Voltaire Sneakers Avaliações 1.712

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Never recieved my order they stopped replying to emails and kept the money please think twice before you part with money to this company

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met m’n nieuwe campus 00’s sneakers van Adidas! Ik had gedacht dat de levering lang zou duren door de populariteit van de sneakers, ik was daarom dan ook heel blij toen de sneakers een dag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb al meerdere keren bij voltaire sneakers besteld en alle keren zijn de schoenen zo snel geleverd! Netjes verpakt en helemaal schoon, ook is mijn maat vrijwel altijd op voorraad bij iedere schoen wa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados

Wij zijn Voltaire Sneakers – al jaren jouw betrouwbare adres voor exclusieve sneakers. Wat begon als een passie voor unieke modellen is uitgegroeid tot een platform waar sneakerliefhebbers elkaar vinden. Onze missie? Alle exclusieve sneakers op één veilige plek samenbrengen, zonder concessies aan kwaliteit of authenticiteit. Elk paar dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en geverifieerd – zo weet je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt. We werken alleen met erkende partners en leveranciers, zodat jij zorgeloos kunt shoppen. Onze klanten staan bij ons op nummer één; snelle service, transparante communicatie en veilige levering zijn voor ons vanzelfsprekend. Of je nu zoekt naar een zeldzame Jordan, een gelimiteerde Yeezy of een tijdloze Nike Dunk – bij ons vind je ze. We blijven voortdurend werken aan het verbeteren van onze collectie en klantbeleving. Voltaire Sneakers is meer dan een webshop: het is een community voor echte sneakerheads.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goede levering

Snelle levering zaterdag avond besteld en ze kwamen dinsdag al binnen. Daarnaast nette levering schoenendoos zat netjes verpakt in een doos met papieren bescherming. Wel jammer dat er geen proppen in de schoenen zaten om de schoenen netjes te houden.

23 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en service!

Op woensdagmiddag om 15.13 besteld en de volgende dag om 13.51 bezorgd, super snelle levering en service! Schoenen in mooie en perfecte staat, zelfs nog een paar extra veters erbij geleverd. Kortom: een aanrader om te bestellen!

11 de abril de 2024

Adidas campus 00s

Ik heb de zwarte Adidas Campus 00s besteld, en WAUW, Prachtig! Super snelle levering & heel leuk ingepakt met een lief persoonlijk kaartje. Ben er onwijs blij mee! Zeker een aanrader om hier je schoenen te bestellen en in ga ook zeker vaker bestellen!

9 de abril de 2024

Aankoop snel ontvangen

Mijn 2de paar schoenen besteld bij Voltaire sneakers. Ik heb de schoenen erg snel ontvangen l! Ze maken hun belofte waar! Ook hun website en klantenservice zijn 5 sterren waard!

2 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en mooie kwaliteit.

Snelle verzending en mooie kwaliteit.
Heb hier voor de 1 ste keer een paar sneakers besteld en de sneakers zijn dezelfde dag verzonden.
Sneakers waren netjes ingepakt en mooie kwaliteit.
Heel erg blij mee!
Ik ga hier zeker nog eens een paar sneakers bestellen.

1 de fevereiro de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.