Min far og jeg, tog speedbåds kurset med Erik i struer. Fantastisk dejlig oplevelse trods kulden. Han var meget nem at forstå på vandet og god til at vise hvad/ hvordan vi skulle gøre det. 2 Store smi... Ver mais

A empresa respondeu
Min kæreste og jeg har været på duelighed i motorpasning v. Kurt, og vi kan kun anbefale dette kursus. Vores kompetencer indenfor diesel motorer er blevet meget bedre, samtidigt med at vi også fik et... Ver mais
A empresa respondeu
Vi (kærestepar) deltog i Duelighedsbevis i sejlbåd praktisk del. Det var helt igennem en god, lærerig oplevelse og vi har følt at vi har lært rigtig meget. Desuden var vi i gode hænder hos vores ins... Ver mais
A empresa respondeu
KÆMPE anbefaling af Sebastian Winkel! Jeg var på hans Yachtskipper 3 kursus her i april 2026 og kunne man gi' 6 stjerner havde han fået det. :-) Sebastian er en hyggelig & top motive... Ver mais
Escrito pela empresa
Watergames ApS er Danmarks bedst anmeldte sejlerskole 🚤⛵ med tusindvis af tilfredse kursister og en Trustpilot-rating på hele 4,9 ⭐.
Vi tilbyder populære og godkendte maritime kurser som Speedbådscertifikat, Duelighedsbevis, VHF/SRC og Yachtskipper. Kurserne findes både som fysiske undervisningsdage og fleksible onlineforløb.
Hos os undervises du i små hold, så der er tid til dig. Du får masser af praktisk erfaring, og du bliver hjulpet trygt i mål – uanset om du er ny sejler eller har erfaring.
Vi tilbyder altid prisgaranti 💰 – finder du et tilsvarende kursus billigere, matcher vi prisen. Vores onlineplatform indeholder videoer, quizzer og testeksamener, som gør det nemt og overskueligt at lære i dit eget tempo 📱⛵
👉 Læs mere og tilmeld dig på www.watergames.dk – og kom trygt og sikkert på vandet med Watergames.
Escrito pela empresa
Vi garanterer at du består vores kursus!

Brøndby Havnevej 13, 2650, Hvidovre, Dinamarca
Vi fik udsøgt behandling af Kasper, vores instruktør. Da vi kun var to deltager (mand og kone) på søndagens hold, blev der gået i dybden med knob, og vi havde en del længere øve tid på vandet, som vi begge, var meget tilfredse med. Kasper var tålmodig og rolig, og var meget behagelig. Vi sugede hans gode råd til os. Vi bestod begge. Og tog glade, stolte og trætte hjem.

Resposta da Watergames ApS
Fuldstændig fantastisk dag. Vi er helt nye begge to, men med tålmodighed kom vi igennem og fik i tilgift en fuldstændig fantastisk dag. En dag som blev afsluttet sammen med instruktøren med en prøvesejlads i vores egen båd.

Resposta da Watergames ApS
Skide høflige gutter. Deres Beståelsesgaranti er ikke for sjov. De hjælper dig hele vejen igennem ligegyldigt niveau.

Resposta da Watergames ApS
God oplevelse med en god instruktør , da jeg tog mit speedbådbevis i Struer havn . Jeg følte mig tryg, og der var styr på det.

Resposta da Watergames ApS
God dag med teori og praktik på vandet :)

Resposta da Watergames ApS
Har taget speedbådskurset i Middelfart havn hos Rasmus og Bjarne. Super fedt kursus med kompetente undervisere, som forstod at svare på vores spørgsmål, og gøre os klar til prøven. Mega huggelig dag med to gode hold, som var fokuseret på kurset.
Kunne dog godt bruge mere tid til den praktiske del. Så derfor foreslår jeg at kurset starter kl. 8 og censor kommer senere på eftermiddagen.

Resposta da Watergames ApS
Jeg tog speedbådskort i Rungsted Havn d. 21/9. Rigtig god oplevelse. Underviseren var kompetent, i en imødekommende og afslappet atmosfære, og vi lærte alle det vi skulle kunne for at bestå prøverne. Det var selvfølgelig et plus at der var solskin og fladt vand ☀️

Duelighed motorpasning.
Vil gerne sige tak for et rigtig godt motorpasnings kursus d. 6 - 8 september 2024 i Brøndby Havnevej 13,
2650 Hvidovre (Brøndby Havn). Super underviser
(Kasper) samt censor (Brian) begge rigtig gode og folkene og øvrige ansatte. En meget glad deltager,
Mange hilsner Horst

Resposta da Watergames ApS
Jeg har netop taget yachtskipper af 3. grad hos Watergames med helt igennem sublim undervisning.
Ingen kedelige powerpoint-præsentationer og repetition, men fuld smæk på læring krydret med masser af humor, eksempler og anekdoter fra underviserens tydeligvis omfattende erfaring med sejlads i det virkelige liv.
Min bedste undervisningsoplevelse nogensinde :)

Rigtig god oplevelse.
Jeg har lige bestået mit duelighedskursus i motor hos Watergames, Hele forløbet var virkelig godt skruet sammen, .
Underviseren var super kompetent og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. uanset om man var nybegynder eller havde lidt erfaring i forvejen. Det gjorde, at jeg følte mig godt rustet til prøven, og jeg føler mig klar til at tage næste skridt i min sejlerkarriere.

Resposta da Watergames ApS
Endnu engang et fantastisk lærerigt kursus.
Med Kasper som underviser i Duelighed Motorpasning havde man en exceptionel kompetent og behagelig underviser.
Han formåede at få alle med og i mål.
Stort tak herfra.
Censor Brian var ligeså fremragende til, at få ro på nervøsitet og få én godt eksamineret.
Bh Lasse

Resposta da Watergames ApS
God oplevelse hos Watergames Aarhus med praktisk duelighed d. 19/07-21/07 hos både Søren som underviser og William som censor. Stort know how og rolig og pædagogisk instruktion.

Kære Watergames.
Meget god og professionel undervisning. Maria underviste i speedbåd, og jeg var meget nervøs og usikker, men hun gjorde det rart og sikkert. Censor var sød.
Alt i alt en meget rar oplevelse med underviseren til grund.
Mange hilsner Peter

Resposta da Watergames ApS
Fantastisk speedbåd kørekort kursus med kompetent og dygtig instruktør og sensor.
Der var styr på tingene og alt forgik under en rolig og tryg undervisning.
Kan kun anbefale det.

Resposta da Watergames ApS
Havde Rasmus som var en mega fed underviser! Tog praktisk duelighed her i weekenden og kurset var afslappet, samtidig med at jeg ikke følte der blev sparet på noget af det professionelle. Kan varmt anbefale!
DOG var der nogle ting ved båden vi sejlede i som ikke var i orden. Den var generelt ikke i speciel god stand og skødeblokkene gik i stykker flere gange så Rasmus var nødt til at lave hurtige løsninger. Heldigvis havde han erfaring og fik det til at virke, men det burde virkelig blive fikset!

Resposta da Watergames ApS
Overordnet et super godt kursus, hvor jeg lærte meget, hyggede mig, og instruktøren Rasmus var en mega dygtig underviser! Vi havde vildt vejr med høje vindstyrker og store bølger, men Rasmus sørgede for, at alle var trygge :)
Dog er der to ting: 1) båden var sejldygtig, men i for dårlig stand. Blandt andet sprang skødevognen af Genoa-skinnen under sejlads, og skødet kilede sig fast i ved siden af hjulet i skødevognen. 2) Jeg følte mig klar til prøven på dagen, og alt gik godt, men jeg mener, at kurset er lidt for svært folk, som aldrig har haft noget med sejlads at gøre, da der kommer mange sejlerudtryk og praktiske færdigheder, så det kan være svært at få fuldt udbytte og føle sig klar til prøven på så kort tid. Det kunne muligvis løses ved et online teori-modul med sejlerudtryk osv. inden kurset.
Men igen, Watergames kan anbefales! Der er bare nogle områder som kunne finpudes lidt ;)

Resposta da Watergames ApS
Vi tog kurset i Aarhus. Vores instruktør, Nikolaj, var dygtig og imødekommende og sørgede for at det var en rigtig god oplevelse for alle ombord. Der var lidt bøvl med systemet under vores tilmeldelse, men alt gik fint da vi mødte op.

Resposta da Watergames ApS
Watergames Århus speedbåd - fantastisk oplevelse med gode instruktører, kan varmt anbefales👍🏻

Resposta da Watergames ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.