Jeg har brugt Wash World i Silkeborg i mange år. Generelt er jeg godt tilfreds, men et skår i oplevelsen er, at stedet for ofte har problemer med den ene eller begge vaskehaller.
Nordre Ringvej 90, 8600 Silkeborg, DK
A empresa respondeu
Oplevede for nogle uger siden, at der sker en fejl under bilvask, hvor jeg står tilbage med en halvt vasket bil med sæberester, og må bakke ud af hallen, for så at se at der står at hallen er lukket... Ver mais
A empresa respondeu
Betalte for bilvask — kørte derfra med fugleklatter og beskidt front. Jeg fik vasket min bil hos Wash World, men resultatet var mildest talt skuffende. Efter vasken var bilen stadig tydel... Ver mais
A empresa respondeu
Wash World konceptet har tiltalt mig fra start og jeg har nu haft fast abonnement i en år række. I starten syntes jeg der var alt for mange drift forstyrrelser. Alt for ofte kom man frem til Wash Wo... Ver mais
Escrito pela empresa
Nordre Ringvej 90, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er hurtig og nemt men for ofte ude af drift pris og kvalitet hænger godt sammen

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Betalte for bilvask — kørte derfra med fugleklatter og beskidt front.
Jeg fik vasket min bil hos Wash World, men resultatet var mildest talt skuffende. Efter vasken var bilen stadig tydeligt beskidt. Fronten var ikke ordentligt ren, og der sad stadig fugleklatter flere steder på bilen.
Det var ikke gammelt, fastgroet snavs, der havde siddet i ugevis. Fugleklatterne var fra dagen inden, og bilen var ikke i en stand, hvor man med rimelighed kunne sige, at den var ekstraordinært beskidt.
Jeg forsøgte efterfølgende at lave en reklamation, fordi jeg ganske enkelt ikke mener, at jeg fik den ydelse, jeg betalte for. Svaret var, at der ikke var konstateret fejl på anlægget, og at vasken derfor var gennemført som forventet.
Så må man jo næsten konkludere, at en bil med beskidt front og fugleklatter flere steder åbenbart er inden for den standard, Wash World mener, man kan forvente.
Jeg var efterfølgende nødt til at køre i Circle K’s bilvask og betale for endnu en vask. Den klarede jobbet.
For mig er det ret simpelt: Jeg betalte for at få bilen vasket, men kørte derfra med en bil, der stadig var beskidt

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Der er masser insekter foran og det er svært at fjerne det hele...

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Guld +højtryksrens var fint, men jeg synes ikke mit valg fortjener den femte stjerne.
Vh Axel

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Jeg skal ud tørre alle glasdelene over efter vask
Træk

Ville helst give 0 stjerner
De fralægger sig ansvar når der sker en skade
HOLD JER LANGT VÆK

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Købte en standardvask, den billigste, og forventede at snavset ville blive vasket af og ikke mere. Bilen var imidlertid slet ikke ren. Første og sidste gang jeg anvender Wash World. Ellers et godt koncept.

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Fin ren bil med skånsom vask. Gode forhold for forvask med børste.

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Bilen er ikke altid rigtig ren men ok til prisen

Resposta da Wash World - Silkeborg - Nordre Ringvej
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.