Voja Travel Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze eerste ervaring met Voja Travel gaat zeker niet de laatste zijn. We zijn net terug van een 12 daagse rondreis door Kaapverdië. We hebben Sao Vicente, Santo Antao en Santiago bezocht en alles was... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voja heeft onze reis naar de Azoren (São Jorge en Pico) voor ons geregeld helemaal zoals wij het wilden. Je kan het helemaal zo laten organiseren zoals je zelf wilt. Zeer flexibel. De accommodaties wa... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was onze eerste ervaring met Voja Travel. Ze waren geduldig met het verlenen van advies en stelden een mooie reis naar de Azoren en Madeira samen. Alle locaties waar we verbleven waren goed en ver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al twee keer een reis geboekt bij Voja Travel, en nog steeds zeer tevreden. Zij boeken mooie kleinschalige accomodaties op prachtige plekken. De vakanties van Voja Travel zijn heel goed verzorgd en he... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Operador de turismo

Wij zijn Voja Travel en wij zijn opgericht als antwoord op het massatoerisme. Massatoerisme leidt op veel plekken wereldwijd tot uitbuiting van lokale bevolkingen en overexploitatie van hun land. Dat moet en kan anders! Bij Voja reis je altijd met een positieve impact. Je geniet van een fantastische reiservaring die eerlijk is voor de lokale bevolking én je laat de bestemming en de aarde een stukje beter achter. Verbeter de wereld met je reis!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

358 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

107 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Authentiek kleinschalig op reis met Voja

Voja is een jong dynamisch reisagentschap dat authentieke reizen aanbiedt. Veel aandacht voor niet te drukke bestemmingen waar ook een bijdrage aan de bewoners gegeven wordt. De locaties worden zorgvuldig uitgekozen. Meestal kleinschalig. Wij (koppel 60+) gingen met hen naar Suriname, Cabo Verde, de Azoren

20 de outubro de 2025
logotipo da Voja Travel

Resposta da Voja Travel

Hi Ann, wat fijn om te horen jullie de reizen als authentiek en kleinschalig hebben ervaren! We hopen jullie in de toekomst weer mee te mogen nemen op een nieuw avontuur. Groetjes, Isa | Voja Travel

Reis naar de Azoren

Prettig en snel contact, zowel via de mail als whatsapp. De reis was zeer goed georganiseerd en de app/site werkt super.

20 de outubro de 2025
logotipo da Voja Travel

Resposta da Voja Travel

Hoi Jasper, wat fijn om te horen dat je het contact als prettig en snel hebt ervaren en dat de reis zo goed bevallen is! Groet, Heidi | Voja Travel

Voor herhaling vatbaar!

Van begin af aan is de communicatie met Voja heel prettig geweest. Na de aanvraag hadden we snel een reisvoorstel binnen. Gelukkig stopte de (proactieve) manier van communiceren niet nadat we akkoord waren gegaan met het voorstel. Bij vragen kwam er altijd vlot een antwoord. We werden goed op de hoogte gehouden. Tijdens de reis zelf kregen we, als we een verplaatsing of een trip gepland hadden staan, een dag van te voren bericht via What's app met de bevestiging van de datum en tijd waarop de chauffeur zich zou melden.

Na de binnenlandse vluchten en ferryovertochten stonden de chauffeurs te wachten met een bordje met onze naam erop. In de hectiek die bij de uitgangen van ferry's en luchthavens in Kaapverdië gewoon is, was dat heel geruststellend. Alle chauffeurs waren allemaal aardig, sommigen wat meer dan andere en deden net een stapje extra door wat over de regio te vertellen tijdens de transfer.

Ook de opbouw van de reis en de onderkomens waren goed gekozen en in handen van vriendelijke mensen die echt hun best voor je doen om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Het fijne is ook dat Voja ter plaatse mensen in dienst heeft die je kunnen helpen bij vragen en problemen. Helaas werden we ziek, door het lokale team werd medicijnen geregeld. Heel fijn!

Wij voelden ons als klant echt gewaardeerd en geen 'cash-cow' zoals dat bij de grote reisbureau's wel kan aanvoelen.

Tip is om een eSim op je mobieltje te installeren. Dan heb je een databundel beschikbaar en kun je vrijwel overal What's appen en dus ook bellen met Voja's lokale team. Als je ter plaatse een sim koopt ben je goedkoper uit, maar heb je best vaak geen dekking.

8 de outubro de 2025

Geweldige op maat reis

We hebben een op maat reis geboekt.
Er werd goed meegedacht en het werd diverse keren aangepast naar onze wensen.
Ze hebben een app, waar je alle informatie over je reis kan terug vinden. En extra tips.
Onze eerste ervaring met Voja en zeker een goede.

9 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Azoren, São Miguel en São Jorge.

Heel prettig contact met de medewerkers van Voja travel. Wanneer je vragen hebt, worden deze erg snel beantwoord.
Men heeft heel goed geluisterd naar de wensen voor onze reis naar de Azoren.
Voja travel heeft een zeer gebruiksvriendelijk app, waar alle informatie in staat, van e ticket tot tips van de omgeving en eetgelegenheden.
De reis was niet goedkoop maar kwalitatief hoogstaand.
Zeker een aanrader om Voja travel een reis voor je te laten samenstellen

19 de outubro de 2025

De vakantie was 3 eilanden Canarische…eilanden

De vakantie was 3 eilanden Canarische Tenerife hadden we al gezien, dus veel in het noorden geweest, dit gedeelte hadden we nog niet gespot, wat natuurlijk prachtig was, mooi hotelletje gehad, daarna kwam voor ons het hoofdgerecht nl La Gomera en La Palma, ieder 4 nachten , we hebben het hele eiland rondgereden en alle bijzonderheden kunnen bekijken, wat prachtig was en dan terugkomen in ons BenB lekker nagenieten en hapje eten in de buurt, kortom onze vakantie van 14 dagen was geslaagd Voja heeft alles netjes geregeld we hoeven alleen maar te genieten, wat we ook hebben gedaan.👌

22 de setembro de 2025

Topvakantie

Fijne communicatie, gaan gericht net jouw vraag aan de gang en komen met mooie accommodaties die we zelf niwt zouden vinden.
De hele reis is van A tot Z geregeld.

3 de agosto de 2025

Prachtige reis naar de Azoren

Onze reis naar de Azoren was een onvergetelijke ervaring. De reis was geheel naar onze wensen samengesteld. Alles was goed geregeld, zowel het vervoer als de kleinschalige accommodaties. Het contact met Voja was prima en we hebben veel relevante informatie gekregen. Ook fijn dat alles in de Voja app terug te vinden is.

20 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flexibel in offertes, meedenkend, budget indachtig…

Van in het begin, een hele duidelijke en heldere communicatie, zeer responsief, maar ook weer niet te opdringerig. Heel veel aandacht voor de wensen.

Tijdens de reis, heel fijn dat er een lokale vertegenwoordiger was, die in onze tijdzone kon antwoorden.

Op een gegeven moment was er een probleem met hotel, maar dit werd meteen omgeboekt, zodat wij zorgeloos konden genieten van onze vakantie.

Flexibel in offertes, meedenkend, budget indachtig…een aanrader

16 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed berijf, prettige medewerkers.

Wij hebben een mooie en goedverzorgde reis bij Voja geboekt. De communicatie was duidelijk en er werd door de medewerkers snel en accuraat op onze mailberichten gereageerd. Ook konden we gebruik maken van een duidelijke app waarin alle informatie terug te vinden was.

1 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles was heel perfect geregeld

Alles was heel perfect geregeld. Per dag onze reis beschreven, adressen van de accommodaties, huurauto halen en brengen. Verder heeft Voja Travel veel informatie gegeven wat er te doen is, leuke restaurants, telefoonnummers van noodhulp, ziekenhuis etc.
De accommodaties waren geweldig en hele mooie uitzichten.

8 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen zomer naar Kaapverdië geweest…

Afgelopen zomer naar Kaapverdië geweest via Voja. De reis is op maat gemaakt en alles is tot op de puntjes uitgewerkt. Je krijgt je eigen reisschema met tips voor activiteiten. Deze activiteiten zijn ook via Voja te boeken. De reisdocumenten krijg je ruim van te voren aangeleverd en alles is tot in detail geregeld. Lokale contacten via Voja zijn ook goed geregeld. Goed contact en je kan er altijd terecht voor vragen. Voor, tijdens en na je reis. De app werkt bovendien ook na behoren. Hier vind je je eigen reisschema, reisdocumenten en accommodaties terug. Ook kun je in de app de activiteiten boeken. Ik raad Voja aan iedereen aan als je onbezorgd wil genieten van je droomreis.

14 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontdekking van Kaapverdië (zoveel meer dan enkel strand)

Voja travel heeft onze wens om het echte KaapVerdië (dus niet de typische toeristeneilanden Sal en Boa Vista) te ontdekken heel mooi ingevuld. Na een gesprek waarin we konden vertellen naar wat we op zoek waren tijdens onze vakantie, kregen we een mooi voorstel, dat we naar onze wens ook nog konden aanpassen. Alles wat je nodig hebt (visa,...), mogelijke activiteiten, mogelijkheden vervoer,... staan zeer overzichtelijk in een app. Ook tijdens de reis was er heel goed contact met zowel het lokale team (voor vb transfers) als het team in Nederland. Omdat we wisten van een vorige reis (Azoren) dat de samenwerking heel goed is hebben we dit jaar dus nog eens opnieuw geboekt bij Voja Travel. Het echte Kaap Verdië is een aanrader (prachtige wandelingen, cultuur, kleur, fruit, vriendelijke mensen)

1 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als je naar de prachtige Azoren wilt…

Als je naar de prachtige Azoren wilt reizen dan raden we Voja aan! De informatie die we kregen over onze reis naar de Azoren was erg compleet met veel tips over wandelingen en interessante plaatsen. De accomodaties die wij hadden waren allemaal mooi: kleinschalig, goed verzorgd en authentiek. Ook het contact met Voja is erg prettig: informeel, vriendelijk en geen vraag is teveel.

4 de agosto de 2025