Den 23 august bestilte jeg en Vindues…
Den 23 august bestilte jeg en Vindues skraber
Jeg har skrevet flere gange til dem.
Jeg har fået et svar den er på vej.
Den er ikke kommet endnu.
Jeg har nu bedt om at få mine penge tilbage.😏
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den 23 august bestilte jeg en Vindues skraber
Jeg har skrevet flere gange til dem.
Jeg har fået et svar den er på vej.
Den er ikke kommet endnu.
Jeg har nu bedt om at få mine penge tilbage.😏
Shoppen tager mod bestillinger og ens penge, Men sender ingen varer. Svarer ikke på henvendelser.
Lugter langt væk af en scam virksomhed
Vil helst give minus stjerner. Bestilte 2/8, fik en bekræftelse og beløbet blev trukket. Herefter stilhed. Har skrevet og intet hørt.☹️
Har dd 29/8 modtaget mine 3 klude, det tog næsten 4 uger (2/8)og jeg har fået en besked efter længere tid på mine to skrivelser til dem. Ret skal være ret. Kludene er leveret og de virker gode. Så nu vil jeg gerne give en stjerne ⭐️
Har købt en vindueskraber ved dem den 1/8/2026
og har intet hart fra dem selv om jeg har rykket flere gange, så nu får de endnu en dårlig anmeldelse iog de skriver endda de har 3,2 stjerner på trustpilot de har ingen !!!!!!!!!!!!!!
Hold jer langt væk. Bestilte for tre uger siden nogle rengørings ting, men det er ikke ankommet endnu. Skrev og det blev svaret på dansk, at det snart kom. Det er 1 uge siden. I dag anmodede jeg om at få mine penge igen og at jeg ville lave anmeldelse på Trustppilot. Straks fik jeg besked på, at de var på vej, og afsender var rigtig nok fra Kina, hvilket jeg havde mistanke om. Det bliver interessant om det købte kommer. Men uanset hvad, kan jeg kun give nul stjerner.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.