Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK
A empresa respondeu
Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Ver mais
A empresa respondeu
Arh, jeg syntes desværre tit at vaske hallen bør have bedre service, har ikke endnu oplevelse af samme program, det er lidt at prøve lykken og se om resultatet er ok🤔 var forbi cirkel K og der var må... Ver mais
Escrito pela empresa
Industriparken 6, 2750, Ballerup, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeg er som udgangspunkt godt tilfreds med produktet - men oplever at mit specifikke anlæg (Industriparken - Ballerup) alt for ofte er nede, sågar begge haller på en gang. Jeg har forsøgt via Wash Worlds chat bot at få svar på om jeg blot er uheldig, men den skriver de ikke oplyser nedetider og dermed heller ikke hvad der er acceptabelt. Jeg betaler ekstra for at kunne vaske på andre anlæg - men i Københavnsområdet er der langt imellem.

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Sindssyg luksus service - dog er maskinen sku lidt langsom

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Særdeles tilfreds med selve min Briliant bilvask. Men jeg møder alt for ofte vaskehaller, der er ude af drift. Senest skærtorsdag, hvor 5 ud af 5 vaskehaller var ude af drift i Gladsaxe.
Sker ligeledes ofte i Farum og Ballerup

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Det irriterer mig stadig at man ikke kan vaske midt om natten. Der er altid kø ellers. Det viser sig Wash World har ændret politikken så mit abonnement nu giver en mindre slags vask. Jeg opfatter det som om at Wash World tager mere og mere væk af det fede med at have vaskeabbonnement. Også super-irriterende at mens man venter i kø, så passer "time remaining" skiltene ikke. De hopper op og ned i tid. Kan I ikke lave dem bedre? Når kunden foran kører ind, så vil jeg gerne se hvor lang tid der går, indtil det er min tur, f.eks. 9 minutter tilbage. Der plejer at stå noget mindre på skiltene, synes ikke jeg har set dem vise over 5 minutter, men så kan der går flere minutter mens skiltene viser "snart ledig". Jeg forstår godt at vaskens tid afhænger af bilens længde og højde, men det må kunne gøres bedre.

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker.
Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning.
Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik fejl, men alle var juleenige om at flette de resterende 8 biler sammen.

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
The carwash works well, once a month they have technical issues but they work fast to solve them.

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Bedre vaske hal end stålen. Tørrede er klar bedre ihverfald

Resposta da Wash World - Ballerup - Industriparken
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.