Vivatbet Estonia Avaliações

134
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

You cannot freely withdraw your own deposited money. Only deposit the ammount you are willing to lose. The rules around this are unclear, and support gives vague answers without proper help. On top... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tällä tarkoitetaan pääasiassa sitä, kuinka monta pyyntöä alusta voi käsitellä samanaikaisesti, mukaan lukien ennakko- ja live-vedot sekä erilaiset niihin liittyvät toiminnot. Tässä suhteessa alusta on... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(134)

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En voi korostaa mitään erityistä…

En voi korostaa mitään erityistä seikkaa, joka saisi minut katumaan rekisteröitymistäni. Kaikki toimii sujuvasti lähes ilman valituksia, ja palvelu kehittyy yhä paremmaksi. Olen iloinen, että olen täällä.

9 de outubro de 2024

Hei Eila!

Olemme erittäin iloisia, että valitsit meidät, ja kiitos, että käytit aikaa jakaa mielipiteesi kanssamme. Tämä on meille erittäin tärkeää.

Toivomme, että sinulla on jatkossakin hauskaa ja sinulla on aina hyviä pelejä.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pidin VivatBeti klienditoega suhtlema…

Pidin VivatBeti klienditoega suhtlema seoses väljamaksete teemal. Hoolimata mõngitest raskusest ja arusaamatustest lõppes kõik minu kasuks. See oli ainukene probleem nendega viimase pooleteise aasta jooksul. Kõik ülejäänud on minu arvates vägagi sujuv. Ma ei ütle, et nendega ei toimu tõrkeid, kuid eelistan pigem neid kui teisi uuemaid operaatoreid.

4 de outubro de 2024

Tere Helena!

Täname oma kogemuse jagamise eest. Meil on hea meel kuulda, et teie probleem on lahendatud. Loodame, et see ei kordu ja saate raha mugavalt ja kiiresti välja võtta.

Soovime teile imelisi mänge.

Parimate soovidega
Vivatbeti meeskond.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Täällä ei ole mitään huolta

Täällä ei ole mitään huolta. Verkkosivuston käyttöliittymä ja mobiilisovellus ovat sujuvia ja intuitiivisia, ja kaikki ominaisuudet on esitetty kätevästi. Sama pätee saatavilla oleviin kampanjakoodeihin ja bonustarjouksiin, jotka täyttävät kaikki tarpeeni. Mitä muuta mainita? Minun tarvitsee vain tarttua tilaisuuteen ja valita panos. Loput on yhtä helppoa.

3 de outubro de 2024

Hei Hannu!

Kiitämme, että käytit aikaa jakaaksesi mielipiteesi kanssamme. Olemme varmoja, että kokemuksesi paranee ja kaikki pelit ovat hauskoja.

Toivomme, että nautit jatkossakin vedonvälittäjämme käyttämisestä.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I find Vivatbet a highly-regarded…

I find Vivatbet a highly-regarded bookmaker suitable for casino slots. Sports and cybersports betting are also beneficial, but online games enable me to secure mouthwatering profits. I am very thankful for the numerous free spins granted so far.

8 de outubro de 2024

Hello Raimo!

Thank you for your feedback. We value your opinion and are very grateful that you chose us.

We wish you good games and successful bets.

Best regards,
Vivatbet team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En voi jättää väliin mahdollisuutta…

En voi jättää väliin mahdollisuutta saada tervetuliaisbonuksia. Olen osallistunut erilaisiin kampanjoihin, ja nyt on aika saada houkutteleva palkintoni, riippumatta siitä, jatkuvatko ne vai loppuvatko. Haluan kokeilla ja harjoittaa taitojani ennen kuin sukellan itsevarmasti vedonlyönnin maailmaan.

30 de setembro de 2024

Hei Jarmo!

Kiitos, että päätit jakaa kokemuksesi kanssamme. Olemme varmoja, että kaikki järjestyy sinulle ja saat uskomattomia voittoja.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Olen aina löytänyt runsaasti…

Olen aina löytänyt runsaasti vedonlyöntivaihtoehtoja täältä, riippumatta siitä, mitä tapahtumia haluan ennustaa, mukaan lukien suuret ja eksoottisemmatkin tapahtumat.

20 de setembro de 2024

Hei Juana!

Kiitos mielipiteesi jakamisesta. Pyrimme aina monipuolistamaan tapahtumia, jotta käyttäjillämme on hauskaa.

Toivotamme sinulle upeita pelejä.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

They make me feel appeased following…

They make me feel appeased following the high odds, versatile depositing methods, and great bonuses available for players of all levels. Everyone can find everything they want regardless of who they are, be it a newcomer or a more profound user. Moreover, responsive support is always available to guide me through the process. I need time to learn how to earn decently, but I have been on the right path.

18 de setembro de 2024

Hello Georgina!

Thank you for choosing us. We are confident that you will learn how to place the right bets. We sincerely wish you wonderful games and more winnings.

Best regards,
Vivatbet team.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

parimad eksklusiivsed boonused ainult…

parimad eksklusiivsed boonused ainult vivatbetis. kasutan nende äppi, sest see on mugavam kui nende leht. ma ei viitsi pikalt seletada aga vivat on see õige koht mängimiseks. viis tärni viiest!

14 de setembro de 2024

Tere Daniel!

Täname, et kasutasite meie rakendust. Meie jaoks on oluline teada, et kasutajad on rahul. Kui teil on küsimusi või muresid, võtke meiega ühendust.

Parimate soovidega
Vivatbeti meeskond.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Monet asiat saavat Vivatbetin…

Monet asiat saavat Vivatbetin erottumaan edukseen. Ensinnäkin vedonlyönnin läpinäkyvyys ja vaivattomat kotiutukset. Olen aina välttänyt esteitä siirtyessäni eri tapahtumien välillä, joihin voin panostaa, sillä saatavilla olevat kertoimet innostavat minua aina. Aion sijoittaa kohtuullisia varoja ja tutustua monimutkaisempiin vedonlyöntiskenaarioihin.

19 de setembro de 2024

Hei Jan Luttik!

Olemme erittäin iloisia saadessamme teiltä yksityiskohtaisen kommentin kokemuksestasi. Olemme iloisia, että päätit valita meidät.

Toivotamme sinulle hyviä pelejä ja onnistuneita vetoja.

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais