Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste fik tidligere skiftet skærmen på sin iPad, men efterfølgende oplevede vi problemer med, at en del af skærmen ikke reagerede. I første omgang fik vi afslag, hvilket var frustrerende. E... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været inde med min telefon, hvor jeg troede den var gået i stykker. Her kunne de vælge at lave ny skærm til 2900, men hvor de valgte i stedet bare at genstarte den, da det kun var det som var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en verdensklasse service hos vRep! Netop hentet min PC hos Shaho efter nulstilning pga. virus. VRep er simpelthen den mest betryggende og servicemindede IT-butik at få hjælp hos. Masser af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ned i butikken, 5 minutter før lukketid, med en blocked chargerport. Ejeren som betjente mig brugte endda noget af sin fritid blot på at lave et ekstra gennemtjek af telefonen til en billig pr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Loja de Celulares
  3. Assistência Técnica de Informática
  4. Oficina de Produtos Elétricos
  5. Loja de peças e componentes eletrônicos

Escrito pela empresa

Vores speciale er Mobil, Tablet og PC reparationer. Alt fra et simpelt skærm,- batteri,- kameraskifte mm. til mere komplicerede software og hardware problemer kan vi klare. Igennem årene har vi lavet flere tusinder Mobiler, Tablet's & Computere. Vores mål er, at skabe fremragende service og kvalitetsarbejde, så jeres enheder forlader vores værksted med nyt liv. Vi er et team af veluddannede og erfarne teknikere, der hver især har ekspertise indenfor henholdsvis Apple, Mac, Samsung, Android og Computer reparationer. Vores reservedele er af højeste kvalitet og vi tøver ikke med at give jer 2 års fuld garanti på alle reparationer. Alle reparationer bliver fortaget på vores værksted i Køge, derfor kan de fleste reparationer laves samme dag og oftest på under 30 min.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En glad ejer og dejlig service

En glad ejer og dejlig service, det finder man sku ikke mange steder men hos, Vrep får du en god service og nogen meget fornuftige priser, det er sku ikke sidste gang jeg kommer derhen

22 de janeiro de 2023

Resposta de vRep

Hej Abdallah, 1000 tak fordi din fine anmeldelse. Du er altid velkommen hos os.

Hurtig reparation af mobiltelefon

Hurtig reparation af mobiltelefon, hvor ringetonen var næsten uhørlig. Færdig på 1 time. Godt arbejde.

19 de janeiro de 2023

Resposta de vRep

Hej Heinz, Tak fordi din positive tilbagemelding på vores arbejde. Det sætter vi pris på.

Fast, diligent and friendly

Had the USB port on my phone cleaned and a new seal put on my screen.

6 de janeiro de 2023

Resposta de vRep

Hi Julian, thanks a lot for your postive feedback.

Best regards

Havde problemer med min Macbook

Havde problemer med min Macbook. Kom ned og afleverede computeren. God service og fik lavet det jeg skulle til en fair pris. Helt klart et sted jeg vil gå hen igen.

22 de dezembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Oliver, Tak for din positive tilbagemelding på vores arbejde. Det sætter vi pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dette er et værksted der holder hvad de…

Dette er et værksted der holder hvad de lover. Lige fra den første kontakt, hvor vi kommunikerede vis SMS til min reparerede Ipad kom med posten, har det været let at få kontakt til butikken samt at få svar på mine spørgsmål.
Desværre var reparationen ikke perfekt i første omgang, men da jeg reklamerede, blev det taget seriøst og fejlen udbedret uden diskussion.

9 de dezembro de 2022

Resposta de vRep

Kære Bodil, mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at vi fik det til at fungere og takker dig for tålmodigheden med vores tekniker, da det ikke virkede i første omgang med reparationen.

Rigtig godt nytår

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde et problem med at min telefon…

Jeg havde et problem med at min telefon ikke ville virke, grundet den var låst. De fixede det gratis. Super sødt og virkelig flink personale. Kan kun anbefales

22 de dezembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Zaynoid, mange tak for din anmeldelse og godt nytår.

Supergod service

Supergod rådgivning ift at det måske bedre kunne betale sig at købe en ny tlf, fremfor at få rep. den gamle.
Meget flinke, hjælpsomme og troværdige folk.
Alle gange (ca. 3 besøg) har det været en succés at bruge vRep.

16 de dezembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Caroline, mange tak for din anmeldelse og godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skide godt arbejde vi kommer igen

Skide godt arbejde vi kommer igen. Hurtig rep. Sød medarbejder. Genialt at have I køge

7 de dezembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Rosa, mange tak for den positive tilbagemelding og godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

På min datters iPhone havde en sten sat sig fast, så hun ikke kunne tilgå med en lader. Dette blev fikset med et smil og uden beregning på 5 minutter. Sådan får man kunder til at komme igen - også selvom der næste gang skulle være tale om en større “operation”

30 de novembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Martin, mange tak fordi du har taget dig tid til at give os en positiv anmeldelse.
Det var dejligt at det kunne klares uden at det var nødvendig med en udskiftning af ladestikket.

fantastisk service

virksomheden får 5 store stjerner for usædvanlig god service. Kan varm anbefale at handle i vRep.

28 de novembro de 2022

Resposta de vRep

Kære Aase, 1000 tak for alle stjernerne og din anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdensklasse service hos vRep!

Endnu en verdensklasse service hos vRep!
Netop hentet min PC hos Shaho efter nulstilning pga. virus. VRep er simpelthen den mest betryggende og servicemindede IT-butik at få hjælp hos. Masser af høflig tålmodighed med en ældre dame, proaktiv rådgivning, smil og venlighed.
Læg dertil alt for lave priser i f.t. den kvalitet, som man får hos VRep.
Tak til Shaho og unge Joseph :-).
Gitte K.

26 de outubro de 2022

Resposta de vRep

Hej Gitte, 1000 tak for din flotte anmeldelse. Shaho og Joseph ønsker dig et godt nytår.

Nyt batteri

Hurtig, kyndig og meget venlig service!

28 de setembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Lars, mange tak for din anmeldelse.

Kanon god service

Kanon god service, alt er tip top- kan kun anbefales🤩

1 de outubro de 2022

Resposta de vRep

Hej Helle, mange tak for din positive feedback.

Hurtig og sikker service

Hurtig og super god service. Fik lavet skærmskift og den blev som ny. Vil klart anbefale😊🙏

21 de setembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Lukas, mange tak for din anbefaling.

Super god kundeservice

God kompetence indenfor UPS returnering - virkelig dygtig og forstående. Godt at vide at ens pakke bliver sendt tilbage ordenligt når man ikke selv ved hvordan man gør👍🏼

7 de setembro de 2022

Resposta de vRep

Hej Christine, mange tak for din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min søns mobil havde fået virus og…

Min søns mobil havde fået virus og kameraet virkede ikke. De løste begge dele på kort til tid til en skarp pris. Super kundeservice 👍🏼

18 de julho de 2022

Resposta de vRep

Hej Luna, mange tak for din positive feedback.

Altid super betjening

Altid super betjening, har været der en del gange og vil fortsætte fremover. :-)

18 de julho de 2022

Resposta de vRep

Hej Frank, mange tak for din positive feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når virsomheder gir det extra skal det…

Når virsomheder gir det extra skal det belønnes med pladen fuld herfra ..
var i dag inde med min datter der skulle ha skiftet glas på din iPhone .. god pris og færdig til aftalt tid .. det er jo fint
Men når jeg så glemmer min nøgler på disken ( sikkert fordi jeg savle lidt over de gode priser på ombytnings mobiler)
Og medarbejderen efterfølgende kører tilbage til butikken , langt over lukketid for at hjælpe GIR DET MAX STJERNER OG KAGE …
Tak i reder lige min r.. der 👍🏼👍🏼
Mvh Morten

11 de julho de 2022

Resposta de vRep

Hej Morten, mange tak for din positive feedback.
Og tak for kagen.

Team vRep.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais