Viviennesjurken Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Had 2 jurken besteld bij Viviennes. Eerst een mail gestuurd over de maatvoering. Daar werd snel en adequaat op gereageerd. Bij aankomst van de bestelling bleek dat de maatvoering van die jurk ni... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne ervaring! Jurkje zit heerlijk en is perfect voor mijn vakantie! Klantenservice was ook super behulpzaam bij beantwoording vragen over de verzending.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

53 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 3% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit komt helemaal niet overeen…

Kwaliteit komt helemaal niet overeen met de foto. Chinese troep, ook totaal niet duurzaam lijkt me zo. Achteraf had ik hier niet willen bestellen. De maat klopte ook totaal niet dus ik kan het niet dragen en terugsturen kost bijna net zoveel als het product zelf.

9 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop niet bij dit bedrijf

Koop niet bij dit bedrijf, product wijkt erg af van wat er op de site staat en materiaal ook. Je moet er ook lang op wachten, het komt uit China. Als je wilt retourneren draai je op voor de pakketkosten naar China en je krijgt je aankoopbedrag niet terug!!!

1 de julho de 2026

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, geverfde stof. In werkelijkheid ziet de jurk er anders uit dan op de foto. Staat niet eens bij waar het van gemaakt is, maar lijkt polyester of zo. Niet mooi.

7 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik dacht dat ik een outfit kocht bij…

Ik dacht dat ik een outfit kocht bij een Nederlands bedrijf: Viviennes Jurken. Toen bleek het uit Azie te komen, dat vind ik zelf verschrikkelijk en ik baal er dus van dat ik hier geen onderzoek naar had gedaan vooraf. Daarna bleek het te klein, en dan kun je het dus terug sturen naar Azie voor tussen de 21 en 58 euro (de broek en top waren 54 euro). Die kosten zijn voor jezelf, of je kunt het "ruilen" voor een ander product dat dan ook weer uit Azie moet komen. Ik deel deze ervaring niet om het bedrijf "zwart" te maken maar zodat je als je dit leest bewust een keuze kunt maken of je dit echt wil met ook de gevolgen als het kledingstuk dus niet goed zit.

5 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte kwaliteit en foutieve maten die ze vervolgens niet oplossen

Helaas heb ik niet vóór het bestellen even bij de reviews gekeken. Dan had ik hier nooit besteld. Ook mijn ervaring: goedkope slechte kleding. Niet te vergelijken met de foto’s. Verkeerde maat opgestuurd (3XL ipv medium). Na een lang vermoeiend traject waarbij ik foto’s moest opsturen van de veel te grote kleding, bewijs dat de tailleafmeting 20 cm (!) te groot was, gaven ze aan dat ik het op eigen kosten mag terugsturen naar China, of een gedeeltelijke refund of een nieuw pak. Maar ik hoefde die slechte kwaliteit niet meer natuurlijk. Kortom: graag retour en geld terug. Dat blijkt niet mogelijk. Terwijl er simpelweg door hun verkeerd product gestuurd is. Dit is echt een rip-off van slimme dame die rotzooi in China koopt, slim vermarkt met mooie website en klanten afzet. Niet hier kopen

2 de julho de 2026

Koop hier geen kleding

Koop hier geen kleding.
Ik had 3 pakken besteld van 130,-. Maten kloppen niet en het is een rare stof. Het komt uit China.
Pakketje teruggestuurd en zelf 35,- moeten betalen, dit is voor eigen kosten en betalen hun niet. Haal hier GEEN kleding.

1 de julho de 2026

Scam en fake

Dropshipping. Dat dat nog niet verboden is! Exact dezelfde foto’s op de website van Viviennes Jurken, staan ook op de website van Fresh Label Amsterdam. Beiden met een ander verhaaltje, beiden onder een ander merk. Oftewel dit is een scam. Het is fake, en beide webshops kopen de jurken goedkoop op Chinese webshops in en verkopen het voor veel geld door, onder zogenaamd eigen ontwerp. Je bent dom als je hierin trapt, en nog een goede review gaat geven ook! Goede reviews lijken me nep, of betreffen mensen zonder verstand en zonder smaak. Slecht voor milieu deze business. Als je aan dropshipping doet, zet dan duidelijk de herkomst op de site. Gelukkig moet er vanaf vandaag 3 euro belasting per chinees product betaald gaan worden. Hopelijk helpt dat tegen deze oplichtingspraktijken.

30 de junho de 2026

Oplichterij

Oplichterij, alles komt uit China en wordt voor veel te duur verkocht. Koop hier niet.

22 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik raad deze site NIET aan

Op de site zag de jumpsuit er geweldig uit! In werkelijkheid: ik had gelezen vandaag besteld, morgen verzonden al dan niet in huis, heb 2 weken gewacht. Allemaal losse draadjes, goedkope kwaliteit uit China, te korte maat en een ruk retourbeleid. Kost je €22,50 met track&trace. Ik zou je het niet willen aanraden.

24 de junho de 2026

Triest

Triest. Geen Nederlands depot.
Het komt uit China.
Retour sturen naar China!!!
Liefst met track en trace !!!
23,80 kost het. Dit is de helft van de aankoop.
Wat een aanfluiting .

24 de junho de 2026

Goedkope rommel

Na weken wachten kwam de jurk eindelijk binnen. De stof van de jurk is goedkope rommel en is totaal anders dan de stof van de jurk op de foto van de website. Gewoon oplichting. Terugsturen mag, maar kost minimaal € 14! Dus je krijgt maar een deel van je aankoopbedrag terug.

21 de junho de 2026

Chinese rommel!

Chinese rommel!! Kleding voldoet absoluut niet aan de verwachtingen, veel te lange levertijd en de retour naar China mag je zelf betalen of iets nieuws uitzoeken in de winkel. Maar dat wil je echt niet. Koop hier niet!!!

19 de junho de 2026

Dropshipping

Op 30 mei kleding besteld, niet goed genoeg naar de website + ervaringen gekeken. 2 juni geprobeerd via mail de verzending te annuleren, maar kreeg te horen dat dat niet meer mogelijk was, hoewel de track and trace liet zijn dat het pakket nog niet verstuurd was. Kleding kwam na 2 weken binnen, totaal niet zoals hoe het er op de website uit zag. Meeste kleding lijkt van katoen/zachte stof te zijn als je naar de foto's kijkt, maar het is goedkope papier-maché, ontzettend synthetisch en van slechte kwaliteit. De foto's op de site worden ook op tal van andere dropshipping websites gebruikt. Retourkosten zijn voor eigen rekening, wat flink oploopt gezien het terug moet naar China. Al met al, koop hier niet!

16 de junho de 2026

Goedemiddag

Goedemiddag, zag op de site een heel leuke jumpsuit -oranje voor een bedrijfsfeest. Besteld en toen zag ik dropshipping. Direct erachteraan gemaild, en er is me verzekerd dat het van uitstekend kwaliteit is! Helaas, vandaag binnen gekregen en wat een zwak kwaliteit. De foto's zijn heel misleidend. Trap er niet in. @

15 de junho de 2026

Goedkope rommel
Vrouw had helaas alleen de reviews op de site zelf gelezen. Bleek goedkope dropshipzooi uit China.
Ook leuk aan dropshippen: je kan het of houden en nieuwe goedkope zooi met korting bestellen, of je mag retourneren op eigen kosten naar China. Hoe dan ook weggegooid geld.
Kwaliteit lik me vestje, levering duurde moeilijk lang, ik heb tegen mijn wil in me mogen verdiepen in het versturen van naar een pakket in China.
Dan ook maar even de moeite nemen om andere mannen te waarschuwen. Als je vrouw aankomt met leuke jurkjes van Viviennesjurken.nl. Gooi der telefoon uit het raam.

12 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.