Never recieved my order they stopped replying to emails and kept the money please think twice before you part with money to this company
Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering zaterdag avond besteld en ze kwamen dinsdag al binnen. Daarnaast nette levering schoenendoos zat netjes verpakt in een doos met papieren bescherming. Wel jammer dat er geen proppen in... Ver mais
Super blij met m’n nieuwe campus 00’s sneakers van Adidas! Ik had gedacht dat de levering lang zou duren door de populariteit van de sneakers, ik was daarom dan ook heel blij toen de sneakers een dag... Ver mais
Heb al meerdere keren bij voltaire sneakers besteld en alle keren zijn de schoenen zo snel geleverd! Netjes verpakt en helemaal schoon, ook is mijn maat vrijwel altijd op voorraad bij iedere schoen wa... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn Voltaire Sneakers – al jaren jouw betrouwbare adres voor exclusieve sneakers. Wat begon als een passie voor unieke modellen is uitgegroeid tot een platform waar sneakerliefhebbers elkaar vinden. Onze missie? Alle exclusieve sneakers op één veilige plek samenbrengen, zonder concessies aan kwaliteit of authenticiteit. Elk paar dat je bij ons vindt, is zorgvuldig geselecteerd en geverifieerd – zo weet je zeker dat je krijgt waarvoor je betaalt. We werken alleen met erkende partners en leveranciers, zodat jij zorgeloos kunt shoppen. Onze klanten staan bij ons op nummer één; snelle service, transparante communicatie en veilige levering zijn voor ons vanzelfsprekend. Of je nu zoekt naar een zeldzame Jordan, een gelimiteerde Yeezy of een tijdloze Nike Dunk – bij ons vind je ze. We blijven voortdurend werken aan het verbeteren van onze collectie en klantbeleving. Voltaire Sneakers is meer dan een webshop: het is een community voor echte sneakerheads.
Informações de contato
Meester J.b. Kanweg 11, 9439 TD , Witteveen, Holanda
- 0657782984
- support@voltairesneakers.com
- voltairesneakers.com
Não respondeu a avaliações negativas
Geweldiigggg!!
Geweldiigggg!!! De prijs is niet te hoog en goede kwaliteit ❤️❤️❤️❤️
Fijne winkel
Snelle levering!! Echt aan te raden!! Ook op hun tiktok geven ze 10 euro korting met een code, dus dat erbij was ook heel fijn😜
Ik werd snel en goed geholpen. Twee keer een vraag gesteld en beiden keren een snelle reactie. Binnen een dag werd het pakketje verzonden, dus een fijne service!
Snel en goed
Andere maat ontvangen en geen reactie…
Andere maat ontvangen en geen reactie om mijn mail

Resposta da Voltaire Sneakers
Hele mooie schoenen en hele sneller…
Hele mooie schoenen en hele snelle levering! <3
Vandaag binnen gekregen
Vandaag binnen gekregen! Ze zitten zo super fijn alsof ik kussentjes aan heb! Ook de kleur grijs is prachtig! Ben er echt super blij mee! Love this shoes❤️❤️
Snelle bezorging en netjes ingepakt:)
Top service
Snelle verzending dezelfde dag leuk ingepakt super!!
Perfecte levering en kwaliteit
Product was veel sneller geleverd dan verwacht! En kwam in goede staat aan, het pakketje was leuk ingepakt en erg tevreden met de schoenen. Kon ze nergens vinden, want alles was uitverkocht! Was erg blij ze hier tegen te komen!
Amazingg
Amazingg
Schoenen waren binnen een dag binnen. Super snelle levering!!!
Net zo mooi als op tiktok echt love it.
Complimenten aan hoe mooi ze verpakt zitten! Heel cute met een strik erom heen. Love voltaire sneakers! Stellen nooit teleur!❤️❤️❤️
Top merk
Super snelle bezorging! Ook vond ik de schoenen echt hun prijs waard <3
In 1 woord SUPER!
Schoenen kwamen snel binnen!
Ik heb de Adidas campus besteld in grijs, er stond onder dat ze je aanraden een maatje groter te bestellen goed dat ze dat er onder zetten want ik twijfelde tussen 2 maten maar blij dat ik een maatje groter heb gedaan! De schoenen zitten echt als gegoten en lopen echt top! Ben er heel erg blij mee bedankt!:)
Goed en snel
Snelle levering en heel blij met mijn…
Snelle levering en heel blij met mijn sneakers 😁
Goede ervaring
Goede ervaring! Snelle levering en duidelijke informatie als het wat langer kan duren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.