Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Ver mais
A empresa respondeu
2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Ver mais
A empresa respondeu
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Ver mais
A empresa respondeu
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bare å styre unna her. Disse danskene skjønner ingen ting av norsk vinter. Tørking startet med masse såpe flekker på bilen. Så ut som jeg hadde kjørt i gjennom et skumparty. Vinduer såpass til griset av størknet såpe at det måtte tørkes børt på siderutene for å ikke å utgjøre trafikkfare.
Kundeservice er kontaktet, men opplevelsen kan dessverre ikke endres.

Resposta da Washworld
Vasken i dag var meget bra, tidligere så har det vært en fett film på bil og vinduer.
Håper det er standaren fremover.

Resposta da Washworld
Kommer altfor ofte til stengt vaskehall, uten om å få beskjed om det. Dette har flere ganger gått over fler dager, uten å få noe fratrekk på faktura.

Resposta da Washworld
Altid en hall som er ute av drift. Lang kø altid.. 0 kompensasjon for kunder.

Resposta da Washworld
Greit å bestille ønsket vask og betaling gikk automatisk når kort er lagt inn på forhånd. Litt skitt igjen nederst på dør ved standard vask.

Resposta da Washworld
Skriv på norsk til meg for da er det lettere å svare får jeg det på engelsk svarer jeg ikke

Resposta da Washworld
It is too often out of order, today I worked fine so that was good 👍

Kunne blitt tørket litt bedre , ellers veldig fornøyd 👍

Resposta da Washworld
Nettsiden deres bare laster og laster når man skal endre abonnement. Det er alltid noe problemer med den. Dere er også svært vanskelig å komme i kontakt med. Kan desverre ikke anbefale dere til andre av denne grunnen

Resposta da Washworld
Bilen blir ren og maskinene fungerer bra når du er i orden men felgene blir vasket dårlig

Resposta da Washworld
De har begynt å stenge 22:00 til 07:00 det er bare tull alle de andre konkurrentene har døgnåpent

Resposta da Washworld
Selvvask er ubrukelig. Skum hadde ingen effekt og avskyllingen har dårligere trykk enn en hageslange. Koster også min 40kr pr produktet, de fleste andre ligger på 20-30kr. Bilen var omtrent like møkkete som før vask, styr unna.

Resposta da Washworld
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.