Utrolig dårlig oplevelse. Fik mundtlig andre vilkår end dem de står ved. Jeg blev lovet at kontakten kun løb på 12 måneder. Og jeg skriver her en uge inden udløb at jeg går udfra at vores kontrakt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hold jer langt væk fra dette mediehus. De lover at dele opslag på facebook m.v. De har for det første meget lille berøringsflade, og hvad værre er så deler de ikke artikler som aftalt. Når du forsøge... Ver mais
Super professionelt. De er meget dygtige til at omsætte virksomhedens tanker og visioner til papir og billeder og som regel sidder det I skabet første gang. Skulle man dog have ønske om nogle ændrin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Danmarks største netværk af lokale og digitale ugeaviser! VORES Digital er skabt af ildsjæle med stor erfaring fra IT- og mediebranchen. Vi er et mediehus, der samler historier om DIN by i samarbejde med lokale ildsjæle. Med et nationalt netværk af lokale og digitale ugeaviser, er vi et bæredygtigt bud på et nærværende og lokalt medie. Vi sætter de mindre danske byer på landkortet igen med vores 409 lokale og digitale ugeaviser.
Informações de contato
Vestergade 48H, 8000, Aarhus, Dinamarca
- 93102060
- kontakt@voresdigital.dk
- vores-mediehus.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse. Fik mundtlig andre vilkår end dem de står ved.
Jeg blev lovet at kontakten kun løb på 12 måneder. Og jeg skriver her en uge inden udløb at jeg går udfra at vores kontrakt stopper. Hvortil de oplyser at der automatisk bliver lagt 3 måneder på kontakten, selvom da jeg ringede ind, ved indgåelse blev lovet at den kun løb i 12 måneder.
Det har været ren underskudsforretning at have dem. Jeg har på 12 måneder fået én henvendelse fra annonce fra dem.
Aldrig igen.
Min oplevelse med Vores Digitalt/Vores Frederikshavn har desværre været meget skuffende.
Da jeg indgik aftalen, blev jeg ikke mundtligt informeret om, at der var en bindingsperiode på et år. Ja, det stod i kontrakten, og det er selvfølgelig mit ansvar at læse den grundigt, men jeg mener også, at så væsentligt et vilkår burde være blevet oplyst tydeligt under samtalen, inden jeg sagde ja.
Jeg har siden lukket min virksomhed, Sand Velvære, og mit CVR-nummer er ophørt. Alligevel fastholder virksomheden, at jeg skal betale for resten af bindingsperioden, selvom jeg ikke længere har en virksomhed, der kan benytte ydelsen.
Derudover har jeg desværre ikke oplevet, at ydelsen har skabt nogen reel værdi for min virksomhed. Jeg har ikke fået det udbytte, jeg blev forventet, og derfor føles det ekstra urimeligt fortsat at skulle betale for en service, jeg hverken kan eller har haft gavn af.
Min samlede oplevelse er, at der har manglet gennemsigtighed omkring aftalevilkårene, og at kundeservicen har været meget lidt imødekommende, da jeg stod i en situation, hvor virksomheden var lukket. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale Vores Digitalt/Vores Frederikshavn.
Line Sand

Resposta da Vores Digital
Umuligt at opsige dette abonnement
Hej.
Jeg har gennem de seneste mange uger forsøgt at komme i kontakt med jer, da jeg ønsker at opsige mit abonnement. Desværre er det ikke lykkedes.
Jeg kan hverken komme igennem på telefon, få svar via kundeservice eller få respons på de mails, jeg har sendt – herunder direkte til Thomas. Jeg har forsøgt adskillige gange at ringe og skrive, men uden held.
Jeg kan se her på Trustpilot, at jeg desværre ikke er den eneste, der har oplevet problemer med at komme i kontakt med jer i forbindelse med en opsigelse. Det er efter min mening ikke en acceptabel måde at behandle sine kunder på.
Jeg håber derfor, at denne anmeldelse kan være med til at skabe kontakt, så mit abonnement kan blive opsagt hurtigst muligt. Jeg ønsker blot at komme i dialog med jer og få afsluttet mit abonnement.
Jeg håber, I læser dette og vender tilbage hurtigst muligt, så vi kan få løst sagen. Som det ser ud nu, er det desværre en meget utilfredsstillende oplevelse.
Mvh. Rikke Bang Andersen
Bangs Beauty
Holstebro

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplæg til online kampagne. Hjalp os hele vejen igennem. God med et fantastisk oplæg og sparring. Alt foregik hurtigt og nemt. Kan varmt anbefales
Fantastisk oplevelse 10 stjerner herfra…
Fantastisk oplevelse 10 stjerner herfra flot arbejde af Birk , svarer med det samme og opsætter kampagnerne med det samme , super glad for samarbejdet
Vh RD DETAILING
Høj service og nem kommunikation!
Spild af både tid og penge
Spild af både tid og penge, de lover at dele opslag direkte fra Facebook men det sker aldrig og ikke en eneste henvendelse er der kommet ud af det til trods for store floskler om deres udnyttelse af cookies, det eneste de udnytter er deres talegaver til at overbevise folk.
Spild af 30.000,-
HOLD JER LANGT VÆK

Resposta da Vores Digital
Jeg har været bundet til dette firma i…
Jeg har været bundet til dette firma i næsten et år, og jeg har endnu ikke fået en eneste kunde gennem dem. Totalt spild af penge
Man rækker ud til lokal sporten
Alletiders at man rækker ud til lokal sporten, og tænker på de lavere rækker, i amatørklubberne.
Så det ikke kun dem der spiller på et højere plan der altid er i fokus.
Munkebo Boldklub anbefaler Vores Munkebo
Vi, i Munkebo Boldklub, har i det sidste halve år benyttet os af Vores Munkebo’s tilbud om at lave referater fra vores kampe. Vi er rigtig glade for denne mulighed, hvor vi får mulighed for at promovere klubben sammen med spillerne og ikke mindst klubbens sponsorer. Vi vil til hver en tid anbefale andre klubber at hoppe med på vognen. Det er nemt og tager ikke megen tid at lave referaterne og med få klik ligger en professionel artikel klar med billede og referat.
Professionel og venlig hjælp
Professionel og venlig hjælp. En fornøjelse at samarbejde med jer :-)
De gør intet godt for noget.
De har sendt uopfordret mail, hvor de beder om ligegyldige ting, som er AI-kreeret. Nu skriver de, at de ikke kender til mig, hvis den her anmeldelse fjernes, så er det svært at stole på Trustpilot.

Resposta da Vores Digital
Vi fik en god behandling og…
Vi fik en god behandling og Vores-meidehus var lyttende og forsøgte og altid at gøre noget ved vores bekymringer, når vi havde sådanne. Vi måtte dog sande, at konceptet ikke helt passede til os.

Resposta da Vores Digital
Hej alle vores oplevelse ved vores digital er super god . Virkelig flinke mennesker og forstående .altid hjælpsomme og hurtig vis der er noget . Så virkelig en god oplevelse herfra Nørgårds køreskole

Resposta da Vores Digital
Hold jer langt væk fra dette mediehus
Når du forsøger at opsige, så modtager de ikke opsigelse, og fordøger at holde os bundet. For yderligere spørgsmål kan jeg kontaktes på tlf 31 900 155. Mvh Thomas Boe - indehaver Købsmæglerne
HOLD jer LANGT væk fra dette scammer…
HOLD jer LANGT væk fra dette scammer firma, de lover i øst of vest og INTET af det har de holdt, vi har spildt så mange penge på det her firma og har absolut INTET fået ud af det. og det er fuldstændigt umuligt at komme ud af igen og de sender vedvarende fakturaer som skal betales under trusler om inkasso. Sådan en flok narrøve vi har ikke fået den esponering eller reklame vi har betalt for og som blev lovet, vi har tænkt at køre en sag mod dem
Go service.
Det ver rigtig dejlig at i havde skrevet artiklen.
Det er dejlig nemt for mig så.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.