Der er plads til forbedring af; Vaske kvalitet samt tørring. Maskinen vaskede så skånsomt - så min bagklap stadig har snavs siddende - når jeg vasker i andre Wash World lokationer bliver min bil r... Ver mais
Soldalen 4, 7100 Vejle, DK
A empresa respondeu
Jeg synes at jeres maskiner er blevet mere pålidelige,og alle sidedysser er kommet på fuld tryk, så alt i alter det ok vask. Tørremaskinen kunne godt være lidt bedre. En sidste ting kunne godt være l... Ver mais
A empresa respondeu
Ganske fint koncept og billige priser, meeeen hvis der er noget som går i stykker på din bil, har de lavet ansvarsfraskrivelse på stort set alt.... jeg er forsadt kunde ved washworld, men kun indtil j... Ver mais
A empresa respondeu
PL: bardzo dobra myjnia. Jestem zadowolony. Podjeżdżam samochodem i rozpoczynam mycie. Nie wychodzę z samochodu wszystko dzieje się automatycznie. Mogę myć auto kiedy chce. W nocy rano nawet 3x d... Ver mais
Escrito pela empresa
Soldalen 4, 7100, Vejle, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Der er plads til forbedring af;
Vaske kvalitet samt tørring.
Maskinen vaskede så skånsomt - så min bagklap stadig har snavs siddende - når jeg vasker i andre Wash World lokationer bliver min bil rimelig ren.
Vaskehallen soldalen Vejle er tit lukket eller der er kun 1 hal der har åben.

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Synes ikke den vasker bilen ordenlig bag på

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Formentlig den ringeste bilvask, jeg endnu har ladet min bil vaske i. Bilen vaskes kun delvist (bagenden stormet ikke vasket) og tørringen var helt skæv - aldrig før har det været nødvendig at aktivere vinduesviskerne for at kunne se Ud ad forruden efter en vask. Ikke meget guld over den vask.
Men stor anerkendelse til markedsføringsafdelingen - fantastisk læsning.

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Er du endnu ikke blevet snydt i dag så tag en tur forbi WashWorld. Man får aldrig en komplet vask, der er altid noget der ikke virker. I dag var det skyld og vask af bil bagpå. I øvrigt samme fejl i samme maskine de sidste fire gange. Der sker intet ved fejlmeldinger.

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Jeg kører i en lille bil og den bliver ikke ren hverken på siderne eller bagpå.

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Valgte hallen til venstre. Meget dårlig tørring og overhoved ikke vasket på bagklappen. 😣

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Har 2 biler tilmeldt og er i princippet normalt tilfreds med vaskeresultatet - men tit er det nødvendigt at køre bilen igennem 2 gange, før den er ren (Basis program)

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Anlæg i Vejle i stykker igen (igen…) = lange køer til den der virker…

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Ok vask. Støder desværre ofte på vaskehaller der ikke skyller ordentligt - eller ikke vil tørre. Dette gælder primært hallerne i Fredericia samt vejle.

Better place than the second one & near Bilka

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
2 vaskemaskiner på Soldalen, Vejle.
Den ene ofte ude af drift.
Få dem til at blive stabile, så er varslede prisstigning OK

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Vi holdt længe selvom vaskehal var ledig “om 0,01 min”. Vi ringede ind. Så gik porten op.
Vi valgte Premium programmet som jeg har betalt for. Der var ingen polering.
Det levede ikke op til vores forventninger

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Jeg har brugt jeres vaskehaller igennem nogle år, uden de store problemer. Jeg har abonnement på “guld” og de sidste mange gange har bl.a. hjulvask ikke virket, Tørring ikke helt tilfreds, Bruger gerne vaskehallerne i Vejle afd. Vinding

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
At vente i 25 min for at få vasket sin bil, fordi vaskehallen var defekt er ikke godt nok

Resposta da Wash World - Vejle - Soldalen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.