Waterpik Avaliações 330

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte reservedelsslange med håndtak til min gamle waterpik WP100. Veldig enkelt å bytte den selv. Jeg er veldig fornøyd med at man kan kjøpe denne delen som er mest utsatt for skade/slitasje.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denne fungerer utmerket for rengjøring rundt tannbro, langs tannkjøttet og mellom tettsittende tenner. Som en liten høytrykksspyler som kommer til over alt. Anbefaler den originale modellen som brukes... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det virker som om dette firmaet kun skal selge. Beklager å si det, men support d.v.s. svare på eposter og kontakt via Facebooksiden, virker ikke å være en prioritet. Man ser på Facebooksiden deres at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brukt den i et halvt år og er veldig fornøyd. I mine øyne så er den bedre enn tanntråd, den er bedre på å få løs matrester fra jekslene lengst bak. Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos Odontológicos

Sobre Waterpik

Escrito pela empresa

Waterpik™

Munskölj med vattenstråle! Rekommenderat av tandvårdspersonal. Rengör mellan tänderna och längs tandköttskanten med hjälp av en riktad vattenstråle. Den spolar bort matrester och bakterier där vanlig tandborstning inte kommer åt. Ett bra komplement för god tandhälsa.

Varför välja Waterpik?

• 30 dagars öppet köp: Prova våra produkter i lugn och ro hemma.
  • Snabb leverans: Med lager i Göteborg och huvudkontor i Malmö säkerställer vi snabb och pålitlig service i hela Norden.

Om oss

Waterpik drivs av Myori Nordic AB - ett Malmöbaserat företag med huvudkontor vid Lilla Torg i Malmö. Med lager i Göteborg kan vi erbjuda snabb leverans och pålitlig service i hela Norden. Sedan 2004 har vi på Myori levererat noggrant utvalda produkter som gör vardagen enklare och mer hälsosam.

Besök vår hemsida

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

FORNØYD

Rask levering. Betaling etter mutant vare uten tillegg i prisen.

22 de agosto de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Magne! Så fint å høre at du er fornøyd. Ønsker deg en fin dag! :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Not the best but works

Very loud and pressure is up and down but ends u cleaning just takes time

30 de julho de 2023

Hi,

Thank you for your feedback.
This review is from 2023, and since then we have continued to improve both product performance and quality control. While Waterpik units can sound louder at higher settings, the pressure should remain stable during use.

If you experienced ongoing pressure fluctuations, it may indicate an issue with the unit. Our customer service is always happy to help with troubleshooting or further assistance.

Kind regards,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! De svarer ikke på mail, jeg har ventet på returordre i over to uker nå da jeg fikk vannlekkasje på min. Styr unna! Jeg gir én stjerne siden det ikke er mulig å gi null.

Oppdatering: Rett skal være rett. Jeg fikk omsider kontakt med kundeservice og fikk returlapp og ny maskin da den første ikke fungerte som den skal. Det gikk likevel alt for lang tid før jeg fikk dette.

4 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Hei Lisbeth,

Takk for at du deler din erfaring, og vi er virkelig lei oss for opplevelsen du hadde. Når man har en defekt vare, skal det være enkelt å få hjelp, og det er tydelig at du ikke opplevde det slik. Det forstår vi godt, og det beklager vi.

Anmeldelsen din er fra 2023, og siden da har vi gjort betydelige forbedringer:

Vi har oppgradert kundeservice med raskere svartider og bedre rutiner for retur.

Produktet og enkelte komponenter er også forbedret for å sikre mer stabil kvalitet.

Selv om saken din ble løst til slutt, tok det altfor lang tid, og det er ikke godt nok. Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på det, slike tilbakemeldinger hjelper oss å bli bedre.

Hvis du på noe tidspunkt trenger mer hjelp, må du gjerne kontakte oss igjen.

Med vennlig hilsen,

Anbefales

Rengjør godt mellom tennene, og ødelegger de ikke slik som tannpirkere og tanntråd.

23 de julho de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Produktet har dårlig effekt.

Produktet. Bråker mye når du stiller opp styrken i tillegg har det liten effekt. Pussa tennene med vanlig børste får å få de helt rein. Selve slangen er for kort.
Det som var mest positivt var leveringen av Posten. Veldig bra.

16 de julho de 2023

Hei Knut,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at produktet ikke levde opp til forventningene dine.

Det skal ikke oppleves som verken støyende eller lite effektivt når styrken justeres. Vi setter også pris på at du delte konkrete detaljer, som at slangen føles for kort, dette hjelper oss med forbedringsarbeid.

Selv om mange bruker Waterpik som et supplement til tannbørste og ikke en erstatning, ønsker vi selvfølgelig at du skal få best mulig effekt av produktet. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med veiledning eller ser på alternative løsninger.

Med vennlig hilsen,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis tannkjøttet er litt irritert pga…

Hvis tannkjøttet er litt irritert pga tannpirker/børster/tanntråd er Waterpik et veldig skånsomt alternativ. Tror tannkjøttet blir sterkere og i alle fall mindre irritert.

11 de junho de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Michael! Tusen takk for en fin oppsummering av hvorfor man bør velge Waterpik! Ønsker deg en fin dag! :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

velvære

Helheten var veldig bra,god følelse inni munnen

29 de maio de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Frode! Tusen takk for tilbakemeldingen og godt å høre at du er fornøyd med produktet! :)

Fikk den raskt levert

Fikk den raskt levert. 2 dager.
Fungerer veldig fint. Er så fornøyd.

24 de maio de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Jorunn! Flott at du er fornøyd med vår raske levering og så fint at du er fornøyd med produktet. Ønsker deg en fin dag! :)

Veldig effektiv

Veldig effektiv. Rene tenner, både utenpå og mellom.

23 de maio de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Karin! Tusen takk for en fin tilbakemelding. Så bra du er fornøyd. Ønsker deg en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hva virksomheten gjør godt vet jeg…

Hva virksomheten gjør godt vet jeg ikke, men jeg fikk mitt bestilte produkt on time. Jeg har brukt Waterpik i 15 år med 7 implantater og min tannlege som tar meg inn til inspeksjon en gang per år kan bare konstatere: Perfekte forhold. Hva om alle brukte dette produktet? Tannlegens skrekk.

15 de maio de 2023

Resposta da Waterpik

Hei Wenche! Takk for fin tilbakemelding. Ja, tenk om alle brukte dette produktet. Da kan jeg tenke meg at Tannlegene hadde blitt fornøyd. Ønsker deg en fin dag! :D

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I am very unhappy with your product and…

I am very unhappy with your product and your customer services. It is really irresponsible

7 de maio de 2023

Hi Giang!

Im sorry to hear that you are unhappy with the product and customer service. I hope we can change that! If there is a problem with your product we can of course take a technical look at it.

Like behagelig hver gang

Like behagelig hver gang, nesten som å ha renset tennene hos tannlegen

1 de maio de 2023

Resposta da Waterpik

Hei! Så flott at syntes den er behagelig. Det er veldig godt med sunn tannhygiene. :D

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais