Banner for Vitus Guld - Lyngby

Vitus Guld - Lyngby Avaliações 348

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Lyngby Hovedgade 10 C, st., 2800 Kongens Lyngby, Nordsjælland, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og meget venligt personale. Super god service. God oplevelse. Eneste minus: Ville være rart om man kunne bestille mere end 30min når man har meget,

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var en meget behagelig atmosfære og jeg fik en kompetent og grundig vurdering af det medbragte guld og sølv. En helt igennem behagelig oplevelse.

A empresa respondeu

5. Comprador de jóias

Sobre Vitus Guld - Lyngby

Escrito pela empresa

Danmarks førende guldhandler
Vitus Guld er Danmarks førende guldhandler indenfor guld og sølv med afdelinger i Hvidovre, Lyngby, Odense, Aarhus og Aalborg.

Vi har branchens bedste renommé og har serviceret flere tusinde danskere i løbet af de sidste 15 år. Grunden til at folk vælger at handle med os er, at vi er professionelle, ærlige og troværdige i alle aspekter af vores handler. Vitus Guld giver dig en serviceoplevelse ud over det sædvanlige og alt foregår i fællesskab med kunden, så der er gennemsigtighed og åbenhed hele vejen rundt.

Vitus Guld har bevilling udstedt af politiet til handel med brugte genstande.

Vitus Guld beskæftiger sig primært med opkøb af guld og sølv, hvilket er derfor vi kan tilbyde vores kunder Danmarks højeste guldpriser. Typisk vil man få fra 10% og op til 160% mere for sit brugte guld og sølv, end hvad ens lokale guldsmed eller andre guldopkøbere ville kunne tilbyde på en god dag.

Priser
Ved opkøb tager vi altid udgangspunkt i den aktuelle verdensmarkedspris for guld og sølv, når vi afregner for dit guld og sølv. Det vil sige, at vores opkøbspriser varierer fra dag til dag og du finder dem listet på vores hjemmeside. Der bliver ikke pålagt hverken gebyrer, salær eller lignende - så du kan trygt regne med dagspriserne oplyst på hjemmesiden. Vitus Guld bestræber sig på altid at tilbyde de højeste priser i Danmark, så skulle du mod forventning finde en bedre pris, så matcher vi den selvfølgelig.

Webshop
Priserne på vores webshop er ligeledes bundet op på verdensmarkedsprisen og opdateres løbende. Prisen bliver låst, så snart ordren gennemføres.

Vitus Guld forhandler investeringsguldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter og guldsmykker til fordelagtige priser. Vores webshop gør det let og sikkert at handle guld på nettet. Efter vi modtager en kundes ordre bliver varerne bestilt fra producenten og vi tager kontakt til kunden ang. levering / forsendelse.

Kontakt
Book et møde på tlf. 89 80 1234 allerede i dag og få fordel af de høje guld- og sølvpriser. Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 09:30 - 17:00.

Se åbningstider på www.vitusguld.dk

Aalborg Afdeling: Nørregade 26
9000 Aalborg

Danmarks Førende Guldhandler

Escrito pela empresa

Vitus Guld - din garanti for en professionel og venlig behandling
Vitus Guld lægger stor vægt på vores kundeservice, høje guldpriser og professionalisme. Vi lever af vores gode navn og derfor sætter vi stor pris på tilfredse kunder. Vi vejer og tester dit guld med vores x-ray, som de eneste i landet, for at få en præcis analyse af dine smykker. Vi forklarer processen undervejs, da vi mener, at alle har ret til at få den viden, vi sidder inde med. Vi giver altid Danmarks højeste pris på dit guld og sølv og overfører pengene til din konto. Vi har selvfølgelig prismatch, hvis du mod forventning skulle finde en højere pris, hos en anden dansk guldhandler.

Bedste markedspris på dit guld og sølv

Vi tilbyder Danmarks højeste guldpriser og sølvpriser

Vi tilbyder Danmarks højeste guldpriser og sølvpriser
Priseksempler på salg af guld og sølv

Priseksempel ved salg af ødelagte guldsmykker/arvegods, der ikke bruges længere i 14 karat guld:
143,89 gram 14 karat guld x 360 kr. pr. gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 51.800,40 DKK.

Priseksempel ved salg af gammelt sølvbestik, gamle ødelagte sølvsmykker, korpus og fade i 3-tårnet sølv (830):
1050 gram 3-tårnet sølv x 5,15 kr/gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 5.407,50 DKK.

Vitus Guld - her er du garanteret en professionel behandling til Danmarks højeste guld- og sølvpriser. Book et møde allerede i dag på tlf. 89 80 1234

Informações de contato

• Lyngby Hovedgade 10 C, st., 2800, Kongens Lyngby, Nordsjælland, Dinamarca

• 89801234
Promotion box for Vitus Guld - Lyngby

Køb Guldbarrer online

Køb din finansielle forsikring i dag - besøg vores webshop

4,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en meget fin betjening og…

Jeg fik en meget fin betjening og forklaring, og overraskelsen var endda, at jeg fik væsentligt mere for mine smykker, end jeg havde forventet. Alt var SÅ dejligt, og pengene er gået ind på min konto som aftalt. Vitus Guld kan klart anbefales.
Mvh Winnie A.

9 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og professionel betjening af en…

En god og professionel betjening af en positiv og veluddannet medarbejder med god situationsfornemmelse.

11 de junho de 2026

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi enorm stor pris på ⭐
Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang 🤗

Overordnet fin behandling

Generelt fin første gangs salgsoplevelse af guld. Tidsbegrænsning på 30min som man bestiller on-line vil sikkert normalt passe fint, men her var der pres på og gik 10 minutter over tid. Nogle aspekter af salget gav også lidt tanker efterfølgende, men det er nok sådan branchen opererer.

10 de junho de 2026

Excellent

God, hurtig og effektiv vurdering samt overførsel af det aftalte beløb.

4 de junho de 2026

Hej Tom

Tak fordi du gav dig tid at skrive en anmeldelse, det betyder meget for os 🤗
Du er altid velkommen ⭐

Venlig og kompetent betjening

Venlig , kompetent betjening. Lynhurtig penge overførsel .

10 de junho de 2026

Hej Hans

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem sætter vi stor pris på 🤩

Vitus Guld

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais