goede service en de afspraken goed nagekomen. Aflevering op tijd, maar rij-instructie wat tekort; 10 minuten. Communicatie tussen het bedrijf en mij kan beter. Zo heb ik lang in onzekerheid geleefd... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Waaijenberg Mobiliteit. Al jarenlang klant bij Waaijenberg en dan vooral bij vesting Amsterdam. Voor de tweede keer was mijn Canta gestolen maar door snel handelen van de heer Rick Wiegers en de samen... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Waaijenberg Mobiliteit de mobiliteitsspecialist. Wij zijn gespecialiseerd in brommobielen, canta's, scootmobielen en scooters. Meer dan 30 jaar ervaring.
Informações de contato
Wiltonstraat 26, 3905 KW, Veenendaal, Holanda
- waaijenberg.com
goede service en de afspraken goed…
Communicatie tussen het bedrijf en mij kan beter. Zo heb ik lang in onzekerheid geleefd over het ontvangen van de factuur en daar tenslotte zelf om gevraagd.
Terugkoop is zeker mogelijk 🙈!
In november ‘25 hier een inruil scootmobiel gekocht voor €1350,-. Mooie prijs voor een Kymco mini LS comfort van geen jaar oud! Daar ik op de wachtlijst stond voor een longtransplantatie wist ik dat deze scootmobiel niet veel gebruikt ging worden. Dit besproken en kreeg van de verkoopster de toezegging dat terugkoop mogelijk is. Heb er 6x mee gereden dus nagenoeg in dezelfde staat konden wij de scootmobiel terug aanbieden. We maakten telefonisch hiervoor een afspraak. Op de ochtend van de afspraak werden we gebeld dat men niet aan terugkoop deed. Meneer bood hooguit €100,- - €150,- ervoor ongezien. Toen wij meldden dat wij een toezegging hadden belde hij weer terug dat hij niet verder wilde gaan dan €250,-. Ongezien! We begrijpen dat dit bedrijf commercieel moet zijn. Maar we zijn teleurgesteld over de onredelijke behandeling achteraf.
Mijn ervaring met Waaijenberg Mobiel is…
Mijn ervaring met Waaijenberg Mobiel is helaas erg tegenvallend. In de showroom wordt alles mooi voorgesteld door een slimme verkoper, maar zodra het contract getekend is en de aanbetaling is gedaan, begint de ellende.
Ten eerste de kosten: de leaseprijs die wordt gecommuniceerd is exclusief verzekering. In mijn geval komt er bovenop de leaseprijs van €343,- nog een flink bedrag aan verzekering, waardoor ik in totaal op €450,- per maand uitkom. Dit wordt tijdens het verkoopgesprek niet duidelijk genoeg benadrukt.
Daarnaast laat de service na de betaling te wensen over. Ondanks de gedane aanbetaling wordt de levering uitgesteld omdat er "geen monteur beschikbaar is", waardoor ik weer een week langer moet wachten.
Mijn advies aan anderen: Pas op voor de mooie praatjes. Reken alles heel goed na inclusief de verzekering voordat je tekent, want je betaalt uiteindelijk veel meer dan je denkt en de service na de aanbetaling valt erg tege
je 2e hands niet verkopen aan Waaijenberg bij bv overlijden…
Wij bieden een scootmobiel aan die 26 augustus 2025 is gekocht voor 4220,00 met een extra grote accu zodat je er veel km mee kunt. Weinig km ermee gereden en geen schade.
We krijgen een bod van 1250,00 omdat hij daar niet is gekocht, ze hem niet meer als nieuw kunnen verkopen.
Dat je zo'n bod durft te doen. Ik denk dat ze hem zelf gewoon weer voor een forse prijs zouden verkopen. Wij gaan op zo'n schandalig bod niet in
Geen aanrader!!!!!!blijf hier weg!!
Wat een onbeschofte mensen ...totaal geen empathie...mensen koop hier nooit iets
Te lang wachten en je word als stront behandeld
Geen aanrader
Denken alleen maar aan geld
Voelen ons opgelicht!!
Voelen ons opgelicht!!
Geen greintje empathie of verantwoordelijkheidsgevoel
Waaijenberg Veenendaal heeft de Canta van mijn dementerende schoonvader opgekocht. Hij was in de war en duidelijk niet in staat om zelfstandig zo’n beslissing te nemen. Toch is er geen enkele controle of zorgvuldigheid toegepast. De verkoop werd simpelweg uitgevoerd, zonder enige vorm van morele afweging of overleg met familie.
Toen wij dit kort daarna aankaarten en uitlegden dat hij in een vergevorderd stadium van dementie verkeert, kregen we geen enkele empathie te horen. Alleen: “Hij stond niet onder bewind, dus de verkoop blijft zoals hij is.” Geen bereidheid tot dialoog, geen menselijk begrip – alleen koude juridische afstandelijkheid.
Voor een bedrijf dat werkt met ouderen en kwetsbare mensen is dit gedrag ronduit schrijnend. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat je verantwoordelijkheid neemt als je merkt dat iemand niet meer wilsbekwaam is. Maar hier is dat totaal afwezig. Wij voelen ons machteloos en bedrogen.
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service. Deze mensen weten echt wat ze doen. Zeer zorgvuldig. En niet onnodig duur. Zeer tevreden.
Super tevreden met Waaijenberg
Super tevreden met Waaijenberg! 🚗
Enorm vriendelijke klantenservice. Bij het aanvragen thuis, aan de telefoon én bij de aflevering. Maken hun beloften waar. En ik ben zo zo zo zo(!!!!) blij met mn Cantaatje ❤️🥰 het is echt een prachtig ding. Ik voel me zelfverzekerd en veilig onderweg. Én ik zit lekker droog.
Nou we hebben een ligier js60 gekocht…
Nou we hebben een ligier js60 gekocht bij waaijenberg samen met mijn vrouw en we zijn goed geholpen ,super vriendelijke personeel Kevin en Cristina bedankt
Ik ben zeer tevreden over de service…
Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen van brommobiel monteur Joei/Joey. Hij heeft mij goed geholpen en was heel erg aardig. Hij heeft zijn werk netjes gedaan en ik ben blij met het resultaat. Joei/Joey is een echte top medewerker.
Bedankt Joei/Joey!
Damla
7 jaar geleden een canta gekocht uit 2007..
ik heb 7 jaar geleden een Canta van 2007 in goede orde aan huis een canta gekocht van firma Waaijenberg. Bij mij ging dat ook goed. Alleen had ik wel snel stukken, maar ik heb 1x beroep gedaan op Waaienberg en dat prijskaartje was meteen veel te hoog. Ik heb een vervangende repareur gevonden die schappelijk was in zijn prijs. Dus voor verdere vragen en reparatie ben ik nooit meer terug geweest bij Waaienberg. En als ik dit lees is dat misschien maar goed ook. Ik had ook snel Lekkage bij de ramen. winter continu water in mijn auto niet te repareren en vele andere problemen. nu komt Waaienberg over 10 weken met andere canta, niet gek natuurlijk. maar ik ben ook erg bezig met Move E4 Elektrische auto en move vigorous elektrische auto uitgerust met allerlei snufjes en minder duur, maar Waaijenberg waarschuwt hier voor, voor de rest zoekt u zelf en geef een mening
Arrogantie
Arrogante verkoper aan de telefoon vanaf vestiging Veenendaal. Wilde totaal niet luisteren naar wat wij wilden, namelijk een Canta verzekering aanvragen. Moesten eerst maar bij hun kopen?
Het gaat waarschijnlijk te goed bij Waayenberg om zo'n houding aan de telefoon aan te nemen. Wij blijven er nu zeker weg.
Veel te lang wachten .3 weken geen…
Veel te lang wachten .3 weken geen mobiel.
Krijg je wel leen auto moet je €10, per dag betalen.Wie kan dit betalen 3 weken lang.reken even uit.
Ben naar Vos Alkmaar gegaan. hele goeie service. Binnen 2 dagen terug'.
Vriendelijke mensen.
De wagens worden nog echt persoonlijk…
De wagens worden nog echt persoonlijk gemaakt door de medewerkers en op maat gemaakt voor de handicap voor handen. Deze zeer persoonlijke benadering geeft de bekende rode wagen nog een mooie extra.
Gewoon prima toch
Na een waardeloze ervaring te hebben gehad bij een ander bedrijf (ik zal de naam niet noemen) heb ik hier mijn andere brommobiel gekocht.
Ik was altijd klant bij Waaijenberg totdat ik dacht laat ik eens een ander merk kopen bij een ander bedrijf.
Dit heb ik geweten.. nooit meer dus.
Kevin heeft mij uitstekend geholpen met de inruil en snel geleverd ondanks personeel tekort (wat in deze tijd erg moeilijk te krijgen is)
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen bij Waaijenberg Den Haag.
Asociaal bedrijf
Waaijenberg is een asociaal bedrijf. Meedenken, laat staan een beetje meevoelen met de klant: ho maar! Alles onder uit de kan proberen te krijgen tot de laatste cent, dat is wat ze willen. Je een beetje matsen omdat je een duur ding van 15500euro bij ze hebt gekocht: geen denken aan! Vier weken heb ik gewacht tot mijn Canta gemaakt zou zijn en dan, als ik bel of ie klaar is, doodleuk zeggen dat ze er nog niet eens aan begonnen zijn! En dan eisen, als ik uit pure wanhoop zeg dat ze hem dan maar weer terug moeten brengen omdat het veel te lang gaat duren, dat ik 303euro moet betalen want anders krijg ik hem niet terug! Ik had er eigenlijk de politie bij moeten halen. Altijd moet je weken, maanden wachten bij reparaties want ze zijn te beroerd om meer monteurs aan te nemen. Die Canta's zijn trouwens waardeloze dingen; alleen geschikt om even boodschapjes in het dorp te doen maar niet verder want dan rammelt ie helemaal in en uit elkaar. Heb hem pas drie jaar en heb er een ongelooflijke ellende mee gehad en ben veel geld kwijt geraakt aan reparaties. Samen met een naar bedrijf als Waaijenberg is zo'n ding absoluut niet aan te raden! Ik heb ze fijne Kerst gewenst, maar niet heus..
Waaijenberg Amsterdam, opgepast voor Verkoper Rik
De verkoper Rik is typisch een geval van te lang in het bedrijf zitten. De levering van de Canta duurde langer dan overeengekomen duur van 6 maanden. Uiteindelijk werd het 9 maanden. Actieve herinneringen van de gemaakte afspraken had hij niet meer. Doe ABSOLUUT geen zaken met de beste man, vraag liever om een ander verkoper of ga naar een ander vestiging van Waaijenberg toe.
Daarnaast opgelicht door hem met een nieuwe Canta bandje die hij zogenaamd met de hoogste korting verkocht. Het bleek gewoon de normale tarief te zijn
Ik koop mij tweede brommobiel bij…
Ik koop mij tweede brommobiel bij Waaijenberg ik kan mij gelukkig niet vinden in een negatieve reactie service is super ze zijn met ons juist meedenkend en onderzoekend dat wilde ik wel even kwijt
Wat een waardeloos bedrijf ,
Wat een waardeloos bedrijf ,
Goed een half jaar geleden een brommobiel bij dit bedrijf gekocht (12.000 euro )
Nu ,nadat de garantie afgelopen is blijkt er van alles mis .
Garantie verlopen zegt de zeer onvriendelijke en niet meedenkende meedewerker.
Bij verkoop zei de verkoper hier kunt U echt jaren plezier van hebben ???
Al de tweede dag stond mijn vrouw stil met olie lekkage,alle olie eruit gelopen omdat bij de garage iets niet aangedraaid was . Alleen maar ellende.
Kan gebeuren zegt de meedewerker U hebt gewoon pech gehad .
Zo ga je toch niet met goed betalende clienten om !!
Vragen of ze een rekening kunnen sturen ?? Nee direct afrekenen omdat ze bang zijn dat je niet betaald . Gescheurde multieriem ,nieuwe erop maar omdat ik om een rekening vroeg die ik die dan kon betalen werd die er weer af gehaald .
Dat is toch niet te geloven ,maar de monteur haalde hem er gewoon weer af.
Eerst betalen ,niet op rekening !!!!
Deze review is geschreven door een zeer teleurgestelde klant die echt nooit meer bij waayenberg zal kopen.
R.J.G. van Lunenburg Arnhem
Van Waaijenberg
Van Waaijenberg, Veenendaal.
Verkoper die liever niet verkoopt en binnen 10 minuten 3x verteld dat de levertijd 2 jaar is. Wat wil je nu? Zeg dan gewoon dat je niet op een klant zit te wachten. Bovendien was hij ook niet echt meedenkend in het bedenken van oplossingen, kortom koop hier nooit een Canta. Het bedrijf is het niet waard om te bestaan, ook al vanwege hun machtspositie.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.