Pomimo zróżnicowanych opinii, zaufałem Voida. Obsługa na najwyższym poziomie, gdyby nie handlowiec to kupiłbym felgi, które nie byłyby możliwe to zamontowania. Jedna z dostarczonych felg miała odprys... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Czas realizacji zamówienia był bardzo długi, koła zostały wysłane dopiero 7 dni od momentu złożenia zamówienia. Wielokrotnie kontaktowałam się ze sklepem telefonicznie, za każdym razem otrzymywałam z... Ver mais
Słabo …nie polecam,zamówiłem 4opony z czego dwie doszły z kilkudniowym opóźnieniem a dwie pozostałe jeszcze nie doszły ..już mija prawie 2tyg. Tylko jedna pani z info była miła reszta olewa klient... Ver mais
kontakt z konsultantem , tragedia kłamią duża niewiedza , nie można nic się dowiedzieć o przesyłce raz mówią że kurier odebrał następnie że jest przygotowna i tak dale kłamstwa albo ignorancja , u was... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Jesteśmy doświadczonym zespołem ludzi, których łączy pasja do motoryzacji. Od ponad 10 lat zbieramy doświadczenie na rynku oponiarskim, co pozwoliło nam zgromadzić kompleksową wiedzę. Dzięki temu jesteśmy w stanie zagwarantować profesjonalne doradztwo w zakupie opon, felg stalowych i aluminiowych.
Informações de contato
Gościnna 9, 86-065, Łochowo, Polônia
- 52 511 94 51
- kontakt@voida.pl
- voida.pl
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Opinia co do zakupu opon
Zamówiłam opony w poniedziałek. Jest piątek a opon nadal nie ma. Wysyłka niby w ciągu 24h. Próbowałam wyjaśnić sprawę to nie doczekałam sie na informacje zwrotną. Totalna porażka ta firma.
Szybka realizacja zamówienia wszystko…
Szybka realizacja zamówienia wszystko zgodne z opisem.
Termin dostawy 2- 3 dni
Termin dostawy 2- 3 dni, zamówiłem 22.11.25 komplet opon, zapłacone on line, kończy się tydzień i nic, opon jak nie było ,tak nie ma, podobno są w drodze do mnie, choć GLS twierdzi, że owszem, dwie są w magazynie ale dwie gdzieś w trasie, cyrk na kołach. Gdzie są te terminy realizacji zamówienia !?
Po zamówieniu 4opon doszły dwie a 2…
Po zamówieniu 4opon doszły dwie a 2 szły z hipszanii nikt nie wiedzial gdzie sa i kiedy będą dopóki nie dostałem po ponad tygodniu od kuriera wiadomości ze zostaną dostarczone. Panie z infolinii to jakaś kpina.. niepolecam tej firmy
Consegna veloce ed ottimo prodotto
Ho acquistato un set di gomme Pirelli scorpion winter per la mia bmw x5 40d. Molto veloci nella spedizione e consegna, ottimo prodotto acquistato
Happyo to fantastyczna platforma
Happyo to fantastyczna platforma! Dzięki wsparciu psychologów i coachów moja produktywność znacznie wzrosła, a codzienna praca stała się mniej stresująca. Polecam każdemu, kto chce efektywniej wykorzystywać czas i być szczęśliwszym.
Firma oszołomów reklamują sie że…
Firma oszołomów reklamują sie że wysyłka 24h a tydzień minął i opon dalej nie wysłali
Nie polecam tych półmózgów
Obsługa klienta na poziomie zerowym
Dogadać się lepiej z żulem pod biedronka niż obsługa voida ogólnie niedługo będziecie mieć kontrolę z zusu nie pozdrawiam ułomy voida
Szbka realizacja
Zakup przebiega bezproblemowo, kupuję już 3 raz z kolei i wszystko jest ok od ceny po jakość.
Zakup przebiega bezproblemowo
Słabo przyklejone ciężarki na wyważonych felgach aluminiowych część się odkleiło, Chyba trzeba odtłuścić miejsce przyklejenia
Opony zimowe warte polecenia
Opony zimowe warte polecenia. Zaleta to cicha eksploatacja w czasie jazdy.
Oponki przyszły bardzo szybko i zgodne…
Oponki przyszły bardzo szybko i zgodne z zamowieniem, tj. rocznik i rozmiarowka. Kontakt ze sprzedajacym bardzo dobry. Nie ma sie do czego przyczepic wiec polecam. B.
Dobry kontakt ze sprzedającym który jest pomocny przy doborze felg.
Dobry kontakt ze sprzedającym który jest pomocny przy doborze felg. Szybka i bezpieczna przesyłka.
Super firmą jest Voida
Super firmą. Towar dostarczony błyskawicznie i zgodny z opisem.
Opony doszły i to jedyna dobra rzecz jaką można zaznaczyć przy współpracy z tą firmą. Na przesyłkę trzeba było czekać ponad 2 tygodnie. Po tygodniu zadzwoniłem z pytaniem co się dzieje z oponami, usłyszałem że już zostały wysłane. Poprosiłem o list przewozowy, oczywiście go nie dostałem. Kolejny telefon i usłyszałem "no przecież mówiłam że wysłane" ... tonem takim jakbym to ja był winien że nie doszły. I nagle po kilku dniach BAM!, dostaję powiadomienie na maila od GLS że "nadawca VOIDA KOSTRZYN przygotował dla Ciebie paczkę" 2 tygodnie to zdecydowanie zadługo jak na obecne standardy, kłamstwa i sposób obsługi klienta całkowicie niezgodna z jakimikolwiek standardami Nigdy więcej!!!
Super obsługa
Super obsługa, błyskawiczna wysyłka.
Opony były dostarczone następnego dnia.
Polecam ! Towar i dostawa przebiegły bez problemu
Profesjonalna obsługa.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.