Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse. Handlede i butikken i Ikast. God vejledning og fik de varer, jeg ønskede. Efter jeg kom hjem, ønskede jeg nogle flere varer. Ringede derned og de fandt varerne frem og gjorde a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu bestilt tilbehør til nogle akustikpaneler, som jeg har købt andetsteds. Tilbehøret har passet alligevel - flotte hylder og knager, som ser fantastisk ud på alle paneler. I 2. Bestilling... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Paredes Vivas e Divisórias

Escrito pela empresa

Vi har koncentreret os om alt der kan hænge på væggen. Alt fra spejle, lamper, akustikpaneler til plakater og rammer - Du finder det hele på wallshop.dk

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

har bestil en del ting her D.4 april

har bestil en del ting her D.4 april. og har stadigvæk ikke modtaget min pakke, eller om hvornår det vil blive leveret. selvom der står hurtig levering inde under produktet. Må ærlig indrømme det er en del misvisende på siden og dårligt med service. vi er nu på ottende hverdag og stadig ingenting eller respons. Jeg har prøvet at ringe 2 gange uden held.

4 de abril de 2026

Hurtig og fair løsning

Jeg bestilte en hylde til akustikpanel hos Wallshop.dk. Desværre var hylden lidt beskadiget ved ankomst – et hjørne var bøjet og malingen havde nogle skader.

Jeg skrev til deres kundeservice samme dag, og de svarede hurtigt og foreslog enten en ombytning eller en dekort på 50%.

Da hylden stadig kunne bruges, valgte jeg dekorten. De refunderede straks 50% af prisen uden diskussion.

Det var en lille ordre, men jeg synes alligevel de håndterede sagen professionelt og fair.

God kundeservice.

22 de janeiro de 2026

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk handel!
Vi bestilte søndag aften 8 hylder. 2 af dem var på fjernlager og ville have 2-3 ugers levering. Onsdag kunne vi hente dem! Hylderne er nemme at montere og er bare rigtig flotte!
Det var ikke sidste gang, vi handlede her ☺️

1 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magen til skod service skal man lede…

Magen til skod service skal man lede længe efter. De smider først 7 paneler væk som de lovede leveret på 1 dag. Efter halvanden uge får jeg endelig pakke fra dem men modtager så kun 5 paneler hvor den ene kraft ed.. er forkert farve!! Da jeg spørger om de kan sende ekspres levering får jeg et kontakt nej for det er jo ikke deres problem men fragt firmaet!? Skod lor.. firma. Nu må vi se om jeg får de sidste 3 rigtige paneler eller om de også er svindlere!
Og så lige en opdatering på at have modtaget de lovede paneler… dog med en lille anmærkning 🤣 der er kraft ed.. skrue huller i og blyant streger på den ene så den har været brugt før!!! ALDRIG handl med dem for jeres egen skyld.

30 de maio de 2025
logotipo da Wallshop

Resposta de Wallshop

Hejsa Patrick.
VI har jo lidt forskellige opfattelse af sagen, på trods af at vi er enig om at transport selskabet desværre ikke har handlet som de 99 % tilfælde de plejer. Det er bare ikke korrekt at du siger det ikke er vores problem, det er noget du selv råber i telefonen sammen med de andre skældsord du får brugt. Dette gør at vi desværre ikke vil snakke videre pr. telefon. Men som jeg har skrevet i en mail til dig idag, så har vi eftersøgt det manglende kolli, og eftersendt et ekstra, så du kan blive færdig med dit projekt.
Desværre har dit ordvalg og tone været svær og arbejde med, og derfor har vi været nødsaget til og lægge på pr. telefon når vi har snakket med dig. Derfor er vi overgået til mail.
Som sagt så er et kolli blevet væk i fragt, og denne eftersendes asap. Vi håber stadig du bliver glad for produkterne. Sig endelig til, hvis vi kan hjælpe på andre måder.
Tak og god dag til dig.
Vh. Kundeservice

Super kundeservice

Ordren blev afsendt meget hurtigt, men dukkede ikke op. Ved kontakt blev der svaret meget hurtigt at en ny ordre blev afsendt.
Meget hurtig og effektiv kundeservice.

29 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig respons og venlig kundeservice

Min kæreste og jeg bestilte 2 fine natborde. Desværre havde det ene en transportskade. Vi kontaktede wallshop samme aften som vi modtag bordene og allerede dagen efter var et nyt på vej. Lyn hurtig respons og venlig kundeservice.
Yderst tilfreds.

14 de setembro de 2024

Havde forbehold, men

Havde forbehold, men unødvendigt.
Flot produkt til en skarp pris.
Valgte afhentning - som fungerede så fint.
Benytter dem gerne igen.

27 de agosto de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Knivmagnet i lav kvalitet - fortsat til salg

Købte en knivmagnet i eg, 315 kr. Den kunne ikke holde en normal kokkekniv, og der var i øvrigt flere afhøvlingsskader på træet. Jeg fik den returneret, efter flere opkald til kundeservice, da returlabel ikke nåede frem til min mail (og ja, tjekkede spam). Så en oplevelse rigere er alt godt - men det undrer mig, at knivmagneten fortsat er at finde på hjemmesiden. Det kan selvfølgelig være, at jeg fik mandagsmodellen, men mon ikke det er produktet generelt, der er for dårligt? Købte i stedet én i Kop og Kande, hvor jeg kunne tjekke, at den virkede først 😁

19 de agosto de 2024
logotipo da Wallshop

Resposta de Wallshop

Hej Michael
Tak for din anmeldelse. Produktet du har købt har vi haft i sortiment i flere år, og der har aldrig været problemer med det, før vi fik en sending med 12 stk. i der netop havde fejl i magnetterne. Disse er ombyttet og derfor er produktet staidg online.
Beklager du ikke har fået din returlabel, men kan se de er vedhæftede i første mail til dig. Beklager det ikke er nået frem.
Vi beklager din oplevelse og vi garantere at du ikke vil opleve samme situation, hvis du skulle finde på og handle hos os igen.
God dag :)
Vh. kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wallshop har mange rigtige fine spejle…

Wallshop har mange rigtige fine spejle - og vi har nu også et:-)

Supernem webshop at navigere rundt i. Sikker levering med fragtmænd, der gjorde det til UG. Så vi kunne pakke et helt og fint spejl ud.

Det er vi glade for - så helt klar en anbefaling herfra

3 de agosto de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais