Opdatering: ændrer fra 1 til 4 stjerner da washworld har tilbudt penge refunderet eller en voucher til en opgraderet vask. Voucher var nemmeste løsning så den tog vi imod. ********** Washworld i h... Ver mais
Springstrup 5, 4300 Holbæk, DK
A empresa respondeu
Betaler for premium vask, men bilen blev ikke ordentlig rent og tydelig spor fra vasken som var svær at få poleret væk efterfølgende. Det er okay, men prisen er mere premium end vaskens kvalitet. Kræ... Ver mais
A empresa respondeu
Køre forbi i Holbæk og skal have vasket bil klokken 6:15 om morgenen og alle tre vaskehalle er ude af drift Det er simpelthen for dårligt Det er ikke første gang.
A empresa respondeu
Igen synes jeg ikke bilen bliver ordentlig ren, særligt på bagklap ved “Guldvask”. Jeg kunne selvfølgelig vælge en dyrere vask, der vasker både frem og tilbage men synes i forevejen at prisen for abon... Ver mais
Escrito pela empresa
Springstrup 5, 4300, Holbæk, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Okay tilfreds med min bilvask. Det er bare hurtig ind, og så ud igen. Funker optimalt, når det virker 👍🌞

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Den vaskede fint. Men selve tørre enheden var elendig. Bilen var stadig godt våd, da jeg var færdig i vaske hallen.

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Vaskemaskine flået beklædningen til mit sidespejl af i vask 😡

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Nogle af vaskehallerne var ude af drift to dage i træk, hvilket gør at der kø

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Vaskehal nr 3 var defekt vaskehal nr 1 virkede nogle gang folk kørte frem og tilbage
Ikke særligt positivt
Dato 20/5 25 kl 19,30

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Vasker fint. Kunne være dejligt den li polerede det sidste tørring og så at man ikke skal betale for at støvsuge. Så det blir hos anden udbyder

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
De tog gladligt imod betalning, men leveret aldrig nogen vask..

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Alt fungerede som det skal , og jeg fik en fin ren bil

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Vasker stadig ikke bilen bagpå og ingen mulighed for at få en spand vand, da vandhane er afmonteret 🤬

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Jeg har brugt Wash World rigtig mange gange. Kvaliteten er ikke super, men til prisen har det normalt været ok.
Men 12. april købte jeg den dyreste vask som inkluderer tørring med ruller. Under tørringen var der synlig skade på den vandrette rulle - en del af børsten så løs ud. Den var også tydeligt beskidt. Bilen blev efterladt totalt stribet og beskidt, og da jeg kom hjem opdagede jeg at vaskehallen havde lavet en hel masse små stenslag i forrude og soltag.
Jeg anmeldte selvfølgelig skaden via Wash Worlds hjemmeside. En uge senere fik jeg et standardsvar fra firmaet "Van Ameyde" med påstand om at Wash Worlds "softwaresystem der overvåger alle vaskerobotter" ikke havde registreret uregelmæssigheder i maskinens kørsel og at de derfor afviser kravet.
Jeg ved godt at Wash World i deres vilkår fraskriver sig stort set alt ansvar, så ny forrude må jeg selv betale. Men hvis kundeservice betød noget for dem, ville de i det mindste tilbyde at refundere den dyre vask som ikke har kostet dem mange kroner.
Efter den oplevelse vil jeg desværre anbefale at man holder sig helt fra Wash World. Hvis du er tvunget til at bruge en af deres vaskehaller, så vælg den billigste vask uden ekstra tørring og få et bedre resultat og mindre risikoen for skader.

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
jeg syntes det er alt for tit at der vaskehel der ikke virker i holbæk som gør at køen bliver for lang

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Jeg føler desværre ikke at min bil blev ren

**********
Washworld i holbæk, vaskede min dattes lille opel adam og den blev slet ikke ren. Måtte hjem og vaske hele bagenden og alle sider fra midt og ned. Dårligste vaskehal jeg har prøvet.

Fungerede fint - dog stærk (meget mere end normalt) kloaklugt i Hal 1

Resposta da Wash World - Holbæk - Springstrup
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.