Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorging wordt steeds uitgesteld, zieke werknemer is inmiddels weer aan het werk en nog geen bestelling ontvangen. Denk niet dat wij weer bij u bestellen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In verleden vaak al es wat besteld, altijd goed gegaan. De pakketjes zijn altijd super leuk, zien er leuk uit en zijn ook nog es gezond👌🏻zoveel leuker dan de meeste brievenbuspakketten. Deze keer... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na mijn review van 26 augustus werd er direct contact met me opgenomen. Degene die ik het pakketje had gestuurd kreeg een nieuwe, die deze keer ongeschonden aankwam. Ook kreeg ik zelf een leuke a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Processamento de Frutas e Legumes

Vitamine Bo maakt bedrijven en evenementen gezonder! Dit is het bedrijf welke jou de vitamineboost geeft waar je ook bent. Op je werk, een festival, lokale markt, zakelijke bijeenkomst of op je favoriete evenement!

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

326 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Gezond

Gezond, leuk en lekker via post bezorgd, top

10 de junho de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Vitamine Bo. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een fruitig pakketje van ons!

Super!

Super! Fantastisch leuk ingepakt ook. Helemaal blij mee.

2 de junho de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat leuk om te horen dat je er zo blij mee bent! Fijn pinksterweekend!
Groeten,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Foutje met versturen van jullie kant

Foutje met versturen van jullie kant. Toen leuk presentje opgestuurd gekregen

19 de maio de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Vervelend om te horen dat het fout was gegaan met de bestelling. Fijn dat het opgelost is en hopelijk heeft het presentje gesmaakt!
Fijne dag!

Uniek cadeau!

Erg leuk cadeau! Het paste helemaal bij de persoon voor wie het was. Ook de verpakking met de droogbloemen & rietjes maakte het leuk en gaf het een vrolijke uitstraling! Ga snel weer bestellen!

15 de maio de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat leuk om te lezen dat de ontvanger blij was met je cadeau! Ook altijd leuk om te horen dat de verpakking leuk was. Tot snel bij Vitamine Bo!

Goede producten en klantenservice

Producten gezond en goed! In eerste instatie een dag te laat geleverd, maar proactieve klantenservice die er direct mee aan de slag ging en meedacht over een eventueel 'sorry' pakketje. Altijd fijn als een bedrijf zo meedenkt

13 de maio de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Fijn om te horen dat de producten goed van kwaliteit zijn! Wel is het vervelend om te horen dat het bij de verzending niet helemaal goed is gegaan. Ik zal dit aan mijn collega's doorgeven. Bedankt voor het doorgeven. Fijne dag!
Groeten,

Prima geregeld

Prima geregeld. Prachtig kadootje

12 de maio de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Dankjewel Sybren! Fijn weekend en hopelijk tot snel bij Vitamine Bo.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en super leuk…

Snelle verzending en super leuk verpakt! Mijn moeder was er helemaal blij mee

15 de abril de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat leuk om te horen dat je moeder er zo blij mee was Larissa! Bedankt voor deze leuke review! Fijne dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes contact opgenomen over een foutje dat ik had gemaakt bij het bezorg adres. Box ziet er leuk uit een smoothies vielen in de smaak bij de ontvangers!

14 de abril de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met Vitamine Bo hebt gehad. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een gezond en fruitig pakketje bij ons!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en een mooi pakket!

Snel geleverd en een mooi pakket!
Zeker vaker bestellen!

10 de abril de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Bedankt voor je leuke review. Fijn dat je zo positief bent over Vitamine Bo!

Drie verschillende cadeaus besteld, 1x verzendkosten

Drie verschillende cadeaus besteld, moesten op hetzelfde adres worden afgeleverd. Keurig telefonisch contact gehad, werd in een pakket geleverd zodat verzendkosten maar één keer in rekening werden gebracht. Heel schappelijk! Ontvangers waren heel blij met hun gezonde box met veel leuks en lekkers erin! Toppie!!

6 de abril de 2022

Top, snelle levering

Ontvanger was er super blij mee!

2 de abril de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Bedankt voor je leuke review Myrna. Fijn dat je zo positief bent over Vitamine Bo!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het pakket is eerst naar mijn eigen…

Het pakket is eerst naar mijn eigen adres gestuurd (tevens niet afgeleverd door postnl.) ipv naar het bezorgadres. Gelukkig is het erna wel netjes opnieuw verzonden maar wel een week te laat uiteindelijk 🥴

18 de março de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met de levering! Fijn om te lezen dat mijn collega's het voor je hebben kunnen oplossen. Mijn excuses voor de hierdoor late levering.
Fijne dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke smoothies, mooi verpakt!

Heerlijke smoothies! Mooi verpakt, heel leuk als cadeau te geven! :-) Bedankt!

18 de março de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat fijn om te lezen Davine dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Vitamine Bo. Hopelijk zien we je snel weer terug voor een fruitig pakketje van ons!

Enkel lof

Origineel, warm en liefdevol.. dat straalt het uit en leveren ze af. De handgeschreven kaartjes zijn goud. Echt 100% aan te raden.

9 de março de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Bedankt voor je leuke review Manon! Fijn dat je zo positief bent over Vitamine Bo!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het kan verkeren - en goed komen!

Het kan verkeren - vorig jaar ging het goed; dit jaar had ik mijn kleine opdracht op tijd verstrekt maar werden de pakketten om 17.35 bij Packs afgeleverd op de dag dat ze bij de geadresseerden (in de provincies Ut en ZH) afgeleverd moesten worden. Ze kwamen dus de volgende dag aan. Dat is reden voor een onvoldoende naar mijn mening: zo ben je altijd te laat.
Als reactie op deze beoordeling kreeg ik snel een verontschuldiging in de mail, die opgevolgd werd door een sorry pakketje voor mij en de geadresseerden. Het laat zien dat Vitamine BO er alles aan doet om 1) het goed te doen en 2) de klant tevreden te stellen. Ook de transparantie in de leverketen pleit voor hen: van 2 naar 4 sterren dus!

14 de fevereiro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat vervelend dat het niet naar wens is gegaan. Van mijn collega heb ik vernomen dat er naar een oplossing is gezocht met u. Ik hoop dat dit naar wens is gegaan en dat we u de volgende keer weer van dienst mogen zijn.
Ik wens u een fijne dag!
Gezonde groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakje was eerst niet aangekomen

Pakje was eerst niet aangekomen. Nogmaals verstuurd en is met veel plezier ontvangen.

13 de fevereiro de 2022

Resposta da Vitamine Bo

Wat vervelend dat het pakketje eerst niet is aangekomen. Goed om te horen dat het hierna naar tevredenheid is opgelost en dat de ontvanger blij was met het pakket!
Hartelijke groet,
Francien | Vitamine Bo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.