Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In de praktijk is 16a laden met een normale stekker nauwelijks haalbaar. Tip: koop er een met een blauwe CEE stekker en maak eventueel een verloop naar een normale stekker en gebruik die voor max 10a.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans (trots att Postnord inte lämnade paketet vid dörren som överenskommet, fick åka 5 extra mil för att få mitt paket). Laddaren fungerar bra också så här långt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede en degelijke oplaadstekker. Omdat deze wat dikker is laad deze ook snel op. Ik ben heel tevreden, zeker een aanrader!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezorging via DHL was (zoals vaker) moeizaam: in plaats van een mobiele lader zat er in de DHL pakket automaat een zak met kleding ! Direct Voldt gemaild die per ommegaande (!!) antwoordden. Volgende... Ver mais

4,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Snabb leverans

27 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kies de CEE versie

12 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt kvalitet kabel og pris

Købt et 22kw kabel, og var meget tilfreds med hvad der kom i posten.
Kablet kom i en pose, så kan let kan transporter kablet.
Vil klart anbefale andre dette firma, hvis de leder efter kabler som kommer i 2m til 40m. 👍

Mvh Quarnds

26 de fevereiro de 2026

Top service bij Voldt.

Keurige verzending. Product was niet juist. Mijn schuld. Verkeerde bestelling gedaan. Gebeld met klantenservice. Perfect geholpen. Product terug gestuurd. 2 dagen later gerestitueerde geld op de rekening. Nieuw bestelde product wederom keurig verzenden.

28 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Useriøst firma

Jeg troede egentlig, jeg handlede på en dansk side, men vare kommer fra Holland, og deres kontor er i De Forenede Arabiske Emirater! Der står en adresse i Rødovre, men her er registreret 150 andre firmaer, så helt sikkert et stunt for at få det til at se Dansk ud. Der er ikke noget telefonnummer at kontakte dem på, hvilket ellers er et krav på danske webshops.
Jeg købte to ladestik til indbygning, og stikkene er sådan set fine nok, men der kan ikke sættes ledninger i fra bagsiden. Der skal bruges nogle specielle terminaler, og da jeg henvender mig for at høre hvilke terminaler, jeg skal bruge, så får jeg bare at vide, at det kan jeg ikke bruge sådan som jeg vil. Da jeg så spørger igen, så kommer der endnu et Google-translate svar, der siger, at jeg skal henvende mig til en installatør / tekniker...! Jamen, jeg ER sgu tekniker, men jeg kan simpelthen ikke få at vide, hvad jeg skal bruge :-( Så for 600kr ubrugelige stik ligger nu og glor på mig på værkstedet.

Hold jer hellere væk. De virker sgu ikke for troværdige. Der er heller aldrig kommet en faktura som bevis på, hvem jeg har handlet med :-(

25 de novembro de 2025

Top Produkt

Top Produkt! Prima vehouding prijs/kwaliteit. Levering volgende dag!

22 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais