Er du vandvittig en service! Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt... Ver mais
A empresa respondeu
Med WagyuPusher får du VIP‑behandling og de allerbedste bøffer leveret direkte til din dør. Vi kastede os over “Hele pakken 2.0” og fik leveret allerede dagen efter bestillingen. Den tilhøre... Ver mais
Bestilte deres 500g australske 8-9+ ribeye bøf med trøffelflødekartoffler og wagyu glaze. Det.var.vanvittigt! Bøffen var ret tyk, så den skulle steges længere end vejledt, men smagen var sindsyg (god... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.
Informações de contato
Viktoriagade 6, 1655, København V, Dinamarca
- 71967677
- info@wagyupusher.dk
- wagyupusher.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Er du vandvittig en god service!!
Er du vandvittig en service!
Bestilte noget kød jeg var en smule skuffet over, og ca. 3 måneder senere så jeg at de reklamerer med 100% tilfredshedsgaranti. Skrev en mail og spurgte ind til det, de tilbød mig enten lidt under halvdelen refunderet, lidt over halvdelen i gavekort, eller nyt kød.
Jeg spurgte om det var muligt at få den australske culotte i stedet, og Hugo svarede tilbage at han sender 2,2 kg culotte omgående.
Hold kæft en service der vil noget!
De fortjener alt godt!
Bedste bøf jeg nogensinde har fået🩷
Bedste bøf jeg nogensinde har fået🩷
Jeg fik en japansk fersk A5+ 10-12.
De 400 gram bøf var alt for stor, selv om jeg plejer at kunne spise mere. De er EKSTREMT mættende og jeg havde sagtens kunne dele den med en anden person. Jeg skal helt sikkert spise den igen.
Japansk A5+Susper Sashimi…
Japansk A5+Susper Sashimi คือเนื้อคุณภาพยอดเยี่ยมค่ะเมนูอาหารที่เสิร์ฟให้กับแขกคนสำคัญทุกคนบอกอร่อยมากๆค่ะ🥰🧑🍳💕

Vi kommer igen
Altid god service og fantastisk kød!
Sidste gang var der 930 gram i deres minimum 1 kg pakning - måske lige sparsomt nok. Butikken er fin men parkeringsforholdene er træls.

Resposta da WagyuPusher ApS
Jeg har flere gange køb deres burger og…
Jeg har flere gange køb deres burger og det smager bare fantastisk. Jeg er lidt af en "burger connaisseur" og de ligger helt i top. Derudover er deres service helt i top. Jeg kan kun anbefale Wagyepusher.dk

Fantastiske produkter og service
Fantastiske produkter og service. Kæmpe anbefaling.

Super lækre produkter
Super lækre produkter, og levering til aftalt tid. Alt perfekt

Resposta da WagyuPusher ApS
Som altid en fornøjelse at modtage vare…
Som altid en fornøjelse at modtage vare fra jer, ankom og smagte som forventet, så alt godt herfra

Resposta da WagyuPusher ApS
Fantastisk kød og super service.
Fantastisk kød og super service.
Fik en smagskasse og skulle smage wagyu for første gang. Den japanske A5 var ikke helt som på billedet på hjemmesiden. Thomas fra Wagyupusher var helt forstående tilbød med det samme en ny bøf eller et gavekort. Det synes vi var utrolig god service! Desuden smagte kødet helt fantastisk, så vi glæder os til at købe hos jer igen.
Alt i alt en oplevelse af, at I hverken går på kompromis med kvaliteten af det kød i sælger eller servicen! Det fortjener en top karakter! 🤘🏼

Fik leveret på Fars Dag som planlagt
Fik leveret på Fars Dag som planlagt - manden blev super glad og vi bestilte MBS 10-12 for at prøve det med de lækreste trøffel flødekartofler og trøffelsalt. Jeg personligt manglede mørhed, måske fordi de forudskårede tern til spyd var skåret forkert. Enhver ved at man skærer på tværs af linierne og her var der skåret med linierne så for mig der går mest op i mørhed var det skuffende men for min mand var det fantastisk og det var jo hele ideen så i får stadig 5 stjerner 😜 Så håber jeg I ser min Instagram video og vi er med i jeres lodtrækning 😃🎉

Resposta da WagyuPusher ApS
Vanvittig kvalitet og god service
Sindssygt god kvalitet, fin tilberedningsvejledning og så er det jo bare nemt at det leveres til døren på det præcist aftalte tidspunkt - KÆMPE anbefaling herfra

Super god kvalitet
Dejligt kød - fin levering i solide køleboks, en super lækker oplevelse 👌

Fantastisk smag og nærhed
Fantastisk kød både i forhold til smag og mørhed! Vi grillede en flanksteak i weekenden og alle var vilde med den.
Vi kan kun anbefale det.

Resposta da WagyuPusher ApS
God service, jeg ringede ind og fik tips til tilberedning hvilket der blev taget god tid til og varerne kom på aftalte tidspunkt - stor anbefaling herfra

Grillpakken
Ordre #140124] (20. april 2026)
Hej,
Vi vil gerne gøre opmærksom på en skuffende oplevelse med den wagyu grillpakke, vi for nylig bestilte sammen med andre wagyu-udskæringer.
Vi har handlet hos jer flere gange før og har også tidligere nydt wagyu-kød hos jer samt på restaurant Beef Bistro, så vores forventninger var høje. Desværre levede grillpakken denne gang ikke op til den kvalitet, vi ellers kender fra jer. Kødet var sejt, og noget af det havde en blævrende konsistens, som ikke var særlig appetitlig.
Det undrer os, da vi normalt har haft gode oplevelser med jeres produkter. Vi håber derfor, I vil tage vores henvendelse til efterretning og vende tilbage med en forklaring eller løsning.
På forhånd tak for jeres tid.
Karine Diana S. Overgaard
Fik en Super service efterfølgende 👍

Købte en value box
Købte en value box, wagyu stegefedt og glace. Kanon oplevelse, de smukkeste stykker kød jeg har set og super lækker stegeskrope. Virkelig virkelig lækker smag. Hvis jeg kunne havde jeg spist en wagyu bøf fra wagyupusher hver dag. WAOW!🤩

Resposta da WagyuPusher ApS
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.