Vivi s Butik Avaliações

2.371
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fin betjening - jeg kontaktede butikken kort efter min bestilling, da jeg ville lave en lille ændring. Dette blev ordnet uden problemer. Handler her gerne igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte 4 nøgler garn og blev ringet op da de havde 3 fra samme farvning og kunne ligge en fra anden i hvilket var helt ok da det er flerfarvet garn. Virkelig god service. Handler helt sikkert igen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering, bestilt den ene dag og kunne hente i min lokale postuddeling den næste. Varen virker til at være god, første gang jeg prøver det garnmærke, Esther fra Permin. Så ikke sidste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering har handlet meget hos Vivi’s butik ❤️ hun har tit det alle vandre påstår de ik kan få hjem ❤️❤️ vender klart tilbage ❤️

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Hobbies

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi forhandler garn og strikkeopskrifter billigt her! Køb bl.a. strikkekit, strikkeopskrifter og garn fra Hjertegarn i flotte farver og design. Hurtig levering!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.371)

67 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget uprofessionelt og uvidende

Jeg bestilte 3 broderirammer. Fik besked om, at én af dem var i restordre, og at de ville sende den, når den kom på lager. Så langt så godt. Jeg modtager de to, og konstaterer, at de har trukket hele beløbet fra min konto – altså også for den, der var i restordre. Jeg gjorde dem opmærksom på, at de ikke må trække penge for en vare, de ikke har sendt. Jeg fik den besked, at sådan gør de altid, og at de ikke kan ændre i beløbet. Dét er ikke rigtigt! De SKAL ændre beløbet. De må ikke trække penge for en vare, man ikke har fået. På følgesedlen stod der, at alle 3 var leveret. Jeg havde således ikke engang et bevis på, at de ”skyldte” mig en broderiramme.

Jeg havde bestilt rammer af mærket ”Prym”, fordi de er i god kvalitet. Men den ene af rammerne, var helt tydeligt ikke en Prym, men en af dårligere kvalitet. Den havde ikke nogen indpakning eller mærke på, så jeg kunne ikke se, hvilket fabrikat det var. Jeg skrev til dem, at de havde sendt mig en forkert. Så havde de den frækhed at påstå, det VAR en Prym. Jeg skrev til dem igen, og medsendte links til flere webshops, hvor de sælger både Prym og den billigere model af dårligere kvalitet. Billeder derfra, og billede af den de sendte, viste tydeligt, at jeg havde modtaget en forkert. Det fik jeg ikke noget svar på! Men få dage efter fik jeg tilsendt en ny (plus den, som var i restordre). Men jeg fik ikke nogen beklagelse, undskyldning eller forklaring. På følgesedlen var der dog skrevet, at jeg bare kunne beholde den forkerte. Men den har jeg ikke brug for, så det er fuldstændig ligegyldigt for mig.

30 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Fremragende…

Jeg tror at ca en time eller to efter jeg bestilte mine vare fik jeg en mail at det var afsendt…
De kom hurtigt og jeg er fan.
Bedste anbefalinger herfra.

4 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig service.

Vi er en sygruppe i Ikast som har købt en symaskine VERITAS Powerstich pro - symaskine til 2500 kr. med lovning på at den kunne sy gennem mange lag stof bla. Skind og jeans. Det viser sig at maskinen ikke kan dette. Nålen sætter sig fast når der er ujævnheder.Vi kom af med maskinen MEN da æsken til tilbehør ikke var med ( tilbehør lå i en anden æske) og der var jo brugt lidt tråd og nål til afprøvning af maskinen kostede det 500 kr - det er dårlig service og køb aldrig sådan en symaskine til syning af mange lag stof.

5 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da Vivi s Butik

Resposta da Vivi s Butik

Hej Jonna.
Du afprøvede Power stich symaskine, du godkendte den, og købte den. Den symaskine du købte kan selvfølgelig ikke sy i 3 cm hård stof, så skal du nok have købet en industri maskine i stedet. Når det så kommer til hvordan i aflevere den igen, med tilbehør i kasser der ikke er med, og brudt emballage, sytråd der manglede, så er vi jo nød til at bestille det der manglede hjem fra Schweiz, og det var bestemt ikke en dårlig service i fik, vi behøvede ikke tage den brugte symaskine retur, så synes i har fået en fair behandling.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais