Kanon
Kanon . Har skickat efter några gånger . Kanon kundtjänst . Snabba och diskreta utskick och bra produkter
Von Leaf är återförsäljare av snus från marknadens mest välkända varumärken.
Folkungagatan 132C, 116 30, Stockholm, Suécia
Não respondeu a avaliações negativas
Beställde en vape som räckte till kanske en tiondel så många bloss som utlovades. Mailade först en gång utan svar, sedan en gång till tre veckor senare och fick då ett svar om att de ville ha in bilder på den. Efter att jag skickat in bilderna och upprepade mail har det varit helt tyst från deras sida. Känns inte särskilt seriöst tycker jag.
Very good service and I got my product very fast. Everything on the menu is worth every penny. 10/10
Riktigt nice att man får produkten så snabbt plus inget krångel med paketet💪🏽, rekommenderar starkt✅
Snabb leverans, fick produkten i tid.
Kommer definitivt beställa igen dig
10/10
Fick min leverans på 0 tid, produkten som jag fick var i super skick och jag rekommenderar starkt deras produkter speciellt Snoozy då jag får tillbaka kick känslan av dessa.
Fick mina varor i tid, ba kvalitet. Jag är supernöjd!
Snabb leveranstid, bra utbud och trevlig kundservice
Leveransen var endast någon timme sen, väldigt snabb ändå, jättebra och trevlig kundservice
Riktigt smidigt och snabb leverans. Blev jättenöjd med mitt köp och kommer beställa mer i framtiden ✔️
Enkelt att hitta, snabba leveranser, bra kommunikation med arbetarna. Strålande produkter som överträffar vad man förväntar sig.
Tvärt bra produkter rekommenderar stort till alla.
Tack för en snabb och diskret leverans!
Mycket bra kundservice, snabb leverans!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.