Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onze ervaring is dat het contact na levering van een verkeerd product zeer moeizaam verloopt en dat meerdere toezeggingen over herstel niet worden nagekomen. Wij hebben via deze webshop een vo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige vuurtafel Ibiza besteld en de volgende dag op mogen halen in het magazijn i.v.m. een feestje. Zeer vriendelijk geholpen, topkwaliteit. We troffen een mega groot magazijn aan met ontzettend v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben erg verwonderd te zien dat een site als trustpilot verkeerde associaties maakt. Ik ontving vandaag mijn vuurtafel die ik bestelde op de website vuur-tafels.nl. Ik had vooraf rechtstreeks contac... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Februari 2023 een Cosi 60 buiten gashaard geleverd gekregen ZONDER de gratis toegezegde 5kg gastank. Daags ná levering tel. gesproken met de eigenaar die toezegde dit alsnog te regelen. Meerdere e-mai... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis de Jardim
  2. Loja de Lareiras
  3. Loja de Móveis
  4. Loja de móveis ao ar livre

Informação fornecida por fontes externas variadas

Trendy industriële, houten en alluminium vuurtafels. Met een vuurtafel kun je extra lang genieten in de tuin ✓ uit voorraad leverbaar ✓ Gratis verzending.

Informações de contato

3,5

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

26 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

3,5

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbetrouwbare partij. Ze laten niet van zich horen als je een probleem hebt met hun product.

Herkenbaar net als bij anderen. Vuurtafel besteld en 2 gasflessen erbij gekregen. Deze passen helaas niet onder. Meerdere keren contact opgenomen, maar helaas reageren zij niet of nauwelijks op mijn berichten. Uiteindelijk advies gekregen om benegas 5kg te gebruiken want die past wel onder de tafel, volgens hun. Heb duidelijk aangegeven dat het niet gaat passen. Foto's opgestuurd met de maten. Helaas zoals verwacht weer geen reactie. Rechtsbijstand erbij gehaald. Na een keer communicatie reageren zij ook niet meer op ze. Kortom, dit duurt nu al langer dan 3 maanden en nog steeds geen oplossing. Zij reageren niet meer op berichten en komen niet met een oplossing. Heel erg kinderachtig en vervelend om niet met een oplossing te komen. Als klant heb je betaald voor een product en als het niet goed is dan moet de partij hier gehoor aan geven. Zaak loopt nog en ben benieuwd hoe lang zij zullen blijven negeren. Vandaar dat ik dit ook hier vermeld voor anderen die eerst reviews lezen voordat ze iets gaan aanschaffen.
Je bent gewaarschuwd. Als product niet goed is, dan is de kans heel groot dat deze partij niets doen om het probleem op te lossen. Erger nog, ze negeren je en laten niet meer van zich horen.

7 de fevereiro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De vuurtafel ziet er mooi uit echter na…

De vuurtafel ziet er mooi uit echter na 3 maanden gaat het houten bovenblad als scheuren vertonen.
Je belt en mail maar totaal geen reactie.
Deze review is door mij opgewaardeerd van 1 ster naar 4 sterren i.v.m. dat mij is uitgelegd dat door ziekte en problemen van de eigenaar het probleem nu is opgelost. Bedankt voor de mooie beschermhoes.

2 de julho de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vuurtafel besteld,levertijd 1week werd…

Vuurtafel besteld,levertijd 1week werd 6 weken. Contact opnemen verloopt zeer moeizaam. Beschermingsglas om rond het vuur te plaatsen werd pas 4 maanden later opgestuurd met hen uitleg dat ze de juiste maten van mij niet hadden maar na talloze mails en zelf nog eens afgemeten toch opgestuurd. Resultaat het opgestuurde glas was met verkeerde maten(ongelooflijk) .Terug mail gestuurd maar nooit geen antwoord op gekregen.Tafel was mooi afgewerkt maar zou er zeker nooit meer bestellen.

18 de janeiro de 2022

Een heel mooie tafel

Een heel mooie tafel, waarvan we het blad nog wel gaan behandelen i.v.m. met kringen, dit is nl. nog onbehandeld.
Ondanks de aanstaande feestdagen, toch een zeer vlotte levering (na telefonisch contact), zodat we de komende feestdagen alsnog een aangenaam sfeertje kunnen creëren.
Zelf had ik de fout gemaakt om vooraf al twee gasflessen van vijf kg. te kopen, maar deze bleken niet te passen (groene-stalen-flessen).
Ga alsnog twee lichtgewicht flessen kopen, die (volgens de leverancier v.d. tafel) wel zouden moeten passen.
Al met al heel tevreden met de tafel als wel met Vuur-tafels.nl (Snel antwoord op eventuele vragen)

15 de dezembro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mooi product, klantenservice kan beter

Halverwege mei 2021 een vuurtafel besteld en betaald. Na een bevestigingsmail vanuit hen van de ontvangen bestelling bleef het lang stil. Geen bericht over de te verwachten levertijd, maar na een week zelf gemaild waarop er werd gereageerd dat het 2/3 weken zou duren. Dat zou uitkomen op tweede week Juni dus. Inmiddels zitten we in Juli en na verschillende telefoontjes (waarbij je iets meer vanuit hen zelf verwacht qua opvolging), is de vuurtafel geleverd. Mooi product en voor alle vertraging heeft men er een afdekhoes bij gedaan.
Wellicht goed advies vooraf even met ze te bellen om zaken af te stemmen en dan te bestellen. Dan kun je uiteindelijk prima zaken doen met vuur-tafels.nl !

7 de julho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Service en de behandeling van de service team was niet best. Tafel is netjes geleverd maar leveringen van het glas en gasflesje was te laat.

Ik heb een vuurtafel met gasflesje en het glas besteld in Juli. 2 weken later hebben ze de tafel op tijd geleverd maar zonder gasflesje en glas. Ik moest het gasflesje zelf apart kopen en ze hebben toen beloofd dat binnen 2 weken het glas gestuurd zou worden. Dat was toen voor mij OK.

Maar na 1 week heb ik gecheckt met hun klantenservice om te zien wanneer de levering zou plaatsvinden en ze zeiden toen dat het 5 weken zou duren en ze een belofte voor mid-Augustus hebben gemaakt. Ik vond het niet prettig om met mijn eigen initiatief en jacht van klantenservice te horen dat het 5 weken laat zou worden geleverd. Ze hebben mij een indruk gegeven dat ze hun zaken niet in orde hadden qua communicatie.

Daarna heb ik 5 weken gewacht en niets gehoord. Toen heb ik nog een keer contact gehad met hun klantenservice en ze hebben voor 1 week lang niet gereageerd en na 1 week heb ik nog een keer een email gestuurd. Ze zeiden dat ons glas niet klaar is. Ze hebben een indruk gegeven dat ze niets wisten van de bestelling en ze wilden de maat van de tafel weten om het glas te bestellen, ongelooflijk. Hun emails waren ook niet hulpzaam.

Daarna heb ik doorgegeven dat ik niet meer iets wil bestellen van hun bedrijf omdat ik de communicatie heel slecht vond. In mijn laatste email contact heb ik ook geschreven dat ik een beoordeling zou schrijven op internet. Ze hebben me 5 minuten later de hele dag van 3 nummers gebeld. Het was niet een prettig gevoel!
Via de mail heeft het bedrijf aangeboden om het glas kosteloos te leveren, een prettig gebaar.

6 de setembro de 2018

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.