Hej, jeg vil gerne opsige mit abonnement hos jer, da jeg ikke længere har brug for det. Tak for jeres gode service. Mit bilnummer er :CZ26709 Hi, I want to cancel my subscription with you as I no lon... Ver mais
Blomstervej 2T, 8381 Tilst, DK
A empresa respondeu
Kære Stefan, Du fortjener stor ros for den fremragende service, du leverede, da jeg havde brug for at skifte bilens nummerplade i Washworld. Din evne til hurtigt at løse problemer gjorde hele proce... Ver mais
A empresa respondeu
Jamen! Jeg tastede min nummerplade og derefter kode og valgte en guldvask! Som min veteranbil lige skulle ha Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regnin... Ver mais
A empresa respondeu
Absolut spild af penge. Meget ringe bilvask. Vasken tager meget kort tid og bilen bliver på ingen måde ren.
Escrito pela empresa
Blomstervej 2T, 8381, Tilst, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Min bil blev vasket på højre side uden ret meget vand, da stort set alle dyser ikke leverede vand. Det medførte adskillige ridser og tydelige billeder med beviser for at vasken ikke forløb som den skulle.
Deres skadeafdeling afviser blankt at der er noget galt og de påstår de har en video hvor der kommer vand ud af alle dyserne, hvilket ikke er tilfældet.
De afviser min henvendelse med at de ikke kan se at der er noget galt og at det er mig, der har bevisbyrden.
Hold jer væk fra dem eller lev med at din bil bliver ødelagt uden nogen kompensation for skaderne.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Jeg kommer altid udenfor rush hour, så ingen ventetid. Men har også oplevet at der ofte bliver lavet service eftersyn i denne periode. Ellers fungerer det fint.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Flere hellig dage på bilen , lang kø og i beholde jeres høje pris selvom der ofte er nedbrud på hallerne og i halvere vasketiderne mellem 7-22

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Maskinen i hal 2 virkede ikke. Der kom kun vand ud af en sidedysse v/ side.
Fik derefter vasket bilen i hal 1.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Vasker dårligt og tørrer nærmest ikke. Bilen bliver stribet og ikke ordentligt ren

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Nu er jeg 4.gang ved vaskehallen og der stadig virker kun den ene af dem og laaaang kø igen!!!! Sådan var det også hele weekenden. Og det sker tit! Er så træt af det. Og prisen for medlemskab blev hævet netop så service kunne blive bedre! Under al kritik!

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Super nemt og enkelt når man har abonnement. Nummerplade tjek og man kører bare lige ind i vaskehallen

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Efter de seneste prisstigninger synes jeg ikke rigtig at kvalitet og pris hænger sammen. F.eks. tørringen af bilen er elendig 😞

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Billig og god bilvask. Bilvasken levede fuldstændig op til mine forventninger. Jeg har et abonnement på deres Premium-bilvask, som jeg har anvendt mange gange. Og jeg kan varmt anbefale Wash World til andre.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Bilen blev OK ren, men kun vasket over 1 gang, og 1 gang tørring, så den stadig var ret våd efter vask. Det svarer efter min mening ikke til den Guldvask jeg betaler for. Men dog bedre, end det jeg forrige gang havde oplevet med den ny maskine i Randers, som tidligere var rigtig godt.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Bilen bliver ikke vasket ordentligt og tørringen er ikke god, striber på vinduer.

Resposta da Wash World - Tilst - Blomstervej
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.