Detalhes da empresa

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 20% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

inkompetent

som flere andre skriver, 0 stjerner hvis muligt, samme oplevelse som andre, efter kontakt med såkaldte direktør Kasper Frandsen, fuldstændig inkompetent, når endelig der kommer svar på mail, er det ren vrøvl, opfordrer til løsning pr tlf men vil ikke tage den....

20 de outubro de 2025

Nul stjerner

Nul stjerner, har været i dialog med deres direktør Kasper Frandsen som er helt inkompetent! Svarer ikke på mails, sender forkerte fakturaer og har ikke styr på sine ting, overholder ikke aftaler. Meget dårlig oplevelse - hold jer væk! Bemærk de har skiftet navn til Foreningsvirke… samme dårlige kvalitet!

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De fortjener faktisk ingen stjerner

De fortjener faktisk ingen stjerner. Vi valgte efter knap et år at opsige samarbejdet da de ikke havde styr på noget.
Det blev helt galt da de ikke kunne levere et regnskab til vores årlige generalforsamling. Selv ikke efter at møde personligt op på kontoret og blive lovet et regnskab af selveste Kasper, udeblev regnskabet. Vi var derfor nødt til at betale en anden administration for at rydde op i det. Det viste sig ligeledes at de ikke havde lavet varmeregnskabet og ikke havde opkrævet beboerne for at vaske i adskillige måneder.
Det har ikke blot kostet bestyrelsen mange ekstra timers arbejde men også foreningen rigtig dyrt - så dyrt at vores administrations udgifter var fordoblet. Vi blev lovet betaling for at anden administrator udfærdigede regnskabet men det har de så heller ikke levet op til.
Det er utroligt at de fortsætter - de burde forbydes at indgå aftaler som de ikke kan leve op til.

15 de maio de 2025

HOLD JER LANGT VÆK!!!

Vores forening har forsøgt os med Vores Administration i næsten 3 år og på intet tidspunkt har de leveret et færdigt og korrekt regnskab, kun dårlige undskyldninger og lovning om løsninger som aldrig er kommet. Bogføring er mangelfuld og ukomplet og selv ikke efter vi har opsagt aftalen og bedt om en slut opgørelse kan de heller ikke levere. Ud over det har du uden ny aftale hævet priserne voldsomt. BLIV VÆK!!!!

4 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

der skulle slet ikke gives nogen…

der skulle slet ikke gives nogen stjerner , de forsøger i 2024 at oprette nyt nr i vores banker , det lykkes ikke for dem og istedet for at sende os en mail , mødes vi med et rykkergebyr , da jeg tror det er spam spørger jeg hvem de er og lukkes med en mail med "vi er lukket " jeg spørger dem så hvorledes de så kan sende regninger ud når de er lukket , de kommer promte svar , jeg spørger i vores ejerforening om andre har problemer med dem og naturligvis har de det . de sender 2 rykkere , jeg betaler det fulde beløb , og derefter sender jeg rykkere til dem , de kommer i retten om kort tid for deres svig , jeg er erhvervsjurist og kender loven modsat dem , så det bliver ikke sjovt , men så kan de lære det

23 de junho de 2025

Resposta de Vores Administration

Vi beklager naturligvis, at du har oplevet forløbet som frustrerende. Jeg vil dog gerne præcisere følgende:

Det er foreningens bestyrelse, der har besluttet at fastholde en konsekvent rykkerprocedure over for medlemmer, der ikke betaler til tiden. Dette er for at sikre, at vedtægternes §2 om overlevering til inkasso efter 2 måneder kan overholdes. Som administrator er det vores opgave loyalt at følge denne beslutning.

Der er ikke sket nogen ændring af foreningens bankoplysninger. Den konto (fi-kode), der står anført på fakturaen, er den samme som hidtil. Vi kan se, at du tidligere har været tilmeldt Betalingsservice, men at denne tilmelding ikke længere er aktiv. Derfor fremgik det tydeligt af fakturaen, at beløbet skulle betales manuelt, og at man kunne tilmelde sig igen i netbanken med de anførte oplysninger. Se evt. det store gule felt med et udråbstegn midt på fakturaen.

Din første rykker blev sendt 9 dage efter forfaldsdatoen, og den anden 23 dage efter. Det følger den fastlagte procedure, som er ens for alle medlemmer og nødvendig for at sikre en stabil drift af foreningen.

Det er helt afgørende for en ejerforening, at medlemmerne betaler kontingent rettidigt, da udgifterne ellers må bæres af de øvrige. Det er baggrunden for, at vi som administrator er blevet bedt om at reagere hurtigt ved manglende betaling.

Vi har i øjeblikket ferielukket og vender tilbage den 28. juli. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os herefter, hvis du har yderligere spørgsmål.

Administrationschef

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pligtopfyldende

Jeg fik hurtigt svar på min forespørgsel - de er søde og pligtopfyldende. Man kan godt mærke, at de også selv har været frivillige i foreningerne.

3 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er en flok inkompetente tåber

Det er en flok inkompetente tåber, der er ansat i dette firma. De kan f.eks. ikke finde ud af at håndtere aftaler, kunderne har med Betalingsservice, så kunderne er tvunget til at oprette en ny aftale. Mit råd til alle foreninger er at holde sig væk fra dette firma, med mindre I ønsker en masse rod i sagerne og skulle bruge en masse tid på aftalen med dem.

3 de janeiro de 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har skullet bruge tid på at tilmelde dig Betalingsservice igen, og at dette har været en dårlig oplevelse.

Grunden til, at du har skullet tilmeldes igen, er, som vi også har skrevet til dig, at foreningen er gået fra Betalingsservice Web, som foreningens kasserer benyttede, til almindelig Betalingsservice, som kan snakke sammen med økonomisystemer som f.eks. vores. I forbindelse med dette er den gamle aftale blevet lukket, og flere har skullet tilmelde sig igen.

Du kan eventuelt læse mere om de forskellige typer Betalingsservice her: https://www.betalingsservice.dk/erhverv/f%C3%A5-hj%C3%A6lp/ny-kunde

Hvis du har udfordringer med at tilmelde dig den nye Betalingsservice-aftale, så er du altid velkommen til at skrive til os på adm@voadm.dk eller ringe på +45 7370 9832, så hjælper vi dig gerne i mål.

Venlig hilsen,
Anita
Administrationschef

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt langt væk! Elendigt firma

Vores administration kan ikke finde ud af at administrere en forening....

Her er nogle af de fejl, som de har lavet i min andelsboligforening:

- Overførte 500.000 kr. fra vores konto ved en fejl !!!
- Store bogføringsfejl i årsrapport. Vi måtte betale en revisor mange penge for at rette disse fejl.
- Forsinkelse med årsrapport, så vi måtte aflyse generalforsamling.
- Betalte ikke regninger til tiden.
- Tjekkede ikke at der blev betalt boligafgift.
- Lavede fejl i vand- og varmeregnskab ad to omgange.

Vi valgte at opsige aftalen med firmaet grundet ovenstående fejl. Kasper Frandsen krævede herefter 5.700 kr. for "afvikling af administrationen", selvom dette stred imod vores aftale. Kasper tog således over 5.000 kr. fra min andelsboligforening, selvom han ikke måtte.

Foreningens medlemmer lavede herefter en række ærlige anmeldelser af Vores Forening på trustpilot. Dette medførte, at Kasper gik fuldstændig i panik (vi har aldrig fået svar fra ham så hurtigt før!!). Han tilbød vores penge tilbage, hvis vi slettede vores anmeldelser og lavede én samlet anmeldelse af dette elendige firma. Dette er den ene anmeldelse.

Hold jer langt væk fra dette firma! Det har kostet os DYRT at rette deres mange mange fejl.

Efter svar fra Vores Administration:
Hej Anita. Hvilke punkter genkender du ikke? Alle punkter er sande.

Vedr. årsrapporten: Det kræver ikke kendskab en forening at vide, at man ikke skal bogføre den samme betaling flere gange...

Angående jeres overførsel af 500.000 kr. uden tilladelse: I opdagede aldrig, at pengene var betalt ved en fejl. Jeg opdagede fejlen og ringede til jer. Din kollega fik ikke pengene tilbage samme dag. Det er direkte løgn.

Vi har truet med sagsanlæg, fordi I har tilbageholdt penge fra os, hvilket stred direkte imod vores administrationsaftale.

Min forening har lidt et stort økonomisk tab pga. jeres fejl i årsrapporten. Jeg mener stadig, at vi havde krav på erstatning og afslag fra jer, hvis vi havde anlagt sag mod jer ved retten. Jeg er jurist.

Jeg er ked af din antydning af, at vi ikke skulle have snakket ordenligt til jeres medarbejdere. Dette er jeg ikke enig i.

15 de outubro de 2024

Hej Malene,

Jeg kan se at flere fra jeres forening har besluttet sig for at indgive separate anmeldelser af vores samarbejde. Det er I naturligvis i jeres gode ret til.

Jeg er netop tiltrådt som administrationschef, og har kigget ind i jeres forhold, fra da I var kunder ved os en periode i foråret. Der er ingen tvivl om, at det ikke har været et godt match mellem Vores Administration og jer, og vi er kede af, at I har haft en dårlig oplevelse.

Du nævner nogle helt specifikke punkter i din anmeldelse - nogle vi kan genkende, nogle vi ikke kan.

Det er korrekt, at der var udfordringer med de første udkast til årsrapporten. Der er jo tale om et regnskabsår, hvor vi ikke administrerede jeres forening store dele af året, men hvor vi tilbød at lave bogføringen tilbage i tiden, som ikke var lavet af jeres kasserer. Det fordrer et tæt samarbejde med jeres revisor, som har lavet regnskabet de tidligere år, så vi kan få den rette viden om den periode, hvor vi ikke har administreret. Vi er meget opmærksomme på, at det kræver ekstra tid fra revisor, hvorfor vi bogførte og opstillede hele regnskabet for 3.500 kr. inkl. moms.

Du nævner også en betaling, som I har sendt til betaling hos os, men som I selv havde betalt i mellemtiden, hvorfor den blev betalt dobbelt. En regning skal naturligvis kun betales én gang, og det er netop derfor at min kollega samme sag kontaktede kreditor og fik pengene tilbageført uden problemer.

Det er også af årsager som dette, at vi er professionelt ansvarsforsikret, så en kommunikationsudfordring som denne aldrig vil kunne føre til skade for jer som forening.

Til dem der læser med her, og ikke har været en del af den lange dialog som du har haft med mine kollegaer, så vil jeg gøre opmærksom på, at det er os der har foreslået at afslutte samarbejdet. Det har min forgænger gjort på baggrund af samarbejdsvanskeligheder og den tone, der er blevet kommunikeret i over for vores medarbejdere. Samarbejdet sluttede i sommers.

Det er vores klare holdning, at kommunikationen med vores medarbejdere - og alle andre mennesker for den sags skyld - skal ske i en ordentlig tone, og uden kontinuerlige trusler om sagsanlæg eller blive hængt ud offentligt.

Vi ønsker at kommunikere og samarbejde i gensidig respekt, og at både I, som frivillige, og vores ansatte skal behandles ordentligt. Derfor var det ikke det rette samarbejde for os.

Jeg håber, at I har fundet en løsning, der passer til jeres behov og ønsker til administration, og ønsker jer al held og lykke i fremtiden.

Meget dårligt firma.

Meget dårligt firma. Laver fejl efter fejl efter fejl i min ejerforening

De betaler ikke regninger så vi får rykkegebyr. Laver fejl i årsregnskab. De var forsinket med varmeregnskab. De forstår ikke reglerne og siger ting, som ikke passer. Hjemmeside er ubrugelig og dårlig - laver fejl i bogføring, så man kan ikke stole på den

Kasper skriver bare "hav en skøn dag :)" når vores formand skriver, at deres arbejde er dårligt. Meget useriøst og provokerende. spild af penge ift, vores tidligere administrator.

9 de outubro de 2024

Hej Lena,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg kan ikke se fra din anmeldelse hvilken forening du er medlem af, og kan ikke finde dig i vores systemer. Så jeg tillader mig at antage, at det er den samme forening som de øvrige anmeldelser vedrører, som har været kunde hos os i en periode i foråret.

Hvis det ikke er samme forening, så vil jeg meget gerne høre fra dig, så jeg kan undersøge jeres udfordringer nærmere - du kan skrive til mig på adm@voadm.dk eller ringe på telefon 7370 9832.

Jeg har netop overtaget rollen som administrationschef og er meget optaget af at sikre kvalitet i leverancerne for alle foreninger i administrationen.

Vi kan heldigvis se på vores seneste tilfredshedsundersøgelse, at langt de fleste af vores 100+ foreninger er tilfredse med vores service. Men hvis der har været de beskrevne fejl og mangler i administrationen af jeres forening, vil jeg meget gerne høre mere fra dig, så vi kan rette op på fejlene og forbedre oplevelsen i fremtiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service

Fantastisk service

Vi skiftede til Vores Administration. Det har givet os bedre service, et bedre overblik og en markant besparelse på administration!

1 de agosto de 2024

Hej Mads,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I har oplevet både en besparelse og en god service her hos vores administration.

Jeg sørger for at videreformidle din ros til min dygtige kollega, der administrerer jeres forening.

Simpelhen til grin

Simpelhen til grin

Vores boligforening skiftede sidste år til Vores administration. Men hold da op hvor har vi efterfølgende fortrudt. Vi har på det korte stykke tid haft minimum 3 forskellige kontaktpersoner - ja bevares, den første vi havde blev langtidssygemeldt.

Vi skulle holde generalforsamling d.15 april. Men vi havde ikke modtaget årsregnskabet. Efterfølgende skriver vores eksterne revisor til os, at bogføringsmaterialet fra ‘Vores administration’ simpelhen er så mangelfuld og at det ser ud til at det hele sejler. Hun har aldrig i sin tid som revisor, set noget så mangelfuldt og under lavmålet fra en administration før. Hun er nød til selv at lave afstemninger i regnskabet, så godt som hun nu kan, for at vi kan afholde generalforsamling. Men af den grund ser regnskabet lidt ud som om det ikke helt stemmer. Og da vi stillede spørgsmål ved det til vores kontaktperson fra ‘Vores administration’ til generalforsamlingen, kunne han nærmest ikke svare på nogle af vores spørgsmål hertil. Vi besluttet os for ikke at godkende årsregnskabet, da der tydeligt er nogle ting der ikke stemmer helt.
Vi manglede også stadig at modtage vandaflæsning, men fordi der åbenbart havde været meget travlt, var det ikke blevet helt færdigt - altså d.15 april.

Efterfølgende bliver vi i vores boligforening, enige om at skifte tilbage til vores gamle administration, da der altid var styr på tingene. Selvom prisen også er lidt højere.
Jeg ringer derfor til ‘Vores administration’ d.26 april og siger at vi ikke er tilfredse med den service de har ydet og at vi derfor ønsker at opsige samarbejdet med dem. Der bliver så spurgt ind til, hvad det er vi har været utilfredse med, hvor jeg blandt andet fortæller om det manglende vandaflæsning og det almindelige årsregnskab. Dette foregår som skrevet tidligere, d.26 april, altså 11 dage senere end generalforsamlingen.
Her bliver jeg så fortalt at begge dele faktisk er færdiggjorte, så der ville ikke gå så lang tid før vi ville modtage det.
Derudover bliver jeg fortalt at vi har 3måneders opsigelse og at vi binder os for 1år ad gangen, så det kan først blive til sommer næste år… der bliver så tilbudt at vi sagtens kan have 2 administrationer på samme tid, så hvis vi ville det, var det okay med 3måneders opsigelse, hvis de altså ikke skulle have noget med administrationen at gøre. Men at selfølgelig stadig skulle betale.
Jeg skriver så til vores gamle administration som vi vil skifte tilbage til, at der åbenbart er 3måneders opsigelse hos nuværende administration.
Til det får jeg et svar tilbage (fra den administration som vi ønsker at skifte tilbage til) at det ikke er lovligt, at der kun kan være 3måneders opsigelse, hvis man har haft samme administration siden 2010 (hvilket vi jo ikke har), og at det ellers hedder 1måneds opsigelse og at det er almen viden inden for deres fag.

Jeg ringer derfor igen til ‘Vores administration’ og oplyser at det de har gang i, ikke er lovligt. Det vil de gerne lige undersøge og beder mig fremsende de mails jeg har hvor det står beskrevet fra den anden administration… så det gør jeg, og samme aften har de sørme fundet ud af at det er rigtig nok at vi kun har 1 måneds opsigelse….
De kender ikke engang loven, omkring det de har med at gøre!

Derudover er de umulige at få fat på. Nu her hvor de har lavet regnskaber, eller hvad de nu har lavet, til samtlige foreninger de varetager, er de nød til at holde afspadsering, og der kan derfor gå 5-10 hverdage før de besvare mails…
Ydermere får man som forening tildelt en kontaktperson, men selv denne person er nærmest umulig at få fat på.

Vi skriver nu d.17 maj, og vi har kun lige modtaget tilrettet årsregnskab, men mangler STADIG vandaflæsning. Til trods for at jeg ringede d.13.maj Der fik jeg at vide at vores kontaktperson er gået hjem for idag. Jeg beder som om at snakke med en anden en, der også har været indeover vores sag. Men han er ikke tilgængelig der. Jeg siger så at det haster, og at jeg gerne vil snakke med ham i dag! Hende jeg snakker med vil lægge en seddel til ham. Men nu er det blevet aften og jeg har stadig intet hørt! Formanden i vores andelsforening sender en mail og spørger til både vandaflæsningen og regnskabet, og det var så først i dag, d.17 maj at regnskabet kom på mail…

Jeg vil ikke anbefale denne administration til nogen. De har både ‘Vores administration’ og ‘Vores forening’.

EFTER SVAR FRA ‘VORES ADMINISTRATION’

Kasper, du er velkommen til at uddybe hvilke punkter i ikke kan kende!
Desuden kan vi jo ikke bruge til det noget nu, at der er blevet ansat 3 nye medarbejdere… det giver os jo ikke ‘valuta for pengene’ eftersom at vi tydeligvis skulle nedprioteres. Desuden har vi jo heldigvis ikke længere et samarbejde med jer, af samme årsag.

17 de maio de 2024

Hej Kirsa,

Mange tak for at tage dig tid til at anmelde os.
Der er dele af din anmeldelse vi kan kende – andre vi ikke kan – men uanset er vi ked af, at I har haft en dårlig oplevelse ved Vores Administration. Det er aldrig godt nok, og vi tager din feedback til efterretning.

Du nævner helt konkret ventetiden som en udfordring. Det er jeg enig i. Det er også derfor at jeg både tog en snak over telefonen og skrev til jeres forenings kontaktperson på forhånd for at informere om, at vi i en periode ville være udfordret på medarbejderfronten. Dette har været årsagen til den længere ventetid i to af forårets måneder.

Heldigvis har vi budt velkommen til 3 nye medarbejdere pr. 1 maj, så ventetiden på mails og telefon igen er reduceret. Pt. er vores gennemsnitlige svartid igen nede på under et døgn.

Jeg skal endnu en gang beklage, at I har haft en dårlig oplevelse Vores Administration. Jeg ved fra mit eget frivillige arbejde hvor vigtigt det er med en administrator, som man arbejder godt sammen med, og hvor der er en fælles forståede for hvad og hvordan der skal leveres. Det håber jeg, at I har fundet ved jeres nye administrator.

Hav en skøn dag 😊

De bedste hilsner,
Kasper Frandsen, administrationschef

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hjælpsom

Har fået fantastisk behandling, altid de samme personer man snakker med.
Styr på det hele og hurtig feedback.
Har gjort det så let for os som forening.

24 de março de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais