VintelloAvaliações

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

Informações de contato

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

328 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Koop het niet

Koop het niet! De bestelde broek was 2 weken onderweg en zit voor geen meter. Is ook niet van linnen. Als je retour vraagt krijg je antwoord van een chat bot die weliswaar vriendelijk is maar met rare voorstellen komt.

7 de agosto de 2024

Een grote oplichterij

Een grote oplichterij. Lijkt alsof je in NL besteld, maar zijn Chinese sites. Wel product toegestuurd gekregen maar niet wat besteld is. Reageren in beginsel snel (lijken echter wel mailbots) en vervolgens ben je het geld kwijt. Niet bestellen dus. Let op want naast Vintello zijn er onder andere namen tig van dit soort sites.

16 de julho de 2024

Hier nooit bestellen

Op het moment dat je besteld is er contact met het bedrijf . Als je iets wilt retourneren is er GEEN CONTACT meer mogelijk. Vintello reageert niet meer. Product komt niet overeen met wat ik besteld heb !
En nadat ik deze review heb geschreven reageert ene Anne , maar geen geld terug maar allemaal rare voorstellen. Dit staat niet in hun retourbeleid . Dus nogmaals zeg ik :KOOP HIER NIET

7 de agosto de 2024

Wat een geweldig bedrijf

Wat een geweldig bedrijf. Echt TOP-producten en een razend snelle levering. En dat voor die prijs. geweldig gewoon!
Dit is wat ze je graag doen willen geloven. De werkelijkheid; oplichters! Waardeloze producten, trage levering! Koop hier gewoon niets!

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De producten voldoen geenszins aan de verwachtingen die ze zelf schetsen

Laat je niet verleiden door deze mooie website.

De producten voldoen geenszins aan de verwachtingen die Vintello op haar website schetst. Namelijk: geurvrij, ademend materiaal en maximaal comfort.
De materialen zijn helaas allemaal volledig synthetisch!
Daarnaast is de pasvorm verre van passend. De shirts zijn vierkant i.p.v. getailleerd. Daarnaast komt de bestelde S maat overeen met een Nederlandse L-maat.
Ook de kleuren van de shirts komen niet overeen met de foto's op jullie website.
Daarnaast komen de producten rechtstreeks uit China; lange levertijd. Retourzenden is heel lastig en is alleen mogelijk tegen bij betaling!!!!!

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

11 juli linnen jurk voor vakantie…

11 juli linnen jurk voor vakantie besteld. Kwam.1 dag tevoren
Past niet, veel te groot. Geen retour instructies. Tig keer gemailed met ene Anne R. Bij terugkomst moet ik foto,s sturen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Als ik na zenden foto,s geen geld terug krijg leg ik deze
Oplichters organisatie voor aan het tv programma KASSA.of Radar.
DIT ZIJN OPLICHTERS EN DE TROEP KOMT UIT CHINA!
Mevr. C. Kat

28 de julho de 2024

Complete scam - total garbage - drop shipper

The same as everybody else is saying. Looks genuine - normal high street prices and looks to be a Dutch company. Its NOT. Its a drop shipper from CHINA and the goods are absolutely worthless. Complete and utter garbage and 35 euros down the drain. I hope other people get to read this before throwing their money away

5 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Do not buy from this company

Do not buy from this company. They deliver very late and they do not accept returns unless you send it back to China.
The quality sucks, the service sucks, I lost € 89.
I can only advise to avoid this company

1 de julho de 2024

Bedonderd

De jurk die ik kreeg was een flodder. Een retourformulier was er niet bij. Je moet het pakketje terugsturen naar een adres in China voor €25,- . Geld terug, daar hebben ze nog nooit van gehoord. Wel een aardige "Annie R" op de chat, die snel reageerde maar het niet mooier kon maken dan 't was.
Conclusie: Heel dom van mij. Advies: Nooit iets kopen bij deze "firma"

2 de agosto de 2024

Ontzettend slecht bedrijf

Ontzettend slecht bedrijf! Bestel hier niet, alles wat je besteld komt uit China en de service is waardeloos.

1. Leverbelofte verre van nakomen. Beloven vandaag besteld vandaag verzonden, ergens staat een tekst verstopt met een levertijd van 4 tot 6 dagen, nou dit is bijna twee weken geworden

2. Retourneren kan niet tenzij je zelf 25 euro neerlegt om het pakket terug te sturen naar China.

3. De kwaliteit van de kleding is slecht, lijkt niet zoals op de fotos.

Zit nu met kleding te kijken die ten eerste te laat binnen kwam en ik niet kan retourneren. Over compenseren denken ze ook niet mee..

Al om al, misleidend en slecht!

3 de agosto de 2024

Oplichters!!!

1 ster is nog teveel voor dit stelletje oplichters! 2 linnen sets besteld voor mijn man. Na 2 weken kwam dan eindelijk t beloofde pakketje..maten klopten niet en het had niks te maken met linnen!! Nadat ik een mail heb gestuurd, waarin ik vroeg om het retourbeleid kreeg ik na enkele dagen reactie. Ik hoefde niks terug te sturen, zou dan een kortingsbon ontvangen van 50% op de volgende bestelling. Uiteraard gaan we hier niet mee akkoord en willen ons geld terug. Je voelt het al aankomen; niks meer gehoord!!! Weg geld. Hebben het wel met creditcard gekocht, dus hopelijk kunnen we er nog werk van maken op de een of andere manier. Koop hier niets!!! Normaal gezien zouden we hier niet ingetrapt zijn, eens moet de eerste keer zijn zullen we maar zeggen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze club, reageren niet als je iets wil retourneren.

3 stuks kleding besteld. 1 stuks goed, de andere twee pasvorm niet goed. Gevraagd om twee stuks te retourneren. Moest een foto van de kleding in originele verpakking maken. Dat gedaan en daarna geen bericht. Ben nu 1 maand verder en na 3 mailtjes nog niets vernomen. Ik heb een 4e mail gestuurd en wacht nog af.

Geen geld terug

Bestelling geplaatst na een week in huis.
Ik wilde graag de producten terug sturen.
Dan heb je een probleem je moet informatie leveren over de producten. Gedaan en geen verdere reactie.
Dus nog steeds geen geld terug.

31 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen contact mogelijk bij retour.

Shit, ik had hier eerder moeten kijken. Bestelling kwam te laat binnen en bij retour geen antwoord. 3x gemails, telefoonnummer is niet geldig en contactform op de site kan niet eens verstuurd worden. DOE HET NIET!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Had een Bermuda besteld voor mijn man

Had een Bermuda besteld voor mijn man. Aangezien zijn benen geamputeerd zijn wilde hij dat de broek over de stompen viel. Met deze Bermuda was dat verre van dat…..na uitleg en veel gesoebat kreeg ik een korting aangeboden voor een volgende bestelling…..
Bij retour geld terug! Staat er duidelijk…helaas…zijn oplichters….

20 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.