Bardzo polecam kurs - mnóstwo materiałów do nauki. Osoby zaczynające od zera ( tak jak ja), są w stanie nauczyć się tworzyć zaawansowane wizualizacje. Pomoc techniczna stara się pomagać przy każdym zg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Polecam! To obszerny i wyczerpujący kurs, który wyjaśnia dość skomplikowany program w naprawdę przystępny sposób. A jeżeli coś pozostanie niejasne, można na czacie napisać do Technicznej Obsługi, któr... Ver mais
Kus Visual360 pozwala poznać 3ds Max w oparciu o proste lekcje. Poziom zaawansowania wzrasta z każda lekcją. Kurs prezentuje szybkie lecz nieintuicyjne sposoby realizacji zadań co zdecydowanie skraca... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
SERVICES • 3D Visualization Courses • Obtaining a new profession - 3D visualizer • Interior 3D Visualization Studio 3D Interior Visualization Training • Practical training from scratch for the profession of a 3D visualizer • Guaranteed job placement • 12+ years of experience • 13500+ successful graduates ________ USŁUGI • Kursy wizualizacji 3D • Zdobycie nowego zawodu - wizualizatora wnętrz 3D • Agencja tworzenia wizualizacji wnętrz 3D Kursy wizualizacji 3D wnętrz • Praktyczne szkolenie od podstaw zawodu wizualizatora • 3D Gwarantujemy zatrudnienie • Ponad 10 lat doświadczenia • Ponad 12000 zadowolonych absolwentów
Informações de contato
Aleksandra Fredry, 30-605, Kraków, Polônia
- +48579775139
- pr@visual360-studio.com
- visual360-studio.com
Respondeu a 60% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ten kurs to złoto :) uczy wszystkiego…
Ten kurs to złoto :) uczy wszystkiego od podstaw, został stworzony przez profesjonalistów!
Super kurs
Super kurs, bardzo polecam, takze dla poczatkujacych, interesujacych sie wizualizacja wnetrz
Kurs Visula360 to wiedza na temat…
Kurs Visula360 to wiedza na temat programu 3DSMAX skumulowana w jednym miejscu. Materiały to kopalnia wiedzy i przydatnych wskazówek, które ułatwiają pracę w programie. Pomoc techniczna jest również przydatna, szczególnie przy pracy w różnych wersjach programu.
Obszerna porcja wiedzy dla zmotywowanych
Bardzo dużo materiału do przyswojenia, dobre wprowadzenie do tematu, duże wsparcie lektorskie i techniczne. Platforma ma czytelną strukturę. Dla osoby, która wchodzi w grafikę, to świetne narzędzie po pozim zaawansowania rośnie stopniowo. Na pewno kurs wymagający samodyscypliny i konsekwentności jeśli się chce wykonać wszystkie moduły.
Widzę tutaj dużo różnych opinii
Widzę tutaj dużo różnych opinii, dlatego napiszę, jak to wyglądało z mojej strony.
Kiedy zaczęłam szukać kursu, zrobiłam solidny research. Brałam pod uwagę VizAcademy i Visual360, oba kursy w podobnej cenie. Dla mnie kluczowe było to, żeby to faktycznie był kurs, a nie tylko zbiór nagrań. Skonsultowałam się z osobą, która od kilku lat pracuje w dużym biurze projektowym i robi profesjonalne wizualizacje, dodatkowo działa w innych programach 3D. Jej opinia była taka, że pod względem wiedzy merytorycznej Visual360 wygrywa. Do tego dochodzi kwestia kosztów po zakoczonym szkoleniu. Tutaj nie bankrutujesz na początku przez zakup oprogramowania, bo masz dostęp do programów w bardzo rozsądnej cenie. Wiec to jest mega super.
Na początku miałam sporo problemów technicznych. I to nie takich „małych”, tylko realnie blokujących pracę. ( pracowałam na starym lapku, a na codzień pracuje na macu) Dział wsparcia pomógł mi, w kwestiach technicznych. Nie zostałam z tym sama, a to jest ogromny plus, szczególnie na początku drogi i tym, ze no nie znam się mocno technicznie.
Samo szkolenie jest prowadzone bardzo „łopatologicznie” w dobrym tego słowa znaczeniu. Jeśli ktoś chce się nauczyć, naprawdę trudno czegoś nie zrozumieć. Oczywiście pod warunkiem, że ktoś faktycznie pracuje, a nie tylko ogląda lekcje. Jest duża baza bibliotek, co ogromnie przyspiesza pracę i ułatwia pierwsze projekty. Nie uczysz się w próżni, tylko na realnym workflow. Co jest naprawdę fajne
Ja jestem mega zadowolona z kursu. Po jego ukończeniu i zrobieniu portfolio od razu dostałam pracę w biurze projektowym, oczywiście jako junior, ale od czegoś trzeba zacząć. I to jest dla mnie najlepszy dowód, że ten kurs daje realne kompetencje, a nie tylko papier.
Co było dla mnie bardzo ważne to, ze na każdym etapie miałam wsparcie. Nie tylko w trakcie nauki, ale też przy budowaniu portfolio i wejściu na rynek. Dodatkowo możliwość otrzymywania zleceń po szkoleniu jest super. To nie jest tylko „ucz się i radź sobie sama”, tylko faktyczna pomoc w wejściu w branżę. A to jest moim zdaniem Złoto.
Jeśli chodzi o cenę to moim zdaniem jest w 100% adekwatna do jakości szkolenia, obsługi i przekazywanej wiedzy. Patrząc na to, ile kosztują inne formy edukacji i ile można później zarabiać na wizualizacjach, to ta inwestycja ma sens. Zwłaszcza ze ten rynek wchodzi w bardzo mocno w trend wzrostowy.
Minus? Dla mnie momentami lektor bywał irytujący. Ale szczerze to da się do tego przyzwyczaić. Merytoryka jest ważniejsza niż ton głosu. Moim zdaniem. Ja daję 10/10. Jeśli ktoś mnie pyta, od czego zacząć, to właśnie od tego.
Dodam jeszcze jedną ważną rzecz, że warto równolegle uczyć się Photoshopa i Canvy. To naprawdę ułatwia pracę przy portfolio i później przy prezentacji projektów. Jeśli chcesz aby to wyglądało bardziej profesjonalnie i spójnie.
Konkretna wiedza, konkretne umiejętności.
To zdecydowanie nie jest "kurs fruwającej ryby", obiecujący abstrakcyjne zyski za abstrakcyjne umiejętności. To solidna, techniczna, fachowa wiedza, przedstawiona w solidnych "pigułach", często tak napakowanych treścią, że szkoleniowe filmy najlepiej oglądać w zwolnionym tempie ;).
Tu rzeczywiście otrzymuje się konkretne umiejętności, konkretnie przeliczalne. No i rezultaty widać od razu, bezpośrednio w programie :).
Poza tym dobry kontakt z obsługą techniczną i innymi kursantami.
Polecam.
kurs jest swietny!
kurs jest swietny! dlugo szukalam podobnego kursu, i jest to jedyny, ktory naprawde w bardzo prosty i jasny sposob uczy wszystkiego od podstaw. wsparcie, kontakt, jest na wysokim poziomie. szczerze polecam!
Jako kursantka Visual 360 z całego…
Jako kursantka Visual 360 z całego serca polecam to miejsce! Szkolenie było prowadzone w sposób bardzo profesjonalny, a jednocześnie zrozumiały i przyjazny. Materiał został przekazany jasno, krok po kroku, dzięki czemu nawet trudniejsze zagadnienia stały się proste i logiczne.
Ogromnym atutem jest indywidualne podejście, cierpliwość oraz wsparcie na każdym etapie nauki. Czułam się zaopiekowana i zmotywowana do działania. To nie jest tylko kurs – to realna dawka wiedzy, praktyki i inspiracji.
Dzięki Visual 360 zyskałam nowe umiejętności i większą pewność siebie. Zdecydowanie polecam każdemu, kto chce się rozwijać w profesjonalnym i wspierającym środowisku!
Kurs 3Ds Max jest świetny jeśli chcesz…
Kurs 3Ds Max jest świetny jeśli chcesz zająć się na serio wizualizacją wnętrz. Aktualnie jestem na 9 module i widzę postępy - od tworzenia geometrii do renderowania bardzo dużo się nauczyłam. Kurs jest bardzo obszerny, ale też pod względem merytoryki nieoceniony. Do tego wsparcie techniczne, które działa i praktycznie od razu ocenia prace - świetne podejście do kursantów :) Bardzo polecam ten kurs!
Kurs jest dobrze przemyślany
Kurs jest dobrze przemyślany, poukładany i czytelny. Polecam!
rzetelna opinia kursanta
jestem na module 10 kursu. Moim zdaniem kurs jest obszerny i zajmuje dużo czasu. Dla osoby która nie ma o tym pojęcia to minimum 6 miesięcy. Kurs sam w sobie oceniam pozytywnie - są jasno wyjaśnione filmiki. Jeśli czego się nie rozumie to pomoc techniczna doradza co zrobić. Jeśli ktoś ma duży problem to pomoc techniczna może połączyć się i sprawdzić co jest nie tak. Ponad to są również 2 razy w tygodniu spotkania w których można dowiedzieć się też innych rzeczy o tej pracy. Podsumowując, dobry kurs który zajmuje sporo czasu.
Przemyślany kurs i wsparcie podczas webinarów
Kurs jest skonstruowany przemyślanie, krok po kroku wprowadzane są nowe tematy i zadania. Podoba mi się konieczność wykonania zadania z danej lekcji by móc przejść do kolejnej, co pozwala na utrwalenie materiału, a wiedzy jest sporo do przyswojenia. Dużym plusem są webinary podczas, których można dopytać i na bieżąco rozwiązać nurtujące kwestie.
Zacząłem swoja przygodę z Visualem 360…
Zacząłem swoja przygodę z Visualem 360 trzy miesiące temu. Zaczynałem od 0 , teraz mogę powiedzieć ze mam konkretne umiejętności ,które pozwalają mi zarabiać pieniądze. Lekcji wideo są konkretne i na temat. Materiałów sporo ale z całego serducha polecam .
Strata pieniedzy
Bzdura. Naciąganie na kasę, za darmo są lepsze szkolenia. Kupa kasy a nic więcej niż to co za darmo bez problemu znajdziesz w sieci. Nawet więcej o lepiej można znaleźć. Stracona kasa. I wbrew nazwie firma nie jest polska tylko zarejestrowana jak wiele innych, ale nie polscy wlasciciele.
Bardzo polecam kurs
Bardzo polecam kurs, duzo można się nauczyć, a wsparcie techniczne zawsze pomoże
Bardzo się cieszę
Bardzo się cieszę, że zaczęłam kurs. Zdobywam nową wiedzę i umiejętności i mam nadzieję w przyszłości ciekawą pracę. Mogę uczyć się o dogodnej porze, co jest dla mnie bardzo ważne. Kurs jest bardzo dokładnie wytłumaczony, co ma dla mnie ogromne znaczenie a wszelkie kwestie niejasne są na bieżąco wyjaśniane przez osoby należące do wsparcia technicznego. Serdecznie polecam:)
Ten kurs to nie "szybki poradnik"
Kurs Visual 360 to nie jest kolejny „szybki poradnik”, a potężna dawka merytoryki.
Materiału jest mnóstwo – widać, że nikt tu nie oszczędzał na wiedzy. Staranność – wszystko jest tłumaczone bardzo dokładnie i logicznie. Zero nudy – kurs wciąga od pierwszego modułu. To ambitny program i momentami bywa trudny. Bez dobrze rozwiniętej wyobraźni przestrzennej może być ciężko, więc to propozycja raczej dla osób, które naprawdę chcą wejść głęboko w temat i czują przestrzeń.
Dla zdecydowanych – zdecydowanie polecam!
Spolegliwy kurs wizualizacji 3D
Visual 360 jest dla mnie spolegliwym kursem wizualizacji 3D, gdzie każdy może uczyć się w swoim tempie oraz o dogodnej porze dnia. Będąc matką czwórki dzieci, jest to dla mnie bardzo dobrą opcją. Jestem po studiach pedagogiczno-filologicznych , ale cieszę się, że zrobiłam ten krok w kierunku tego, co już długo mnie ciekawiło. Podczas nauki dostępne jest wsparcie techniczne, gdzie otrzymuję odpowiedzi na jakiekolwiek pytania. Odpowiedzi i wyjaśnienia są klarowne, zrozumiałe, precyzyjne i na bardzo dobrym poziomie dydaktycznym. Polecam każdemu, kogo interesuje ten temat.
Latwy,przyjemny,praktyczny
Bardzo przejrzysty prowadzony krok po kroku kurs pomagajacy zdobyc wiedze w uporzadkowany i zrozumialy sposob.Polecam!
Polecam wszystkim zainteresowanym
Polecam wszystkim zainteresowanym, lekcje są prowadzone bardzo zrozumiale, wsparcie techniczne na wysokim poziomie :) Visual 360 jest na prawdę super Polecam Naprawdę warto :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.