PESCHECK | VOG-Aanvraag.nl Avaliações 1.686

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snel en efficiënt. Je hoeft niet zelf te zoeken waar men precies moet zijn. Geen risico op verkeerde aanvraag. Een keer invullen bij vog-aanvraag.nl en 3 dagen later is het vereiste documen... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Afhandeling gaat probleemloos en snel, maar... Nodeloze, dure, vertragende tussenlaag. Enige wat dit lijkt te doen is voor €15,= een extra keer met Digid te moeten inloggen. Het nut hiervan ontg... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VOG zou ik per post ontvangen moeten hebben, NIKS van gehoord (ook niet dat hij verzonden is of wat dan ook). Nu enkele maanden later is het MIJN probleem dat ik niet eerder aan de bel heb getrokken,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een dag na aanvraag gebeld en duidelijk gemaakt dat er voor mij veel vanaf hing, te weten een baan waarmee ik met VOG op zak pas aan zou kunnen beginnen, eerder alleen bijstand. Callcenter medewerkst... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de licenciamento

Aanvragen online VOG / Zakelijk portaal voor VOG aanvragen en Pre Employment Screenings

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn VOG nogsteeds niet…

Ik heb mijn VOG nogsteeds niet ontvangen .

22 de abril de 2026

Beste heer/mevrouw Sluer,

Nadat u de stappen in de e-mail van Dienst Justis heeft afgerond, duurt het ongeveer een week voordat u de VOG per post ontvangt of digitaal via de Berichtenbox van MijnOverheid.

Als er meer dan een week is verstreken, kunt u telefonisch contact opnemen met Dienst Justis via 088-9982200 om de status van uw aanvraag op te vragen.

Mocht u de e-mail van Dienst Justis (afzender: noreply@justis.nl) niet kunnen vinden, dan verzoeken wij u contact op te nemen via support@pescheck.nl. Wij kunnen er dan voor zorgen dat u de e-mail alsnog ontvangt.

Tot slot willen wij u vriendelijk verzoeken uw review aan te passen of te verwijderen.

Support PESCHECk

ik heb mıjn vog niet ontvangen

ik heb mıjn vog niet ontvangen

4 de fevereiro de 2026

Beste heer/mevrouw Mamak,

Op onze website geven wij aan dat een VOG-aanvraag uit twee stappen bestaat:

1.U vraagt de VOG via ons aan.
2. U ontvangt vervolgens een e-mail van Dienst Justis.

Nadat u alle stappen uit de e-mail van Dienst Justis heeft doorlopen, duurt het ongeveer één week voordat u de VOG ontvangt. Deze wordt per post verstuurd of, indien u heeft gekozen voor een digitale VOG, beschikbaar gesteld in uw inbox op MijnOverheid.

Indien er meer dan een week is verstreken, kunt u telefonisch contact opnemen met Dienst Justis via 088-9982200 om de status van uw aanvraag op te vragen.

Heeft u geen e-mail van Dienst Justis ontvangen (afzender: noreply@justis.nl) en kunt u deze ook niet terugvinden in uw ongewenste e-mail (spamfolder)? Neemt u dan gerust contact met ons op via support@pescheck.nl

Support

VOG-aanvraag van 5 februari nog niet ontvangen op 24 februarii

Op 5-2-2026 deed ik de VOG-aanvraag waarvoor ik een bevestiging ontving. Toen deze op 16 feb nog niet binnen was heb ik gebeld. Die dag zou de VOG per post verstuurd zijn. Omdat het zo lang duurde stelde de dame voor om bij mijn overheid in te stellen dat ik hem digitaal kon ontvangen, dat is gelukt. Vandaag belde ik om te informeren waar de post blijft. Wederom een bevestiging dat de VOG 16 feb is verstuurd en dat de post er 7 werkdagen over mag doen. Dit vind ik erg vreemd, maar zal nog 2 dagen afwachten en dan opnieuw bellen.

24 de fevereiro de 2026

Beste Ingrid,

Vervelend dat er een miscommunicatie is geweest met Dienst Justis. Omdat je review betrekking heeft op Dienst Justis en niet op de dienstverlening van vog-aanvraag.nl, wil ik je vriendelijk verzoeken om deze review te verwijderen.

support vog-aanvraag.nl

Snel

Snel. Even invullen en 10 min later al een reactie om alles. Verder af te maken bij justis

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn VOG aangevraagd maar nog steeds…

Mijn VOG aangevraagd maar nog steeds niks mogen ontvangen, ondanks ik een mail heb gehad dat dit is afgerond

1 de fevereiro de 2026

Beste Stephan,

Heb je ook je ongewenste e-mail (spam) gecontroleerd? Het komt regelmatig voor dat e-mails van Dienst Justis (afzender: no-reply@justis.nl) daarin terechtkomen.

Mocht je de e-mail daar ook niet kunnen terugvinden, neem dan gerust contact met ons op via support@pescheck.nl. Het is mogelijk dat er een typefout in het opgegeven e-mailadres zit, waardoor de e-mail niet is aangekomen.

Met vriendelijke groet,Support vog-aanvraag.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.