Fik skiftet sikkerhedsventil. Arbejdet gjort fint. Var her 10 minutter, men taget for 1 time, nok indregnet køretid i prisen. Lidt misforståelse af aftaletidspunktet, men det lykkedes at få klaret arb... Ver mais
A empresa respondeu
Vi fik et overslag på et badeværelse, som endte med at blive dobbelt så dyrt, uden nogen som helst varsel. Herudover, skal vi nu have lavet det hele om, da afløbet til badekaret er placeret helt forke... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har haft en rigtig god oplevelse med VVSøren Rasmussen fra start til slut. Allerede ved bestilling af montør telefonisk og den efterfølgende mailkorrespondance blev vi mødt af god service og ty... Ver mais
A empresa respondeu
Ringede mandag morgen med sprunget vandrør. Vandet var lukket, så ingen panik. En time senere var der mand på sagen som ligeledes nåede to andre opgaver i huset. Fantastisk service og kan kun a... Ver mais
A empresa respondeu
Hos VVSøren Rasmussen I/S er vi eksperter i bad og energiløsninger. Vi er et team af uddannede VVS-montører, der står klar til at hjælpe vores kunder med alt inden for VVS, bad samt energi- og varmesystemer. Vi beskæftiger i dag 12 dygtige medarbejdere, der servicerer alle lige fra husejere til industrivirksomheder. Vi har en målsætning om at levere kvalitetsbevidst håndværk med god finish. Vi er en pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der altid sikrer, at aftalen overholdes. En professionel samarbejdspartner Vi er medlem af TEKNIQ, som er din sikkerhed og garanti for, at det arbejde vi udfører, er af absolut højeste kvalitet. TEKMQ har etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde. Vi samarbejder ligeledes med nogle af landets bedste leverandører inden for VVS-løsninger. Det er din garanti for gennemførte løsninger, der holder mange år ud i fremtiden.
Algade 143, 4760, Vordingborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En meget faglig kompetent og utrolig sympatisk medarbejder fra VVSøren Rasmussen servicerede vores fjernvarmeanlæg meget grundigt.
Han tjekkede alle komponenter og gav os gode råd om hele anlægget.
At han også kom fuldstændig til den aftalte tid, gør
dette service besøg til en rigtig god oplevelse.
Hans-Jørgen Henriksen.

Resposta da Aksj Vvsøren Rasmussen I/S / Vordingborg
God oplevelse, sådan kan det vel sammenfattes👍 kom få dage efter jeg ringede, til den aftalte tid. og fik klaret problemet inden for en times tid.
Alle regninger er for dyre føler man, men seriøst set er vi godt tilfredse. Og vigtigt, en helt igennem venlig behandling👍👍

Resposta da Aksj Vvsøren Rasmussen I/S / Vordingborg
I kom.så snart jeg ringede angående et toilet der løb det var så dejligt.
Super professionelle, kommer til tiden, og udfører deres opgaver til ug.😊
Jeg vil på ingen måde anbefale VVS Søren i vordingborg, grundet dårlig service, regninger som ikke svarer over ens med aftalt, sky høje priser. Har fået udført gulvvarme i køkken og stue. Under forløbet, oplevede vi manglende kommunikation, skiftende medarbejder, og de har utroligt svært ved at overholde en aftale. Generelt virker de ligeglade og uprofessionelle.
Super service og venlige montører.
Det var helt igennem en god oplevelse.
Fra start til slut.

Resposta da Aksj Vvsøren Rasmussen I/S / Vordingborg
Fremragende service. Hurtige, dygtige og venlige. De reparerer frem for at udskifte unødvendigt. En klar anbefaling her fra.

Resposta da Aksj Vvsøren Rasmussen I/S / Vordingborg
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.