Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden geb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Processamento de Frutas e Legumes

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

326 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mooi pakket

Mooi pakket, snel opgestuurd. Ik was vergeten juiste adres op te geven. Dit was geen probleem, men dacht direct mee om het op te lossen. Ontvanger was blij met het pakket en aangenaam verrast over de inhoud. Bij dit bedrijf ga ik vaker bestellen.

22 de fevereiro de 2023

Resposta da Vitamine Bo

Dank voor deze leuke review en goed om te lezen dat de ontvanger zo blij was met het pakket.
Tot snel bij Vitamine Bo.

Perfect

Perfect. Mooie kaart en lekkere snoothie

21 de fevereiro de 2023

Resposta da Vitamine Bo

Fijn dat de smoothie lekker was!

Valentijnpakket

Omdat het een last minute bestelling was even gebeld en vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Medewerker was behulpzaam en dacht mee. Het Valentijnpakket zag er leuk uit en verzorgd uit.

12 de fevereiro de 2023

Resposta da Vitamine Bo

Dank voor deze leuke review! Leuk om te lezen dat onze service zo goed is bevallen en dat het pakketje naar tevredenheid was.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Origineel, gezond en verrassend!

Hele leuke en gezonde manier om jezelf of iemand anders te verrassen. Net even anders dan de standaard bos bloemen, fruitmand of cadeaubon!

Goed contact tijdens het verzendproces en leuk verpakt. Prijzen iets aan de hoge kant vind ik zelf maar voor de rest: Aanrader!

3 de fevereiro de 2023

Resposta da Vitamine Bo

Bedankt voor deze leuke review Maike! Fijn om te horen dat jij onze producten ook zo leuk vindt.
Hier doen wij het voor!

Super super super …

Was weer een geweldig en heerlijk gezond pakket. Iedereen die er een ontvangt is er altijd ontzettend blij mee.

Communicatie met het bedrijf is echt top.
Kan dit zeker aanraden.

9 de janeiro de 2023

Resposta da Vitamine Bo

Wat een leuke review Saartje! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service.
Tot een volgende keer bij Vitamine Bo.

Persoonlijk, betrouwbaar, snel

Leuk bedrijf, persoonlijke communicatie, snelle betrouwbare levering met track & trace, makkelijk te verzenden naar meerdere adressen

22 de dezembro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service Teun!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Originele gifts.

14 de dezembro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Leuk om te horen dat je onze cadeautjes zo origineel vindt.

snel en leuk

Snel contact, leuke pakketjes

6 de dezembro de 2022

Fijn om te horen Hedwig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mooi bedrijf, goede communicatie, snelle correcte bezorging.

18 de novembro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Fijn om te horen dat onze service als prettig wordt ervaren Niels!

Geweldig

Heel erg leuk en lekker!

12 de novembro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Fijn om te horen Tom! Thanks.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Originele cadeaus en perfecte service

Duidelijke en goed werkende website. Leuke en originele brievenbuspakketjes die je direct bij het adres van vrienden of familie kunt laten bezorgen met een persoonlijk bericht op de kaart.

Goede tracking informatie. Binnen het aangegeven tijdblok bezorgd bij een vriendin, van wie ik vervolgens een blij berichtje kreeg. Het heeft haar die dag helemaal opgevrolijkt.

2 de novembro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat leuk om dit te lezen Denise! Fijn om te horen dat je onze producten leuk vindt en dat je vriendin zo blij was met jouw cadeautje.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima als je geen haast hebt

Site was redelijk traag, bestellen ging prima, ook wordt je goed op de hoogte gehouden. Vond wel dat het lang duurde. Donderdags besteld en hopelijk zaterdags afgeleverd.

22 de outubro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Bedankt voor je review Lia! Wat vervelend dat je de website als traag hebt ervaren. Ik heb dit gecommuniceerd en er wordt momenteel aan gewerkt. Dank!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuk en origineel cadeautje

Super leuk en origineel cadeautje. Is goed bevallen bij de ontvanger.

13 de outubro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Super om te horen Jacquelina! Fijn dat de ontvanger ook zo blij was met het presentje.
Francien | Vitamine Bo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.