Jag beställde den 26 juli och betalade samma dag. idag är det 31 juli och mejlet jag sände 29 juli med fråga om beställningen är ännu inte besvarad. Har varit inne på min inloggning och där står vänta... Ver mais
Snacka om service. Skrev ett mail där jag hade några frågor om Purus produkter. Fick svar i stort sätt omgående. Gjorde en beställning och den dök upp dagen efter. Fantastisk service och även priserna... Ver mais
Beställde 3 st. vattenlåsinsatser som också levererades inom "utlovad" tid. Med en tydlig websida, flertalet betalningsalternativ, informativ samt tydlig orderbekräftelse med efterföljande statusuppda... Ver mais
VVSbutiken.nu, din rörmokare expert på nätet som har kunskaper om VVS och vad du behöver Alla kunder är välkomna till oss både privat som företagare Vi har personal som är VVS certifierade som står redo att hjälpa dig med dina frågor och problem gällande VVS Vi har funnits sedan 2005 och vi har hjälpt många kunder med deras projekt. Vi står för tre saker -Kvalitet -Trygghet -Seriositet Vi kan få fram allt inom VVS & Bygg samt EL vi försöker få fram så låga priser vi kan till dig som kund.
Gamlebovägen 26, 14463, Rönninge, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Proffesionell hjälp, löste mitt kopplingsdilemma

Resposta de VVSbutiken.nu
Väldigt bra bemötande vid en retur av beställning där jag beställde fel vara. Återkommer gärna.

Resposta de VVSbutiken.nu
Snabb leverans, blixtsnabb återkoppling och professionellt bemötande när jag hade frågor angående levererad produkt. Kommer beställa mer grejer av denna firma.

Resposta de VVSbutiken.nu
Mycket bra service och vilja att hjälpa till.

Resposta de VVSbutiken.nu
VVSbutiken, ja de har snabb leverans och de svarar en direkt. Men håll tummarna för att du slipper göra en retur för det kommer kosta dig.
Jag tog emot min leverans i fredags, har inte ens flyttat den från pallen, inte ens rört paketen - ändå vill de ha 20% för att jag ska kunna nyttja min ångerrätt.
På hemsidan står det "Vid utnyttjande av ångerrätten har Södertörns Bygg & VVS AB rätt att göra ett avdrag till följd av varans värdeminskning". Hur kan man motivera en 20% värdeminskning på en vara som inte hanterats på något sätt, fortfarande i exakt samma skick som när de skickade den?!
Där står även: "Återbetalning av hela varans värde sker när den returneras i originalskick." Vilket varan jag beställde definitivt är!
Har tagit kontakt med konsumentverket då jag tycker detta är väldigt motsägelsefullt och att den värdeminskning de begär på en vara i originalskick är helt orimligt.
/ en väldigt besviken kund

Resposta de VVSbutiken.nu
Blixtsnabb och professionell respons från Jesper på vvsbutiken.nu.

Resposta de VVSbutiken.nu
It was great experience and prompt support from the shop to solve my concern.

Resposta de VVSbutiken.nu
Bra och hjälpsamma med val av produkt och snabba med kommunikation, snabb leverans 👍🏽

Resposta de VVSbutiken.nu
Även om de inte kunde hjälpa mig konkret fick jag bästa support för att hitta en lösning - vilket vänligt bemötande!

Resposta de VVSbutiken.nu
Efter flera turer där jag var i kontakt med tillverkaren, utan lösning, löste vvs butiken problemet. Efter några konversationer skickade jag ett mail söndag eftermiddag om ett akut problem, och fick svar på kvällen att de skulle ta tag i det. Klockan 07:50 måndag fick jag svar och jag kunde fixa mitt problem under dagen. Jesper/företaget har service med det lilla extra engagemanget skulle jag kalla det.
Hög nivå. TACK

Resposta de VVSbutiken.nu
Jag blev bemött på ett professionellt sätt av kunnig säljare som tog sig tid (säkert utöver arbetstiden) att besvara mina frågor och även dela med sig av sina kunskaper. Kan verkligen rekommendera denna butiken.

Resposta de VVSbutiken.nu
Fantastisk service! Även med det lilla ärendet med en kostnad för mig som kund på 40:- så har deras säljare Jesper ringt runt och sökt information från deras olika leverantörer. Jag är oerhört tacksam. Liten grej för leverantör men stor hjälp för mig som kund! Varma rekommendationer.

Resposta de VVSbutiken.nu
Bra hemsida och bra priser!
Det som sticker ut alldeles extra är extremt snabb leverans!
Rekommenderas!!!

Resposta de VVSbutiken.nu
Bra priser och produkter. Fantastiskt bra service av Anette!

Resposta de VVSbutiken.nu
Jesper har givit den bästa support man kan tänka sig. Måste säga att den varit "outstanding".
Kan inte erinra mig att jag fått en liknande fantastisk hjälp tidgare i någon instans.
Hög ambitions- och servicenivå, kundorienterad, trevligt bemötande, nogrann är bara några saker jag kommer på att lyfta fram.

Resposta de VVSbutiken.nu
Här har vi en firma som gillar service
Ställde frågor om en viss produkt och dom kontaktade tillverkares, återkopplade snabbt vilket gjorde att sparade massa pengar
Rekommenderas starkt
Mvh // Pierre

Resposta de VVSbutiken.nu
köpte en värmepump snabb leverans & och rätt pris
beställde instalations delar också det till rätt pris
nöjd kund /benny

Resposta de VVSbutiken.nu
Everything worked well. Transport. Delivery. Product intact.
Allt funkade fint beställning frakt kundkontakt leverans fakturering mm.
Nöjd kund förstagångsköpare

Resposta de VVSbutiken.nu
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.