Vwala Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Vanuit Vlaanderen ontwikkelen we je persoonlijke financiële assistent. 🚀 Vwala geeft automatisch inzicht in je vaste kosten, vergelijkt leveranciers en stelt slimme besparingen voor. Eenvoudig. Gratis. Veilig. En 100% onafhankelijk. Vandaag verliezen miljoenen gezinnen en alleenstaanden overzicht over hun financiële situatie. Niet omdat ze slecht omgaan met hun budget, maar omdat hun bankafschriften, abonnementen en contracten te versnipperd zijn. Die complexiteit zorgt voor stress en maakt structureel besparen moeilijk. Daar brengen wij verandering in. Door technologie, data en onafhankelijk advies te combineren, helpt Vwala gezinnen en alleenstaanden hun financiële gezondheid te verbeteren, net zoals fitness dat doet voor je fysieke gezondheid. 🎯 Onze missie De financiële gezondheid van iedere consument verbeteren. We willen dat iedereen begrijpt waar hun geld naartoe gaat, minder verspilt en bewuste keuzes kan maken, zonder moeite, zonder jargon. 🌍 Onze visie We geloven dat financiële gezondheid de volgende stap is in persoonlijke well-being. Net zoals mensen investeren in hun fysieke en mentale gezondheid, zal financiële fitheid de nieuwe standaard worden. Vwala wil die evolutie versnellen met technologie die mensen versterkt in plaats van afschrikt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

11 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Vwala the all-in-one budget-app

Vwala brengt op een super inzichtelijke manier al je kosten in kaart. Gedaan met elke kost in een Excel of budgetapp in te geven (en er waarschijnlijk nog een paar te vergeten)!

Dankzij Vwala worden jouw banktransacties automatisch uitgelezen en gecategoriseerd. Natuurlijk kan je nog altijd de categorie wijzigen, moest dit fout zijn.

Naast handige inzichten over jouw uitgaven, bieden ze ook de mogelijkheid om jouw uitgaven te verminderen door energie- of telecomcontracten te vergelijken.

Besparen was nog nooit zo inzichtelijk!

15 de julho de 2026

Aanrader

Vwala heeft mij op eenvoudige wijze geld doen besparen op mijn energiefactuur door de markt van energieleveranciers transparant te maken.

1 de julho de 2026

Net wat ik nodig had!

Net wat ik nodig had!

Vwala is de ideale assistent om op gebruiksvriendelijke manier een duidelijk overzicht te krijgen van mijn inkomsten en uitgaven.

Heel benieuwd naar wat er in de toekomst nog allemaal bijkomt. Een echte aanrader!

1 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel vlot onze bankrekening gekoppeld…

Heel vlot onze bankrekening gekoppeld via Belfius en meteen meer inzicht gekregen in onze inkomsten en uitgaven. Alles stond automatisch mooi in categorieën. Daarna onze energiefactuur opgeladen en op 5 minuten tijd €485 bespaard door te switchen. Superduidelijk, Vwala regelde alles. Zeer tevreden en zeker een aanrader

11 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handige tool om te besparen

Sinds ik Vwala gebruik, heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn dagelijkse uitgaven. De app maakt het eenvoudig om mijn budget op te volgen en toont duidelijk waar mijn geld naartoe gaat. Dankzij de overzichtelijke analyses en handige besparingstips ben ik me bewuster geworden van mijn financiële gewoontes en heb ik al verschillende onnodige uitgaven kunnen verminderen.

Wat ik vooral waardeer, is hoe gebruiksvriendelijk de site is. Alles werkt intuïtief en zonder ingewikkelde instellingen. Vwala helpt me niet alleen om geld te besparen, maar geeft me ook meer controle en gemoedsrust over mijn persoonlijke financiën.

Een aanrader voor iedereen die slimmer met zijn geld wil omgaan en op een eenvoudige manier wil besparen!

15 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunnen besparen, merci Vwala!

Vwala heeft mij al 2 keer doen besparen op mijn energiecontract.
Door hun heb ik ook een betere structuur kunnen krijgen in de maandelijkse kosten en waar ik op zou kunnen besparen!

12 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over Vwala!

Wil je besparen. Ga dan in zee (gratis) met Vwala.
Onze ervaring met Vwala was uitstekend van begin tot einde. De service is professioneel, vlot en klantgericht. Je merkt meteen dat ze meedenken met de klant en oog hebben voor kwaliteit en detail. Alles werd correct opgevolgd, afspraken werden nagekomen en de communicatie verliep heel aangenaam.
Wat vooral opvalt, is de combinatie van deskundigheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Vwala straalt vertrouwen uit en levert een resultaat waar je echt tevreden van wordt. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een sterke service en een fijne samenwerking!

31 de março de 2026