig bra utvalg av vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig hjelpsom og hyggelig Har hjulpet meg i ettertid med info om trommesettet jeg kjøpte og andre ting jeg har lurt på Har handlet hær flere ganger Vil anbefale denne butikken

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig raskt ekspedert og sendt, god kommunikasjon. Eneste lite minus,- brukte cymbaler, kunne vært noe bedre pusset før levering.

Detalhes da empresa

1. Loja de instrumentos musicais usados
  2. Loja de música
  3. Conserto de instrumentos musicais
  4. Loja de Instrumentos Musicais

Escrito pela empresa

​Vintage Drums Norway AS er forhandler av nye og brukte trommesett og cymbaler. Med base i Ytre Arna, Bergen, tilbys et bredt utvalg av trommesett og slagverkrelatert utstyr. Selskapet er autorisert forhandler av blant annet Sonor trommesett, Remo trommeskinn, Sabian cymbaler, Hardcase trommekasser og Los Cabos trommestikker. I tillegg til salg, har vi et verksted med lang erfaring innen restaurering og service av trommer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Anbefales!

Godt og spennende utvalg.
Ekstremt hyggelig, rask og effektiv service.
Jeg bestilte klikk og hent, men fikk likevel pakken levert på døren.
Jeg anbefaler Vintage Drums!

13 de abril de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det settes stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask forsendelse og produkt i veldig…

Rask forsendelse og produkt i veldig god stand.

17 de março de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Takk for handelen og din tilbakemelding. Kjekt at du var fornøyd med forsendelse og produkt!

Kjapp respons og levering

Kjapp respons og levering. Jeg kjøpte brukt og varene var over min forventning. En butikk jeg anbefaler på det varmeste.

9 de março de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Takk for hyggelig tilbakemelding. Kjekt å høre at bruktvarene var over forventning og at leveringen fungerte som den skulle. Velkommen tilbake.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig raskt ekspedert og sendt

11 de fevereiro de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, og fint å høre at levering og kommunikasjon fungerte bra. På brukte varer forsøker vi alltid å vise tilstand så tydelig som mulig gjennom bilder og beskrivelse i nettbutikken, slik at det skal være forutsigbart hva man mottar. Denne typen rimelige brukte hi-hats klargjøres og kontrolleres, men det legges normalt ikke ned omfattende kosmetisk arbeid utover dette. Takk for innspillet, det tas med videre.

God service, som alltid

9 de fevereiro de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen igjen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig hyggelig og god service

Veldig hyggelig og god service, raskere enn forventet. Og gode leveranser. Takk

9 de fevereiro de 2026

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Veldig kjekt å høre at både levering og service stod til forventningene.

Strålende service

Strålende service, alt gikk som planlagt

26 de dezembro de 2025

Resposta de Vintage Drums Norway AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med handelen – det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake når som helst 😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais