Jeg kan kun give Warberg Klinikken mine varmeste anbefalinger. Det, der virkede som en umulig opgave, blev løst mod alle odds. Da jeg skulle booke min operation, var der ingen ledige tider, og pga.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik foretaget en BFO-operation i går, og jeg har haft en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Personalet var utroligt professionelle og skabte en tryg og rolig stemning hele vej... Ver mais
Desværre er jeg endt med et katastrofalt resultat af mine øvre og nedre øjenlågs operation. Klinikken beskylder mig for injurier og for at ytre mig på sociale medier: jeg har ikke gjordt andet end at... Ver mais
Supersøde og professionelle mennesker hos Warberg klinikken. Jeg er meget tilfreds efter min brystløft operation, som her efter 1 md er blevet helt perfekt. Mit ny look har i den grad styrket min s... Ver mais
A empresa respondeu
Warberg klinikken udfører de nyeste og mest effektive anti-age og kosmetiske behandlinger og operationer. Vi udfører alt fra fjernelse af modermærker, til den helt stor Mommy makeover operation. Hos Warberg Klinikken møder du yderst kompetent og professionelt personale. Vores medarbejdere sørger ikke kun for, at du er i trygge hænder, de har også solid erfaring inden for kosmetiske behandlinger og kirurgi. Klinikken er placeret i Hvidovre, hvor der er nem adgang og gratis parkering.
Dinamarca
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super tilfreds med service og behandlingens virkning, mange tak :)

Resposta da Warberg Klinikken
Altid fantastisk og professionel behandling og til rigtig gode priser. Stol på Filipe og hans øjne, han ved præcis hvad der er godt for dig! I found my place >3 Bine

Resposta da Warberg Klinikken
Det er nemt at bestille i Warberg klinikkens webshop, og jeg fik min serum allerede dagen efter. Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb og bestemt også effekten af den.

Resposta da Warberg Klinikken
Tryg og professionel, kan varmt anbefaledes.
- jeg har ihvertfald fundet min klinik!

Resposta da Warberg Klinikken
Super god service! Der blevet informeret grundigt om behandlingen, så man vidste man var i trygge hænder. Resultatet var også yderst tilfredsstillende!

Resposta da Warberg Klinikken
Har haft en fantastisk god oplevelse hos Warberg klinikken og følt mig i trygge hænder i hele forløbet. Grundig information ved forundersøgelsen hvor mine ønsker blev hørt men der var stadigvæk ærlighed omkring hvad der ville give det bedste resultat. Var lidt nervøs for smerter men jeg blev taget med i processen undervejs hvilket gav mig tryghed. Det gjorde ikke ondt!
Jeg er meget tilfreds med resultatet og giver hermed klinikken mine varmeste anbefalinger.

Resposta da Warberg Klinikken
Fantastisk service og god behandling fra et yderst kompetent personale.

Resposta da Warberg Klinikken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.