Vlorea Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Product helpt echt... resultaat bouwt langzaam op, maar na ruim een maand perfect resultaat. Ik zou het iedereen aanbevelen. Een boost voor je zelfvertrouwen!

Detalhes da empresa

1. Loja de vitaminas e suplementos

Bij Vloréa zetten we ons in om de gezondheid en het welzijn van vrouwen te verbeteren. Onze premium supplementen zijn zorgvuldig ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij een gezonde, gebalanceerde levensstijl. Met wetenschappelijk onderbouwde formules en ingrediënten van de hoogste kwaliteit streven we ernaar vrouwen te helpen hun beste zelf te worden – fysiek, mentaal en emotioneel. Kies Vloréa en ontdek een merk dat jouw gezondheid op de eerste plaats zet.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

20 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik Vlorea inmiddels al een half jaar

Ik gebruik Vlorea inmiddels al een tijdje en ben erg tevreden. Alles werkt naar verwachting en de ervaring is tot nu toe zeer positief. Onlangs had ik een vraag en heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg snel een vriendelijk en duidelijk antwoord terug, waardoor ik direct verder kon. Fijn om te merken dat er goede ondersteuning is wanneer je die nodig hebt. Zeker een aanrader!

9 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Positief verrast door de werking

Sinds ik begonnen ben met de probiotica van Vlorea merk ik duidelijke verbetering in mijn dagelijkse comfort. Mijn spijsvertering voelt meer in balans en ik voel me over het algemeen een stuk prettiger. De capsules zijn eenvoudig in gebruik en bevallen goed. Ik vond het daarnaast fijn dat een medewerker vriendelijk met mij meedacht toen ik informatie nodig had.

11 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben ongeveer een maand geleden…

Ik ben ongeveer een maand geleden begonnen met de probiotica van Vlorea en tot nu toe bevalt het erg goed. Vooral mijn spijsvertering voelt veel stabieler en ik heb meer comfort gedurende de dag. De capsules zijn handig in gebruik en veroorzaken bij mij geen vervelende reacties. Daarnaast kreeg ik snel hulp van een medewerker toen ik advies nodig had. Dat gaf meteen vertrouwen in het bedrijf.

20 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de probiotica van Vlorea nu…

Ik gebruik de probiotica van Vlorea nu een paar weken en ben erg tevreden. Mijn klachten zijn echt al meer dan gehalveerd. De capsules zijn makkelijk in te nemen en ik heb geen bijwerkingen ervaren. Fijn product dat ik zeker blijf gebruiken. Lieve medewerkers ook die graag met je mee denken.

2 de janeiro de 2026

Goed product

Goed product, komt zijn verwachtingen na. Vriendelijke klantenservice bedankt voor het helpen.

17 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Helaas na meerdere e-mails en contact…

Helaas na meerdere e-mails en contact nog steeds geen retour betaling mogen ontvangen.
Update:
De betaling is ontvangen. De communicatie was vriendelijk en positief.

14 de dezembro de 2025

Beste Sarah,

Wat vervelend om te horen dat je je retourbetaling nog niet hebt ontvangen, onze excuses hiervoor.
Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben je bericht inmiddels opgepakt en kijken dit direct voor je na, zodat de terugbetaling zo snel mogelijk wordt afgerond.
Je ontvangt hierover uiterlijk vandaag nog een update per e-mail.

Dank je wel voor je geduld en het aankaarten hiervan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vreselijke ervaring met dit fraudulente…

Vreselijke ervaring met dit fraudulente bedrijf. Allereerst sturen ze foutieve producten op van een totaal ander merk dan wat je besteld en komen deze uit China, niet uit Nederland wat zij beweren. Nadat ze toegeven dat er serieus iets is misgegaan, moet je de producten op eigen kosten retourneren. Compleet onterecht daar zij een fout hebben gemaakt. Dan stellen ze voor om 1/3 van je aankoopbedrag te crediteren, waardoor je nog steeds een pak geld kwijt bent. De klantendienst trekt op niets daar ze pas weken of dagen later antwoorden, om tenslotte af te komen dat de retour termijn is verstreken omdat zij je zo lang aan het lijntje houden. Ik raad iedereen af hier te bestellen, dit zijn complete fraudeurs met 0% klantgerichtheid!

3 de dezembro de 2025

Beste Gill,

Wat je beschrijft klinkt ernstig en dat nemen wij zeer serieus.
We herkennen ons echter niet in het beeld dat hier wordt geschetst en willen dit graag zorgvuldig rechtzetten.

Onze producten worden verzonden vanuit Nederland en voldoen aan de beschrijving op onze website. Dat je een onjuist product hebt ontvangen, is een fout die wij direct hebben erkend daarvoor onze excuses. In dat geval is het uiteraard niet de bedoeling dat jij daar kosten of nadeel van ondervindt.

Dat de communicatie als traag of onbevredigend is ervaren, vinden we vervelend om te horen en nemen we mee om onze service te verbeteren. Het is nooit onze intentie om klanten aan het lijntje te houden of binnen retourtermijnen te laten verlopen.

We willen dit graag alsnog netjes oplossen en nodigen je uit om direct contact met ons op te nemen via e-mail, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Vreselijke klantenservice

Vreselijke klantenservice. Totaal geen reactie op mijn mail van 23okt over mijn bestelling van 25 sept die nog niet binnen is. Ik wil mijn geld terug.

23 de outubro de 2025

Resposta da Vlorea

Hi, wat vervelend om te horen dat je nog geen reactie hebt ontvangen, dat is absoluut niet hoe het hoort te gaan 🙏

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Stuur ons alsjeblieft even een bericht op hello@vlorea.nl met je bestelnummer, dan lossen we dit direct voor je op of zorgen voor een passende oplossing 💗

Hartelijke groet,
Team Vloréa

Vreselijk service

3 weken en een stuk aan het wachten voor mijn product. Geen antwoord naar mijn berichten. Geen excuses. Niks. Is dat een serieus bedrijf? Nooit meer.

26 de setembro de 2025

Resposta da Vlorea

Hi Anna, het spijt ons enorm om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is absoluut niet de service waar wij voor staan. Onze klantenservice probeert altijd binnen 24 uur te reageren, dus het lijkt erop dat er iets is misgegaan in de communicatie en/of verzending.

Zou je ons alsjeblieft een e-mail willen sturen op hello@vlorea.nl met je bestelnummer? Dan lossen we dit meteen voor je op en zorgen we dat je bestelling alsnog zo snel mogelijk bij je komt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Hormonale en vaginale support

heb de Vlorea Vrouwelijke Hormonale & Vaginale Support getest en ben erg positief over dit supplement! Het is speciaal ontwikkeld om de hormonale balans te ondersteunen en draagt bij aan een gezonde vaginale flora.

Wat me vooral opviel, is dat ik me na een paar weken gebruik energieker voelde en mijn menstruatiecyclus wat regelmatiger leek te verlopen. Ook merkte ik dat ik minder last had van een opgeblazen gevoel en stemmingswisselingen, iets waar ik normaal gesproken wel mee struggle rond mijn cyclus.

Daarnaast vind ik het fijn dat de ingrediënten natuurlijk zijn en dat er aandacht is besteed aan de combinatie van vitaminen en kruiden die de vrouwelijke gezondheid ondersteunen.

Kortom, als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement om je hormonen en vaginale gezondheid te ondersteunen, dan is Vlorea zeker het proberen waard!

26 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.