Wash World - Fredericia - Vejlevej Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Vejlevej 20, 7000 Fredericia, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Endnu engang var den ene vaskehal ude af drift. Samtidig er vaskehallen ofte begyndt at lugte en del af muggent brakvand. Dette har aldrig tidligere været et problem tværtimod. Men de sidste par va... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Really accessible and good service. I sometimes experienced a bad odour from the water and sensors can be a bit rough flipping the exterior mirrors open and closed but on the bright side an employee... Ver mais

Detalhes da empresa

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.800 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Virkelig dårligt

Virkelig dårligt! Skum overalt på bilen, og bilen er stadig beskidt! Føj!

7 de dezembro de 2023

Hej Benjamin,

Det lyder til du har været ude for et maskinstop, hvilke er virkelig uheldigt! Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen.

Cecilie

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Der er næsten altid hvide kalk pletter…

Der er næsten altid hvide kalk pletter på bilen når den er færdig

18 de novembro de 2023

Hej Brian,

Tak for din fine anmeldelse, for at jeg kan hjælpe dig bedst muligt, har jeg brug for at du fremsender billeder af dit vaskeresultat ind til kundeservice på vores hjemeside, så kigger de nærmere på det.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bilen er ikke ren alle steder

Bilen er ikke ren alle steder. Bagruden er overhovedet ikke vasket

16 de novembro de 2023

Hej,

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Emma

Det best.👍👍👍👍👍

6 de novembro de 2023

Hej,

Det er den bedste nyhed, at du syntes vi er de bedste! :-)

Tusind tak for de mange 5 stjerner!

Cecilie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vasker flere gange i ugen ved Wash…

Vasker flere gange i ugen ved Wash World, vaskehallen vasker fint rent, og med højtryks sidsspuling kommer det skidtet væk

30 de outubro de 2023

Hej Bo,

Tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du jævnligt benytter vores vaskehall og at den gør et godt stykke arbejde med at vaske rent. Højtryksspulingen ser ud til at gøre en forskel i at fjerne skidtet.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Tak for din tid og din feedback. Vi sætter stor pris på din støtte.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Anlægget jeg benytter er ofte nede…

Anlægget jeg benytter er ofte nede eller melder fejl

16 de outubro de 2023

Hej Henrik,

Tak for din feedback, selvom det er ærgerligt at høre om problemerne med anlægget. Vi undskylder for de udfordringer, du har haft med driftsproblemer.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.
Vi arbejder på at forbedre pålideligheden og yde den bedste service. Hvis du oplever yderligere problemer, er vores kundeservice tilgængelig for at hjælpe dig.

Vask

Tørre af helvedes til prøvede to gange i to forskellige haller og det var bare ringe🥲.

18 de setembro de 2023

Hej Casper,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Makan

God vask, dårlig tørring

Priserne på vaskeabonnementer er gode. Selve vasken er udemærket, men tørring af bilen er for dårlig. Dertil oplever jeg ganske ofte at vaskehallen er ude af drift, det er pænt irriterende. Det kan ikke passe at man skal op i det aller dyreste abonnent for at bilen bliver tørret ordentligt efter vask.

13 de setembro de 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 3 stjerner og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for at høre, at du finder vores priser på vaskeabonnementer gode.

Vi beklager de udfordringer, du har haft med tørring af bilen og de driftsstop, du har oplevet i vaskehallen. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og udstyr, så vi kan levere en endnu bedre oplevelse for vores kunder.

Hvis du har yderligere feedback eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Oplever rigtig tit at bilvasken er i…

Oplever rigtig tit at bilvasken er i stykker.
Og at bilen ikke er ren efter vask

12 de setembro de 2023

Hej Carina.

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må ligeledes rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Marcus

For meget kalk i vand

Efter flere gange at have været i dialog med jer omkring jeres blødgøringanlæg, har jeg valgt opsige mit abonnement, der er rigtig meget kalk i jeres vand. Det giver store hvide kalk pletter hvis jeg ikke efter vask går ud og manuelt aftørre bilen.

8 de setembro de 2023

Kære Kim.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har haft med kalk i vores vand. Det er forståeligt, at dette kan være en frustration, især når det efterlader hvide kalkpletter på din bil.

Din beslutning om at opsige abonnementet er blevet noteret, og vi takker for din feedback. Vi vil undersøge muligheder for at forbedre blødgøringen af vandet for at undgå dette problem i fremtiden.

Hej René

Mange tak for de fem stjerner, dem er vi utroligt glade for. Det lyder til, at du har haft en god oplevelse i vaskehallen, og det er vi rigtig glade for.

Du ønskes en god dag herfra. Vi glæder os til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden :-)

Biler bliver aldrig ren i bag

Biler bliver aldrig ren i bag
Rører ikke for godt

30 de agosto de 2023

Hej Uffe,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din bekymring om rengøringen af bagsiden af bilerne. For at hjælpe med at forklare processen bedre, har vi oprettet en informationsvideo, som du kan se her: https://vimeo.com/848681347?share=copy.

Vi håber, at videoen vil give dig mere klarhed om, hvordan rengøringen fungerer. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi takker dig for din feedback og ønsker dig en dejlig weekend!

Bedste hilsner,
Marius

Hurtig og let

26 de agosto de 2023

Hej Annette

Tusind tak for de fem flotte stjerner. Det er skønt at se, at du er tilfreds med vores vaskehal og koncept.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Vaskemaskiner

Synes jeres vaskemaskiner, vasker hårdt. Og ikke køre ordentligt altid.

24 de agosto de 2023

Hej Stephen,

Øv, det lyder som om, du havde en dårlig oplevelse, hvilket er beklageligt. Vores maskiner får regelmæssig service og rengøring, men i nogle tilfælde kan de midlertidigt være ude af drift. Vi arbejder altid på at løse tekniske problemer så hurtigt som muligt.

For at hjælpe os med at forbedre din oplevelse, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på vores hjemmeside, og anmelde vaskehallen.
På den måde kan vi bedre undersøge din situation og finde en løsning.

Haris

Vasker ikke alle flader

24 de agosto de 2023

Hej Karsten,

Tak for din anmeldelse, men det virker til, at du måske ikke har haft den bedste oplevelse hos os. Vi stræber altid mod at yde den bedste service for vores kunder, så du må meget gerne skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp, hvis du har forslag til forbedring eller du vil beskrive din oplevelse.

God service.

28 de julho de 2023

Hej Karsten

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Vi ser frem til at give dig mange flere gode oplevelser i fremtiden. Du ønskes en skøn dag herfra :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Billig og let tilgængelig bilvask

Billig og let tilgængelig bilvask.
Det er dog nødvendigt med en manuel aftørring efter guldvasken.

2 de julho de 2023

Hej Lene,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse.
Vores tørring i guldvasken tager kun de store vanddråber, og det er hvad vi nu kan tilbyde til den billige pris. Husk du altid kan tilvælge ekstra tørring:)!

Emma

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse igen kan den ikke læse…

Dårlig oplevelse igen kan den ikke læse nr. plade
Virker ikke efter skyl Skriver ingen ting
Så kører selv videre så kommer den da til at virke 😬
Det kører sku ikke for godt for jer

29 de junho de 2023

Hej Bente.

Jeg er ked af at høre om din kedelige oplevelse ved vaskehallen.
Hvis du oplever problemer ved vaskelokationen, er du meget velkommen til at kontakte vores akut-telefon.
De sidder klar på telefonenerne til at hjælpe døgnet rundt, skulle der opstå vanskeligheder.

Haris

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt at der er så mange steder man…

Dejligt at der er så mange steder man kan vaske

17 de junho de 2023

Hej Arne

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Julie

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tørring af bilen er lidt tvivlsomt men…

Tørring af bilen er lidt tvivlsomt men det bliver rent nok

17 de junho de 2023

Hej Ian

Tak for de fire stjerner, dem er vi glade for.
Det er dejligt at høre at du er glad for selve vasken, men det er selvfølgelig ærgerligt at tørringen ikke er i orden.
Du er altid velkommen til at skrive til os med billeder af bilen efter tørring, og så kan vi se om den lever op til hvad man kan forvente af en Guld vask eller om tørre-enheden skan justeres.

Julie

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais