Goede resultaten gehad met hun producten maar Vitaia lijkt van de aardbodem verdwenen. Kan al maanden niets bestellen en geen reactie van hun. Inmiddels een alternatief van een ander merk gevonden
Veja o que dizem as avaliações
Snel geleverd, prima product. Helpt uitstekend tegen terugkerende blaasontsteking. Heb een abonnement voor 3 keer,Heb nu nieuw potje nodig , maar niets meer gehoord en het is op. Ik wil betalen en nie... Ver mais
Vlotte service en mooi gepresenteerde produkten met een persoonlijke notitie. Een ster minder omdat het allemaal verre van milieuvriendelijk is. Ik kocht drie potjes met ieder 30 pillen. Die plastic p... Ver mais
Slaap lekker John bernds 😁
Detalhes da empresa
VITAIA is het grootste beautysupplementen merk van Nederland. De VITAIA beautysupplementen worden zowel online als offline aangeboden. Ook bij de betere salons kun je de supplementen van VITAIA terugvinden. De supplementen zijn wetenschappelijk ontwikkeld in samenwerking met ons team van diëtisten en experts. Jouw huid is een weerspiegeling van jouw gezondheid en je gemoedstoestand. We helpen jou je goed te voelen vanbinnen, zodat je straalt van buiten. Ons aanbod bestaat uit verschillende beauty supplementen gericht op het verhogen van jouw energieniveau, ontgiften, een goede nachtrust, het verbeteren van jouw huid, haar en nagels en het stimuleren van natuurlijke schoonheid van binnenuit. VITAIA Feel Your Beauty
Informações de contato
Vlotlaan 655, 2681 TZ, Monster, Holanda
- 0853331641
- service@vitaia.com
- vitaia.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
Tevreden
Pakketje is snel binnen gekomen. Er zit een leuk persoonlijk kaartje bij. Ik gebruik het al meer dan een maand en resultaat is goed te zien.
Top!
Super fijne producten. Begonnen met één potje, inmiddels 6 verschillende in mijn kast. Altijd snelle en mooie levering met een lief handgeschreven kaartje.
Super goede producten die echt werken…
Super goede producten die echt werken na ongeveer twee weken zie je het resultaat
Geweldig product
Er zat een leuke kaart bij de…
Er zat een leuke kaart bij de bezorging, en kreeg een extra product om de bezorgkosten te compenseren. Mijn complimenten Vitaia !
Super supplementen ik sta er 100% achter
Persoonlijk, snel, netjes
Persoonlijke service, snelle levering en netjes verpakt
Geweldige supplementen
Geweldige supplementen. Echt mijn dagelijkse routine. Favoriet de picture perfect en de silky hair en oh my goddes.
Ook attent bedrijf, altijd een persoonlijke touch en soms een extra’tje (zoals toen ik bestelde net voor de Black Friday, toch een extra korting etc.) Heel tevreden.
Vriendelijk advies
Vriendelijk advies
Even met ze gebeld, goed overlegd en advies gekregen. Potjes zitten mooi verpakt en snel ontvangen. Ik was bang dat ik de capsules niet goed door zou kunnen slikken maar dat gaat goed. Nu even afwachten of ze gaan werken... maar ik heb er wel vertrouwen in.
Werkt heel goed
Werkt heel goed, ben tevreden. Lief kaartje erbij,helemaal top! Bedankt voor het cadeautje:-)
Groetjes en tot de volgende keer
Helder beschrijving
Helder beschrijving, overzichtelijk assortiment.
Snelle verzending met een persoonlijke touch.
Ik ben meer dan tevreden.
Snelle levering top producten
Ik ben het nog aan het proberen.
Ik ben het nog aan het proberen.
Maar merk wel al wat verschil.
En een leuke persoonlijke kaart.
Goed kwaliteit supplementen en op tijd…
Goed kwaliteit supplementen en op tijd bezorgd 🙏dank jullie wel.
Gebruik al een tijdje Smarty Pants
Gebruik al een tijdje Smarty Pants. Zeer tevreden voor de onderhoud van mijn blaas :-) Een aanrader!
Op tijd geleverd en een persoonlijke…
Op tijd geleverd en een persoonlijke aanbiedingbrief
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.