Har svårt att säga vilken verkan tabletten har, men jag har hållt mig frisk hela året, känner mig pigg, orkar vara aktiv länge. Om det beror på tabletten eller att jag blivit pensionär är svårt att ve... Ver mais
När jag började med VitaePro hade jag kraftig värk i höger knä. Förmodad artros. Jag åt smärtstillande som dövade värken en tid men värken kom återkom innan det var dags för nästa omgång smärtstilland... Ver mais
Tyckte det var krångligt att se om jag verkligen fick min beställning utifrån att jag varit kund förut eller om det blev ett nykundserbjudande. De skiljer sig åt.
Min rabatt på 10 % försvann då jag provade att välja 2 förpackningar och tillbaka till 1 förp. Det står inget om någon faktura avgift så jag utgår från att den kommer på mejlen kostnadsfritt.

Box 4018, 46104, Trollhättan, Suécia

Pede aos clientes que avaliem

Resposta da VitaePro Sverige
Gick smidigt att beställa efter jag läst om produkten

Resposta da VitaePro Sverige
Känner egentligen ingen skillnad i leder och muskler efter flera månaders konsumtion. Dessutom tycker jag det blir dyrt på fraktavgiften. Detta innebär att funderar på att avboka min prenumeration.

Resposta da VitaePro Sverige
Det var lätt att beställa, ock att man får faktura. Fakturan kommer väl på mejlen, hoppas att det hjälper kroppen o bli piggare.

Resposta da VitaePro Sverige
Snabba svar, sen en lätt produkt o ha att göra med pulver o endast vatten istället för kapslar. God smak

Resposta da VitaePro Sverige
Tyvärr fanns det tidigare ett mycket bättre kosttillskott, men det har slutat säljas. Den här tabletten verkar ha mycket svagare effekt. Eller så har jag helt enkelt blivit sämre.

Resposta da VitaePro Sverige
försök till härskarteknik från kundtjänst. Mycket otrevligt!

Resposta da VitaePro Sverige
Har inte märkt någon skillnad sedan jag började med Vitaepro