Na veel zoeken vonden wij bij Voortman een keuken met fronten naar onze smaak. In de showroom had men alle tijd voor ons. Het inmeten na de keuze werd door extern bedrijf gedaan. Daarna was de conc... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Goed advies, ze nemen uitgebreid de tijd voor je om samen een ontwerp op te stellen. Communicatie rond levering is helder. Montage liep vlekkeloos. Monteur liet alles keurig opgeruimd achter, afval we... Ver mais
Prettige start bij aanschaf keuken en sanitair twv 20.000+ Leveren en plaatsen een totaal ander beeld: Slechte communicatie, slordige levering van onderdelen, chagerijn van de plaatser en na-servi... Ver mais
Onze ervaring met Voortman Keukens is in één woord uitstekend. De prachtige en ruime showroom met veel verschillende keukenopstellingen gaf ons direct veel inspiratie. Vanaf het eerste bezoek voel... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Nijverheidsstraat 42, 7461AE, Rijssen, Holanda
- 0548515055
- info@voortmangroep.nl
- voortmankeukens.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Absoluut een aanrader!
Wij hebben bij Voortman een geweldige ervaring gehad! Vanaf het moment dat wij binnen liepen voelde de sfeer goed, zag de showroom er prachtig uit en werden we vriendelijk welkom geheten en wij konden dan ook meteen een afspraak maken.
Onze afspraak was met Ricardo en we hadden ons geen betere adviseur kunnen wensen. Naast gezellige gesprekjes zijn we gewoon ontzettend goed geholpen.
Hij is meedenkend, geeft continu goede tips & adviezen en deelt ontzettend veel kennis over niet alleen de apparatuur maar ook over de verschillende materialen.
Kortom, Ricardo heeft van begin tot eind hard gewerkt en echt alles uit de kast gehaald om onze droom keuken een realiteit te maken.
Echt een aanrader!
Echt een top keukenzaak ,zeker Henk de…
Echt een top keukenzaak ,zeker Henk de Vries deskundig en het luisteren naar de klant voor alles heeft hij een oplossing,ook als je binnenkomt de secretaresse/telefoniste zeer vriendelijk wij raden een ieder om bij Voortman keukens een keuken te kopen.
Geweldig
Er werd goed meegedacht met het ontwerp van de keuken. We hebben eerst onze eigen wensen vertelt en daar heeft de verkoper echt wat mee gedaan! Fantastische keuken opgeleverd gekregen die helemaal naar onze wens is ingedeeld. De verkoper die ons hielp ging ook met onze keuken om alsof het zijn eigen keuken was. Chapeau voor Voortman!
Uitstekende ervaringen met dit bedrijf
Uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Goed advies tijdens uitzoeken keuken en geen gladde verkooppraatjes en trucjes (zoals bv bij Keukenkampioen etc.) Is door de jaren heen de 4e keuken die ik koop en heb dus aardig vergelijkingsmateriaal.
Keuken is keurig, tijdig en compleet geleverd. Installatie is vlekkeloos gelopen. Keuken is plaatje geworden!
Kortom: prima advies, prima prijs, keurige levering en installatie.
Zeker aan te bevelen om hier in gesprek te gaan!
Een keuken gekocht bij voortman in…
Een keuken gekocht bij voortman in Apeldoorn
Gewelg geholpen door Roland Besselink
Hij regelde zelfs een lunch voor ons
Goed advies en ook toen we de keuken al gekocht hadden werden we
nog steeds goed en vlot geholpen, zodat nieuwe wensen direct geregeld werden
Petje af voor Roland
Topbedrijf!
Goed advies gehad in de showroom, fijne communicatie na de aankoop/tijdens het plaatsen en een prachtig eindresultaat! Kortom een topbedrijf!
Pracht keuken
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht.
Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden!
Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
Super tevreden
Goede prijs voor een super mooie keuken.
Al mijn wensen zijn vervuld.
Ook de manier van verkoop stond me erg aan. Geen spelletjes maar gewoon direct een netto prijs. Super bedankt
Mooie keuken laten plaatsen door Voortman Keukens Rijssen
Mooie keuken laten plaatsen door Voortman Keukens.
Montage verliep snel en correct.
Top geholpen
Top geholpen, Keuken gekocht in Bunnik. goed meegedacht, leuk ontwerp uit gekomen. plaatsing was ook in 1 keer goed. Top monteur. Voortman Bedankt.
Onze keuken is afgelopen week …
Onze keuken is afgelopen week geplaatst. alles naar wens! voortman Apeldoorn, bedankt voor jullie hulp!
Zeer slechte service na aflopen garantie
Tijdens de verkoop van de keukens goed geholpen maar nu buiten de 2 jaar wettelijke garantie verschuilt Voortman zich achter de regeltjes die op de voorwaarden staan en zet zeer zeker geen extra stap om service te verlenen. Geval is dat ik bij aankoop van 5 bauknecht apparaten 5 jaar garantie kreeg nu is na bijna 3 jaar de knop dan de magnetron kapot, om deze te vervangen is het 30 sec werk , kan ik zelf ook doen. Geval is dat de knop onder garantie vervangen kan worden maar dan betaal ik wel 53 euro voorrijkosten ?…. De knop opsturen daarvan willen ze niet weten bij Voortman. Gevalletje van zeer slechte service zo meewekend als een stalen deur.
Onpersoonlijk
Voor de aankoop van ons nieuwbouwhuis hier geweest. Er werd niet geluisterd naar onze persoonlijke wensen. De adviseur probeerde zijn eigen ideeën door te drukken en negeerde onze ideeën. Wij hebben onze keuken ergens anders gehaald!
super service
Onlangs een keuken laten monteren en fantastische afhandeling.
Onredelijk en onbillijk
Bij Keukenvision (Voortman Keukens) in Bunnik mag men wel fouten maken maar zodra je als klant dientengevolge een inschattingsfout maakt mag je direct je portemonnee trekken (30% van de aanschafwaarde). Mind you, de order is nog niet geplaatst en de keuken is pas over anderhalf jaar gepland.