Top 5 cazinouri din romania, oferte destul de personalizate si mai bune decat restul cazinourilor din romania, o alternativa bunicela cu un bonus destul de bun pentru inregistrare. O interfata super p... Ver mais
Comparativ cu celalalte platforme Vlad cazino ofera foarte multe bonusuri personalizate si oferte care iti ofera o sansa reala sa tranformi bonusul in castig saptamana de saptamana!
Am avut o experiență foarte plăcută cu această companie. Serviciul a fost rapid și profesionist, iar comunicarea clară pe tot parcursul colaborării. Mi-a plăcut în mod special atenția la detalii și do... Ver mais
Probably the best cazino in Romania, it offers a variety of games and it's easy and nice to use
Sem histórico de pedidos de avaliações
Great experience
Relații cu clientii
Very Good.!
Sociable community,very good
Sociable community,very good, organized site- quick faq sorted
Design placut cu meniuri simple si ușor…
Design placut cu meniuri simple si ușor de utilizat, plus plati rapide
Corecți si prompți
Very friendly and easy to use platform.
Super bonusuri
Vlad Cazino este unul dintre cele mai…
Vlad Cazino este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online dedicate pieței din România. Platforma operează legal în baza unei licențe ONJN și face parte din grupul FDJ United (fostul Kindred Group), companie care deține și alte branduri importante din industria jocurilor de noroc.
Este de incredere
DISTRACTIA GARANTATA
E cel mai bun site
O experienta foarte placuta si chiar multumit de acest site
Good casino