Toen ik last minute een wandelvakantie naar het Zwarte Woud had geboekt, moest ik snel nieuwe wandelschoenen hebben. Wandelschoenen expert was de enige die mijn grote maat nog tijdig kon leveren. Het... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik had 2 verschillende maten schoenen besteld waarvan ik een pasr retourneerde. Helaas liep de aanmelding hiervan vast. Echter via het mailadres vrijwel meteen een retourlabel ontvangen
Zeer snelle levering! In het weekend besteld en toch al maandag in huis! Levering in pakketautomaat, dus wel zo makkelijk.
Ben enorm tevreden met de lowa renegade mid wandelschoenen. Opmijn werk draag ik dezelfdelowa renegade's, alleen het werkschoenmodel incl.stalen neus en bodem. Ik heb 6 jaar geleden mijn hielbe... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Wandelschoenenexpert
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Wandelschoenen Expert kunt u terecht voor al uw wandelbenodigdheden; wandelschoenen, wandelstokken, wandelkleding en rugzakken. We zijn specialist op het gebied van wandelen en bieden advies over alles van onderhoud tot het uitzoeken van de beste wandelschoenen. U vindt bij ons de beste merken zoals LOWA, Merrell, Hanwag, Grisport, Jack Wolfskin en Falke.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- wandelschoenenexpert.nl
Pede aos clientes que avaliem
Vlotte en goede levering van een goed…
Vlotte en goede levering van een goed product
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
27 sept besteld, 7 oktober zelfs geen nieuws van levering
27 sept besteld, zou na 3 tot 5 werkdgn geleverd worden. Na een eerste contact zou men contact nemen met de leverancier. Vijf dagen later en drie extra emails later, zonder enige reactie van wandelsdchoenenexpert, neem ik zelf terug contact en krijg ik wederom hetzelfde te horen. Heel slechte ervaring en nog slechtere klantensupport

Resposta da Wandelschoenenexpert
Schoenen zijn super, het contact kan verbeteren
De schoenen zijn geweldig. Het bestelproces kan wat verbeteren: de schoenen waren niet op voorraad wat ik niet wist en ook in het e-mailverkeer is dat niet medegedeeld. Je moet maar inloggen en het op die manier uitvissen, dat hoort zo niet.
Lowa top schoen- zit comfortabel en gaat heel lang mee
Mn Lowa wandelschoenen waren versleten dus ging ik met de gegevens die op mn oude schoen stonden op zoek naar dezelfde schoen en ik kwam bij jullie uit. Ik kreeg nog € 30 korting.. soms heb je dus geluk . De bestelling verliep snel net als de aflevering. Ik ga beslist weer vele kilometers op deze schoen maken. Top schoen.
Nette prijs, levertijd kan beter
Nette prijs voor dit product. Levertijd was aan de lange kant (4 dagen) maar niet onoverkomelijk.
Snelle levering en een goede prijs
Snelle levering en een goede prijs, goede omschrijving van het product op website
Omdat ik een klacht had en deze is heel afgehandeld is…
Omdat ik een klacht had en deze is heel goed verholpen
Precies zoals je hoopt dat het gaat :-)
Alles is gegaan zoals je hoopt dat het zou gaan als je online iets koopt. Duidelijke communicatie, verschillende betaalmogelijkheden, verschillende aflevermogelijkheden en last-but-not-least goede prijzen en aanbiedingen.
Keurige snelle levering van de…
Keurige snelle levering van de wandelschoenen.
Bijzonder verpakt.
De zending ging redelijk tot zeer snel.
Echter waren de niet afgeprijsde schoenen niet in hun originele verpakking. Bij controle leek echter wel dat alles in orde was, maar de indruk blijft hangen dat het ingeruilde schoenen betreft. En dat voor de volle prijs, wekt verbazing.
Overigens zijn de schoenen (xsensible) fantastisch, lopen heerlijk en zijn standaard best voor een brede voet.
10/10
Super snelle levering en de schoenen zijn top. Alles was ook netjes verpakt en perfect in orde
Goede logistiek
Goede logistiek, je wordt netjes op de hoogte gehouden. Snelle levering en keurig verpakt. Zeer positief!
wandelschoenenexpert.nl (Etrias), bedankt.
Very comfortable shoes
Very comfortable shoes and color is very beautiful. My usual shoe size is 39, with Salomon I always go 40.
Delivery was fast and the packaging was very good.
Thanks
Merell lage wandelschoen
Ik wist welke wandelschoen en welke maat ik wilde bestellen. Na 6 dagen bezorgd, prima. Goed verpakt en helemaal nieuw. Geen ervaring dus met retourzending.
heel blij: Wandelschoen Grisport Salo Brown
heel blij met mijn aankoop : Wandelschoen Grisport Salo Brown
heerlijke stevige en toch vederlichte schoen !
de bruine kleur is wel fink donkerder dan ik dacht te zien op site maar oke, verder zeer tevreden !!
de klantenservice verdient 10 sterren, goed advies, snelle reacties!
Goede webwinkel
Snelle levering en de producten voldoen volledig aan e verwachtingen.