vroege vogeltjes Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een service zeg. Mijn dochter van 2 had haar nieuwe slaaptrainer laten vallen. Niet hard, maar het scherm zat daardoor niet meer op zn plek en kan ook niet meer naar voor gedrukt worden. Toen een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij ons thuis werkt dit supergoed. De kids van 3 en 6 snappen het perfect en zijn helemaal blij dat ze uit hun bed mogen komen als het zonnetje verschijnt. Als s'avonds het maantje gaat branden wete... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De wekker werkt naar behoren. Het duurde even voordat wij de wekker binnen hadden, maar dit lag aan de postbezorgdienst. Al had ik dat wel graag iets eerder willen vernemen van de verkopende partij,... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

51 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werkt behoorlijk goed en effectief

We hebben dit product gebruikt om ons dochtertje van 6 te helpen zelfredzaam te worden op het gebied van slapen en wakker worden. Zeker in de vakantieperiode, met veel nieuwe impulsen en wat wisselende tijden is dit product heel erg waardevol. Ons dochtertje ging het al snel uit zichzelf gebruiken!

13 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn product en goede klantenservice

Heel fijn product, voor ons zoontje van 2 werkt het erg goed. Batterij gaat lang mee. Wellicht door een technisch mankementje (?) laadde de batterij niet meer op maar er werd zonder problemen een nieuw exemplaar opgestuurd. Snelle service!

1 de agosto de 2023

Helemaal geweldig

Slaaptrainer konijn gekocht. Dochter van 1.5 is er helemaal gek op. Door lampje blijft ze nu in bed liggen tot konijntje ook wakker is. Top product. Snelle levering en prima service. Echter aanrader.

7 de agosto de 2023

Hele fijne klantenservice

Hele fijne klantenservice. Binnen een dag een nieuw snoertje opgestuurd, omdat wij ons snoertje op vakantie vergeten waren.
Echt heel blij mee! Nu kan mijn dochter weer lekker slapen.

1 de agosto de 2023

Zeer goede service!

Heel fijn product en zeer goede service! i.v.m. een vliegreis gevraagd of het pakketje zo snel mogelijk verzonden kon worden en dat was geen probleem: hadden ‘m de volgende dag in huis!

19 de novembro de 2022

Top product !

Gebruik deze slaaptrainer onderhand een week voor mijn 5 jarige zoon en het werkt naar behoren. Daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk.

1 de novembro de 2022

Perfect

Het product is makkelijk in te stellen en direct te gebruiken. Na 2 dagen resultaat merkbaar en zoon van 4 is dolenthousiast over zijn konijntje. Ik en mijn partner kunnen eindelijk uitslapen!

10 de outubro de 2022

Alles wat je wil

Afgelopen weken waren een verademing binnen het huishouden. De slaaptrainer doet wat het beloofd! Daarnaast is de kleine enthousiast over de kijkdoos, wat ons betreft zeker een aanrader.

26 de agosto de 2022

Super!

Als s'avonds het maantje gaat branden weten ze dat na 10 minuutjes het bedtijd is en er geen discussie meer kan volgen.
De batterij gaat lekker lang mee en ben erg blij met het product want de kinderen kunnen het nog lang gebruiken, er staat namelijk ook een degelijke klokweergave op.

12 de outubro de 2022

Super fijn product

Super fijn product! Onze peuter had veel moeite met slapen, maar na aanschaf heeft dit gigantisch geholpen. Ook makkelijk in gebruik.

26 de outubro de 2022

Geweldige oplossing!

Sinds een week hebben we de slaaptrainer van Vroege Vogeltjes in gebruik genomen. Onze dochter van 4 wordt nu niet meer standaard om 6 uur wakker maar begrijpt de ‘regels’ van het klokje steeds beter waardoor wij nu al een half uurtje langer kunnen slapen.

Vandaag hebben we samen van de doos een kijkdoos geknutseld en ze vind het helemaal geweldig!

26 de outubro de 2022