Vasker ofte meget tidligt eller meget sent på dagen. derfor sætter jeg pris på at der er døgnåben. Det er nemt at betjene sig ved standeren, både med og uden abonnement, samt at tilkøbe til det fast... Ver mais
Odensevej 94, 5700 Svendborg, DK
A empresa respondeu
Oplever jævnligt at den ene maskine er ude af drift, hvilket giver ventetid. Vaskeprogrammet kunne også være lidt bedre til min bils facon, da det ikke virker som om maskinen tilpasser sig ret mege... Ver mais
A empresa respondeu
Uanset hvilken vask man vælger, fungerer tørringen bare ikke 🤥 Kvaliteten af vasken er som sådan fin nok, selvom vandet er råddent - men tørringen er langt fra ok. At der er ventetid gør ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Vaskehal Vestergade i Svendborg tørre ikke særlig godt. Den er ofte defekt. Kundeservice er ikke nem og få fat kun på mail. Lidt træls man ikke bare kan vaske i alle haller uden det koster ekstra.
Escrito pela empresa
Odensevej 94, 5700, Svendborg, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Prøvede den nye vaskemaskine i jeres vaskehal odensevej Svendborg den gør det godt og tørre også bedre

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Lækkert med de nye vaskemaskiner, de gør i det mindste bilen ren i modsætning til de gamle

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Vaskehallen er renoveret og giver en virkelig flot vask. Minimal aftørring af spejle og vinduer. En god oplevelse.

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
God oplevelse🙂 fantastisk vaskehal ( odensevej i Svendborg ikke den på nyborgvej i Svendborg

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
God wask til billig pris. Dog forekommer kalkpletter engang i mellem. Især fra hal 2 i Svendborg nord. Det burde I kunne få styr på😉

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Ingen sæbe, ingen voks bag på bilen, tørrer dårligt og ingen skraldespand......

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Vandet virker ikke til at være rent.
Og tørringen er dårlig

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Hej vil sige at jeg har skrevet flere gange til jer at det er meget ringe når bilen skal røres er der lige så meget vand som da jeg vaskede bilen men man får ingen tilbage melding fra jer eller er det en pengemaskine håber at høre fra jer mvh

Resposta da Wash World - Svendborg - Odensevej
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.